Ide is küldhettek.
csgabi@citromail.hu
ritka@citromail.hu
Még mindig küldhettek ímélt! Ha elkülditek az ímélcímeteket akkor viszonzom is!
proriti@citromail.hu
landersaab@freemail.hu
prescott
igggen gyengén potyadoznak be a levelek a citromailbe, azt hiszem adtunk nekik rendesen.. :))
Szerintem befulladtak a sok képeslaptól.
sziasztok! engem sem engedett be szinte egész nap, most viszont igen, de! eltüntek a leveleim, és nem csak a startlaposak. hát ennyit a citromailről:( köszönöm a képeslapokat, akire tudtam válaszoltam, és megnéztem. akiknek nem sajnálom, valószínű meg se jöttek, vagy eltűntek. mással is előfordult ez? azért remélem így is benne vagyunk a játékban. Mindenkinek sok szerencsét!:)
Eri1
Sajna én is ez utóbbi kategóriába tartozom :((
A citromail elég szelektíven működik. Egyik mail címnél jó, a másiknál pedig: A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el! Gyere vissza később. :(
Ja és persze, aki szeretne nyugodtan írjon nekem:) Válaszolok, bár lassan mennék haza, egy kicsit takarítani karácsony tiszteletére:))
madrin@citromail.hu
Sziasztok!
Én most küldtem jó pár üzit, nem tudtam hogy nem látszik a címem.
Tehát aki most kapott tőlem olyasmi levelet , hogy Madrin vagyok a fórumrol, annak leírom a címem:
madrin@citromail.hu
Bocsi, a bénázásért
Azért jó lenne, ha a lapra ráírnátok az emilcímet is, mert különben nem tudom viszonozni :| Csak szólok :|
Sziasztok!
Nekem is küldtettek lapot. Viszonzom. Ha van konkrét, melyiket szeretnéd azt is írd meg.
ritka@citromail.hu
Na akkor küldjetek ide is képeslapot! :)
czlaczi@freemail.hu
Csenabi,
már nekem is jó. :))
Csenabi,
még nekem sem jó, változatlanul kidob. :(
Akkor lehet, hogy nálam van a bibi ? :O
Csenabi!
Nálam megy most is!
Csenabi,
nekem sem megy. Bejelentkezek, aztán kidob. :(
Így most az odaküldött képeslapokat nem tudom megnézni. :(
most indult el a citromail!!