annak idején, amikor először lebuktam anyuék előtt a cigizéssel- bakfis koromban-, akkor azt mondta anyum, hogy ha majd én keresem meg a rávalót, akkor szívhatom. Így aztán hamar dolgozni kezdtem, nyári szünetekben és rögtön a gimi után is. Nem is volt vita, hogy az ő pénzüket költöm rá. Miután pedig a 18-at is betöltöttem, kiváltság képpen, otthon is bagózhattam az udvaron. Aztán mikor tavaly év elején kisült, hogy terhes vagyok, azonnal letettem. Ettől függetlenül én személy szerint nem haragszom a bagósokra, nekem a terhesség alatt is jó volt néha beleszippantani a cigifüstös levegőbe ( nem nagy mértékben). Valószínüleg én is hasonlóképpen fogok eljárni a lányommal, ha kiderül, hogy cigizik. De ő választja majd meg, mit szeretne. Én is le tudtam tenni, ha majd anya szeretne lenni, ő is le fogja tudni tenni.
A cigis játékokat nagyon sajnálom. Jó volt a PM-lel játszani, ráadásul azt is szívtam évekig, mindig volt kódom. Most még a kukázás se megy, egyszerűen azt látom, hogy az emberek olcsóbb cigit szívnak. Így már aztán kódom sincs sajnos

, nem tudok méltóképpen elbúcsúzni az oldaltól.
Szerintem sokkal károsabb dolgokkal is szembesülünk nap mint nap. Sorvasztjuk a földet, egyre szélsőségessebb az időjárás. Már csak azt várom, mikor viszi el egy tájfun az országot...