Honfoglaló internetes játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 7 oldal |
:(
Régóta nem játszok a Honfoglalón több mint 1 hónapja!
Az új dizáj nem tetszik, az üzemeltetőket pedig nem kedvelem. Soha nem válaszolnak egy kérdésemre sem.
A játékosok nagy része másod, harmad... nickkes.
Megváltozott nagyon a játék.
Csak a társaság és a fórum miatt megyek az oldalra.
Játszani nem játszok.
Ez amit itt nem erdekel írt ez ténleg igaz???
Az új dizáj nem tetszik, az üzemeltetőket pedig nem kedvelem. Soha nem válaszolnak egy kérdésemre sem.
A játékosok nagy része másod, harmad... nickkes.
Megváltozott nagyon a játék.
Csak a társaság és a fórum miatt megyek az oldalra.
Játszani nem játszok.
Ez amit itt nem erdekel írt ez ténleg igaz???
Kedves"nem semmi"
Komolyan csalás és sikkasztás történt?
Melyik üzemeltetőt, vádolják ezzel?
Furcsa dolgokat műveltek mostanában az biztos.
A Honfoglaló internetes játék egyik játékosa
Komolyan csalás és sikkasztás történt?
Melyik üzemeltetőt, vádolják ezzel?
Furcsa dolgokat műveltek mostanában az biztos.
A Honfoglaló internetes játék egyik játékosa
Én is játszottam azzal a játékkal és nagyon nem értettem sok mindent.
Most megy a balhé,mert kiderült csalásért meg sikkasztásért űlt a honf.egyik üzije.Most meg megy a verseny és begyűjtenek minden személyes adatot a játékosoktól .!! !Kicsit fura nem?
AHIJEJ!
Köszi
Köszi
Hogy ne húzzam szét a sort megfogadom a tanácsotokat ezt a nevet fogom használni: AHIJE (A Honfoglaló internetes játék egyik játékosa)
Hej de alacsony az a kerités....Mi van süpped?
ok
1 honf. ját.
A Honfoglaló internetes játék egyik játékosa.
Mert zavar a hosszú neved.
Mert zavar a hosszú neved.
Ha nem vettétek volna észre ez a topik nem a fórum szétszedéséről, hanem a www.honfoglalo.hu internetes oldalról szól.
Kokas, nem a topikot, hanem a fórumot :). Több soron keresztül csak az (indiánul ;) ) Hosszúnevű Hazafias Honfoglaló Hozzászóló :P neve olvasható, ezért az esztétikára kissé kényesebb egyedek, melyekhez magamat is sorolom, (dobj rám emiatt kavicskát, vonalka), kénytelenek beírni valamit, hogy újra élvezhető legyen. De (és imhol a felemelt mutatóujj helye) én meg itt még más weblapoktól eltérően még nem találkoztam pl. anyázással :| És ez fontosabb (szerintem), mint a maliciózus hozzászólásban kifogásolt megjegyzések.
Szerintem azzal lehet a legjobban "szétcincálni" a fórumot, hogy minden 3-4. hozzászólás után elkezd valaki tanácsokat osztogatni a többieknek, hogy miként szóljanak hozzá. :(
Más weblapokon még nem találkoztam ezzel a jelenséggel, de itt, úgy látszik, ragályos. :(
Más weblapokon még nem találkoztam ezzel a jelenséggel, de itt, úgy látszik, ragályos. :(
Évi*
Hogyan cincálják szét a fórumot a hosszú nicknevek?
Miért kell Bednek és Szabinak többet dolgoznia amiatt, hogy egy topiknak hosszú neve van? ;) :P
Hogyan cincálják szét a fórumot a hosszú nicknevek?
Miért kell Bednek és Szabinak többet dolgoznia amiatt, hogy egy topiknak hosszú neve van? ;) :P
Eltévedtél, a hülyék nem itt laknak :))
ajaj
ok
Hogy miért? Mert az irtó hosszú nicknevek szétcincálják a fórumot. :o Szabolcs írta már lentebb, hogy érdemesebb lenne rövidebb nevet választani, akkor Bednek és Szabinak nem kellene ennyit dolgoznia ;) :P
ok