Drága teniszes!
Itt is megírom, amit emailben is írtam. Tegnap kaptam meg a leveledet, de mivel dolgozok, (miután kiderítetted, hogy hol, ezt nyilván tudnod kell) így nem tudtam aznap rohanni vissza a postára a blokkokkal, tehát ma adtam fel. Egyébként nem is számítottam a leveledre, mert hogy múlt héten csütörtökön még azt írtad, hogy másnap küldöd a bescannelt blokkokat. Ami nem ért ide, csak a postai levél. Örülök, hogy te ennyi szabadidővel rendelkezel és ennyire ráérsz. Egyébként a 12 blokkról annyit, hogy 8 ért ide belőle, tehát az őszinteséged ismét megkérdőjeleződött.
Ja és akik meg nem tudnak rendesen írni mint kitti... mit keres itt?
Meg a hasonló nick neveket is nem kellene engendi... van bbagi, b.agi, gika, gika akármennyi... stb....
Annyi varriáció lenne....
Cím ellenőrzést kellene csinálni, minden újjonan regisztrálónak a címére ki kellene küldeni egy kérdőívet. Hol lakik, ki fia borja, hova fogja kérni a cseréket stb... telefonszám, kit ismer a fórumon stb... addig a csere topicocba ne tudjon írni.
Persze használhat majd 5-10 címet, mindig újat klónonként... de egy idő után csak elfogyna... és a kör bezárulna...
Az h. egy csere nem érkezik meg meg nem jól... lehet elég kellemetlen is.
Teszen vettem xdb gyöngyöt h. a kollégáknak tudjak csinálni karkötőt a karácsonyi 7-8fős zártkörű kisebb karácsonyi bulira...
-a csaj nem válaszol
-gyöngyöt nem küldi
-a pénzt kifizettem
-vennem kell új gyöngyöt, és szorít az idő
-buktam 2500ft-t...
-nincs időm gyöngyösboltba rohangálni
-ott ezek a gyöngyök sokkal drágábbak
sorolhaznám.... és csak azért jártam így mert egy megbízhatatlan emberbe futottam bele...
Na ilyen a nem jó üzlet... kinek hiányzik ez? ...és én nem tudok karkötőt csinálni, és én nekem kell a pénzem után futni, és ami bosszantó nem válaszol... igaz a csaj csak 98 százalékos...
...és amúgy te merre laksz?
Pap Renáta
Én kifizettem neki a megbeszélt blokkokat,visszapostáztam a rosszakat és még csak válaszra sem méltat.
Nem érdekel hogy véditek őt,de ilyen nincsen hogy sem a pénzt sem a blokkokat nem küldi vissza.
Ma is volt a postás de csak szamóca levelét hozta meg hiánytalanul.
Napok óta írok és semmi,holnap délig várok ha addig valahogy nemrendezed mint írtam is neked lépni fogok!
Itt nem csak az újjak a csalók,de a régi fórumosok is vissza élnek az emberek bizalmával.
Nem vagyok gazdag,de ez azért szemétség hogy kifizetek olyas valamit ami nincs is meg neki és én meg kapok egy kupac használhatatlan blokkot.
Rádásul nem is válaszol!
Hát akkor majd több radír kell azt jó. Nekem amúgy mindegy, keveset cserélek, de eléggé gáz, hogy most már kezd elharapozódni ez a csere nemküldés, nem a megbeszélt terméket küldik stb.
Elvileg nem, de........
Sokan nem tudnak különbséget tenni topic és topic között és egy héten belül az meg ez, no meg a negatív egymás klónjai lennének.
Most sem a tények kerülnek ide: ez, ennek, ekkor és ekkor ezt nem...
hanem "csak" olyan általános mutogatások, visszautalások, ismétlések.
Ha visszaolvasol 20 oldalt, akkor jó esetben max. 5 konkrét eseményt tudsz kihámozni.
Egy ajánlás topic hülyeség? Oda be lehetne írni, hogy kitől jött meg kitől nem, valamint rákérdezni, hogy akárki küldte-e, cserélt-e bárki vele stb.
Roxi: én már azt sem feltétlen hiszem el, hogy beteg volt, legalábbis úgy, max. születési hiba, ami a viselkedését, megnyilvánulásait illeti. Átverni sok-sok embert vagy hitegetni és még majomnak, egyébnek nevezni?! Hát, nem tudom. Primitív emberek az ilyenek, és nemcsak ő, hanem a nickjei vagy a hasonlói. És elszomorító, hogy ebben a nyomorult világban ez a legnagyobb öröme és szórakozása...
Sziasztok! Lányok,örülnötök kellene,hogy galambfehér visszarepült".Súlyos beteg volt /kemo stb/." Örülök a gyógyulásának de remélem soha nem futok össze hasonló cserepartnerrel.Az hogy a fórumosokat " majomnak "nevezi,szerintem önmagát minősíti.
galambfeher - tudod az az érdekes, hogy te nem szórakozol itt egész nap, viszont fél órán belül reagálsz....
Örülnék ha lekopnátok rólam végre,nem én vagyok iratosi67 és nem is ismerem,ja és egyébbként ez a fórumos nevem hogy galambfeher.
Csak infókat gyöjtök az oldalról és eszem ágában nincs cserélni egyik fórumos majommal sem.
Egésznap itt szórakoztok,mint hogy dolgoznátok.
TH!
Nagyon sajnálom! Nem volt velük konfliktusaom, de mivel "feltűnt" a hasonlóság ezért is írtam be a múltkor a csere-berébe!!
Bár nem tudom, hogy a 2 család (iratosi67 és galambfeher) között van-e bármilyen összefüggés, de azt tudom, hogy megint névváltás történt, most már galambfeher is új néven van......
Ezt valahogy ki kellene szűrni, mert ennek nem lesz jó vége!!!
Nekem is tiszta a lelkiismeretem! Nem én kapartam le és nem is a postán dupla borítékban sérültek az utalványok.
Nem írtam össze-vissza, tényleg 3 volt teljesen ép, volt 1, amiben nem voltam biztos, hogy elfogadják-e, mert nem volt teljesen ép a kaparós rész, de még nem látszódott ki a kód (ezt szerencsére elfogadták)
Egy szerencséd van: nem lettek beváltva a kuponok, a kódokat leinformáltam, így igaz a személyes 20% kedvezményes vásárlást buktam ugyan miattad, de 3 kis vásárlással le tudom vásárolni, még jó, hogy ingyenes a kiszállítás.
Befejeztem a veled való mindennemű "kapcsolatot", jó lecke volt.
Remélem, mások is tanulnak az esetemből...sajnos későn jöttem rá, hogy már mások is "áldozatotokul" esett.
Szia
Megjött a leveled a Tchibo utalványokkal
Sajnos, a 7-ből csak 3 ép a kaparós résznél, ezek
DÖNSD MÁR EL MÁR TE SE TUDOD MIT ÍRSZ
EGYIK HELYRE 3 MÁSIK 4 ÍRSZ EZ TISZTA GÁZ
ERRÖL MEG CSAK ENNYIT
ÉN LEZÁRTAM
Olyan Kittis...
IDE FIGYELJ EGYBŐL ÍRTAM NEKED ÉN EZER SZÁZALÉK NEM KAPARTAM LE EGYET SE,ÉN BE MEREM VÁLLALNI .
NE HARAGÚGY DE TÉNYLEG NEM. MÉG A POSTÁN BONTÓTAM KI EGYENKÉNT S RAKTAM BORÍTÉKBA MAJD FÖL RAKTAM.NEM TUDOK MIT HOZZÁ FŰZNI NEKEM TISZTA A LELKI ISMERETEM.
NEM FOGÓG VÉDEKEZNI MERT TÉNYLEG NEM
iratosi67 nick névvel van itt a fórumon Iratosi Éva, aki nagyon nem volt korrekt velem
Sajnos, ki kell ide írjam, mert még ő van felháborodva.
7db 5e Ft értékű Tchibo utalványt küldött a megbeszélt időben, miután a lánya (Kitti) számlájára befizettem a megbeszélt pénzt.
A gond csak ott van, hogy elfelejtette megírni, hogy ebből 3 db-ról le van kaparva az a rész, amihez egyértelműen rá van írva, hogy csak online vásárlásnál kell megtenni! Így a személyes vásárlásnál (Aréna Pláza - Tchibo bolt) nem fogadták el
Tudta jól, hogy szombaton (tegnap) mentünk Pestre és ott akartam levásárolni...én már mikor a levél megjött pénteken írtam neki minden lehetséges helyen (mai-l, sms, FB üzi), hogy gond van...küldje vissza az arányos pénzt és küldöm a 3 használhatatlan utalványt vissza...erre mail-ben az a válasz jött, hogy ő nem kaparta le (dupla borítékon keresztül nem sérül így a postázás során az utalvány! és sértetlen volt mindkét boríték!), meg ismerőse mondta, hogy így is beváltják személyesen (ami nem igaz!)
Igaz, ritkán vagyok mostanában a fórumon, de akivel volt valaha cserém, tudja, hogy én csak olyat vállaltam, ami mindkét fél megelégedésére szolgált.
Amennyiben rendeződne a dolog Évával, biztosan kiírom itt, de az első reakciója nagyon érdekes volt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások