Vonatkozik rá a Haccp, az ÁNTSZ-t meg alig érdekli valami.
A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen tegyél feljelentést.
Azt hallottam, hogy adót csalt a gyöngyösi Tesco, igaz ez?
Egyszer voltam a gyöngyösi Tesco-ba, szerintem egy Intersparral jobban jártatok volna!
Nálunk Gyöngyösön a TESCO BOrzalmas! hónapja nyílt meg,
az akciós cikkek általában nem érkeznek meg.
A sárga ( leértékelt) termékek több esetben nem voltak gépre víve, így a kasszánál derült ki, hogfy mégse vehetem meg.
Az újságban meghírdetett termékek nem akciós áron lettek blokkolva!
Nincs ruha igazítás , sok a szav. idő lejártán túli termék.
2 írtam a panaszkönyvbe, és hiába írja elő a törvény a 30 napos választ,
fütyültek rá:(
Legutóbbi reklamáció beírásom után, ellenőrizték a csomagjaimat.
Hát amit kaptak nem kirakatba való!
Sajnálom, hogy nem készítettem jegyzőkönyvet, megérdemelnék, hogy
személyiséi jogaim megsértéséért bepereljem őket.
Sajna későn okos Domonkos... így csak bolykottáltam őket.
De azért elgondolkodtató, hogy multi mit mehg nem enged magának.
Ja, nálunk pl. a leértékelt kosárban a mosópor, lekvár, chips és intimbetét is egy halmazban van.
Vajon az ÁNTSZ erre miért nem harap?? Vagy a Tescora nem vonatkozik a Haccp???
"-" Szerintem a legfinomabb, amit én főzök be :))
Eri mama lekvárja :))
Vegyél a Cora-ba Bonne Mama lekvárt!
Nagyon finom én is azt veszem!
Az ára is jó csak 519Ft!
Mindegyik áruházláncban van vacak és jó minőségű lekvár, csak nagyító kell hozzá:
Át kell bogarászni a cimkét: Mekkora a gyümölcshányad, mitől "szilád": a zselatintól vagy a cukortól, stb.
Lekvárt már dédanyáink is csináltak, "E koktél" nélkül. Amiben túl sok az "E", gyanús, hogy kevés a gyümölcs....
Sztem még a METRO is jobb a Tesconál!
Érdekes dolgokat olvasgattam a tesco-ról.
Én amúgy több mint 5 hónapja nem járok Tesco-ba. Sok negatív tapasztalatom van az áruházláncról.
Kinézetre is csúnya, díszletezésük szinte semmi.
Nekem még az Interspar is jobban tetszik mint a tesco.
Nem szponzorált oldal,de miért kell hülyeségeket irni?
Nem jön be a TESCO?
Elmondtad, szupultad, elolvastuk,bár ne kellett volna... :D
Kezdem úgy érezni, hogy ez egy Cora által szponzorált oldal.
Örülök hogy ilyen jól állsz anyagilag.
A francia lekvárok sokkal jobbak mint a mgyarok. A Tesco-ban olyan lekvárt vettem ami tiszta folyékony volt, és eheteetlen, gyümölcstartalma nem haladta meg a 15%-ot!!!! A cukor is ki volt sajnálva belőle, tiszta folyékony zselatin volt az egész.
Ilyen termékeket árulnak a Tesco-ban!!!!
A Cora azért ilyeneket nem enged meg magának.
Amúgyis a magyarok NEM TUDNAK lekvárt készíteni!!!
A franciák pedig finomakat és több mint 60%-os gyümölcstartalommal.
Miért ilyen lusta disznó cég a Tesco, hogy nem képes minőségi lekvárokat forgalmazni áruházukban???
Ajánlom nekik francia lekvárt forgalmazzanak, mert az sokal jobb mint a magyar.
A Cora-kban a francia lekvárokat veszik mert más is úgy gondolja, hogy jó, képes vagyok egy üveg francia lekvárért 500-600 Ft-ot fizetni.
Úgy mint a legtöbb magyar! Mert aki lekvárt vásárol a Cora-ba az francia lekvárt vesz.
199Ft meg körül van egy lekvár a Tesco-ba olyan is amilyen!
Már ne haragudjál de minek neked "francia termék"? Ha ilyet akarsz mennyél ki Franciaországba és ott megveheted
A Tesco-ban gyenge a minőség. Rossz, ócska termékeket forgalmaznak. A saját termékeik nagyon rosszak.
Nincs egy normális márkás lekváruk vagy csokoládéjuk.
Nem úgy mint a Cora-nak. Márkás és francia termékek minőségi áruk, kedvező árakon a Cora-kban.
Jobbnál jobb francia specialitások, finomabbnál finomabb sajtok, gazgag halválaszték, mindig van elég pénztár nyitva. Rendezett áruház. Ez mind a Cora.
Tesco választék alig, sajtokból néhány, halkínálat szinte semmi, márkás termék alig van, az árak sem mindig olyan alacsonyak, alig működik néhány pénztár, azok is lassan haladnak., franci termék szinte semmi.
A GFK piackutató intézet legfrissebb felmérése szerint a Tesco az árversenyben rendszeresen a 3. míg a Cora a 2.
Ez komoly a vicces plakáttáblák egyikén láttam Budapesten a Városligetben. A Multireklám kft. készíti ezeket a reklámokat.
Mondjak még ilyeneket?
Heinken dobozok a képen, bennük virágok és élnek, a következő felírat szerepel: "Ez csak a Heinken lehet!"
A MédiaMarkt-nak is van egy ilyen hasonló zacsija: "Mert hülye azért nem vagyok" címmel. :)) :P :)
nem mondod! Ez komoly? Heh szép lenne!
"Aki ilyen zacskót cipel az hülye!" Az óriásplakáttáblán ez a felírat volt mellette egy Tesco-s zacskó amit egy ember cipel!
Budapesten a Városligetben láttam régebben.
bélyegek gazdát találtak!
:)
Essie
Én kérem szépen! Írtam mailt! :)
ha vkinek szüksége lenne még tescos bélyegekre, én szívesen elküldöm az enyéimet (13 db).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások