Mentolos multi kódokat keresek!!!
Van helyette: Barilla kódok, iglo, baba, kalifa sms,és postai elsőbbségi kuponok! Írjál,hogy tudjak még ezen a pár héten is játszani,köszi! :)
Multifilter nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 50 oldal |
Amit hétvégén vettem a gyújtók miatt, azokban nincs kód:((
A hátizsák kimondottan kerékpárosoknak való.
tweety !
Köszi szépen,Ti is hamarosan,megkapjátok!
Köszi szépen,Ti is hamarosan,megkapjátok!
Fáreó
Azértis kérdeztem, mert a promolapon irták, hogy " A nyeremény képe csak illusztráció", használd egészséggel !
Azértis kérdeztem, mert a promolapon irták, hogy " A nyeremény képe csak illusztráció", használd egészséggel !
tgabri nagy nagy gratu Neked. :))
tweety !
Igen,megkaptam,nekem tetszik,de a családnak nem.
Viszont elég kicsike,a kép alapján jóval nagyobbra számítottam.
Alig fér bele vmi,sok cucc az nem,max spirálfüzetek,pár db. vagy pénztárca,mobiltelefon,ilyen kisebb dolgok. Pl. pulóver már nemigen,meg elég lapos,hátrasimuló.
Igen,megkaptam,nekem tetszik,de a családnak nem.
Viszont elég kicsike,a kép alapján jóval nagyobbra számítottam.
Alig fér bele vmi,sok cucc az nem,max spirálfüzetek,pár db. vagy pénztárca,mobiltelefon,ilyen kisebb dolgok. Pl. pulóver már nemigen,meg elég lapos,hátrasimuló.
Fáreó
Milyen a "hátitagyó" megkaptad? /most nyert a fiam is/
Milyen a "hátitagyó" megkaptad? /most nyert a fiam is/
fozo.gabi: mi is jártunk hasonlóan egy csíkon belül volt olyan,amiben nem volt kód.
Gondolkodtam, hogy ez akár a negativba is mehetne, de végülis ide tartozik...
Hó elején szoktam megvenni a cigit. Most is vettem két karton mentolos multit, a többit már megvettem novemberben hogy tudjak játszani. Erre az egyik karton cigiben nem volt kód:((
Hó elején szoktam megvenni a cigit. Most is vettem két karton mentolos multit, a többit már megvettem novemberben hogy tudjak játszani. Erre az egyik karton cigiben nem volt kód:((
Mentolos Multi kódokat keresek!
Van érte: Igló,baba,kalifa sms,és barilla tésztakód,vagy Boci blokk,és postai elsőbbségi kupon,vagy 1 spar, 1 rossmann pont,vagy hűtőmágnesek.
Van érte: Igló,baba,kalifa sms,és barilla tésztakód,vagy Boci blokk,és postai elsőbbségi kupon,vagy 1 spar, 1 rossmann pont,vagy hűtőmágnesek.
tgabri!
Így ismeretlenűl is garatula a hűtőhöz!
Beírtam infót a frigóról,hívd fel a forgalmazót,és kérdezd meg mennyiért árúlja. :)) Itt a link: http://www.icmarketing.hu/konyhagepek/index.php?actio
n=product&product=11
Így ismeretlenűl is garatula a hűtőhöz!
Beírtam infót a frigóról,hívd fel a forgalmazót,és kérdezd meg mennyiért árúlja. :)) Itt a link: http://www.icmarketing.hu/konyhagepek/index.php?actio
n=product&product=11
Üdv mindenkinek
Nyertem a játékban egy Smeg hűtőt. Viszont semmi szükségem rá. Mennyiért lehet szerintetek elpasszolni? Nem találok egy weboldalt sem ahol árulnak ilyet. Sacc/kb 150E FT-ra taksáltam az árát. Messze járok a valóságtól szerintetek?
Nyertem a játékban egy Smeg hűtőt. Viszont semmi szükségem rá. Mennyiért lehet szerintetek elpasszolni? Nem találok egy weboldalt sem ahol árulnak ilyet. Sacc/kb 150E FT-ra taksáltam az árát. Messze járok a valóságtól szerintetek?
Keresek Multi kódot!!!
Van érte: postai elsőbbségi kupon,Barilla tészta kód,igló,kalifa és baba sms,vagy hűtőmágnesek.
Van érte: postai elsőbbségi kupon,Barilla tészta kód,igló,kalifa és baba sms,vagy hűtőmágnesek.
Köszi!
Még 3 hétig és heti 1 kódot lehet küldeni.
Sziasztok, a mostani játék meddig tart? Nem akarok elmélyedni benne, csak érdekelne. Köszi!
Most hívtak,hogy hétvégén hozzák a hátitatyóm.
4 órakor hátibatyu :))
nekem is 3-ból 0 nyeremény!