Ki mivel foglalkozik játékszenvedélye mellett?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 13 oldal |
Én is inkább lennék varrónő, de sajnos nem örököltem anyu tehetségét. Mindent meg tudott csinálni. Úgyhogy marad a könyvelés és a hülye adó és TB jogszabályok.
Középiskolai tanár vagyok (közlekedés földrajzot tanítok) néha a másik szakomat is, mozgóképkultúra és média ismeretet ill. rajz és vizuális kultúrát.( mindig ott ahova hívnak)
Főállásban informatikus könyvtáros vagyok.(csak hobby)
Az idegenforgalom felé is kacsingatok több kevesebb sikerrel, (idegenvezetőként, ill. saját válalkozás felé is kacsingatok).
Főállásban informatikus könyvtáros vagyok.(csak hobby)
Az idegenforgalom felé is kacsingatok több kevesebb sikerrel, (idegenvezetőként, ill. saját válalkozás felé is kacsingatok).
Nem értem az ilyet: ...nem mertem beírni...
Minden munka fontos, (különbség a díjazásában van-sajnos!).
Szégyellnivalók pedig azok, amelyeket a BTK minősít.
Minden munka fontos, (különbség a díjazásában van-sajnos!).
Szégyellnivalók pedig azok, amelyeket a BTK minősít.
pipe, azok vissza is jönnek

Most olvasom, hogy vannak varrónők, ill. akik varrónőnek tanultak
Amíg még jobban volt szabad időm a varrás volt a hobbim. Imádtam, imádom. Még divatbemutatón is szerepelltek az extrém ruháim... Magamnak és a gyerekeknek mindent megvarrtam, ami kellett, de lustul az ember, kevesebb az idő, az évekkel ezelőtt megvett anyagaim pedig a szekrény aljában mennek ki a divatból... 

Sima tisztviselőként, de a betegségem miatt, most eléggé meg vagyok lőve, mert a fizikai munkákat is nekünk kell végezni, mert mindenki kidől. Hát én is kidőltem igen hamar!
Nobika
Köztisztviselőként.
Köztisztviselőként.
Közigben nehéz fizikai munkával végzem mindennapi tevékenységemet, már amikor nem vagyok beteg!
lindababa,hát az olyan,amikor egy rossz műanyagból kitöröm a csavarokat

szildi, hol közigben???
Egy imádnivaló Yorkshyre terrier a gazdám.
Közgaszdász és mérlegképes könyvelő vagyok. Biztos szakmai ártalom a blokkok, kódok gyűjtögetése, a tudatos vásárlás.
A férjem társam a játékban, jól kitanítottam. Bár néha kiakad, hogy miért kell annyifelé blokkoltatni. Még szerencse, hogy mind a ketten vásárlás mániákusok vagyunk.
Közgaszdász és mérlegképes könyvelő vagyok. Biztos szakmai ártalom a blokkok, kódok gyűjtögetése, a tudatos vásárlás.
A férjem társam a játékban, jól kitanítottam. Bár néha kiakad, hogy miért kell annyifelé blokkoltatni. Még szerencse, hogy mind a ketten vásárlás mániákusok vagyunk.
Nyomaim megtalálhatók ezekben a tevékenységekben:
-bank
-mozik üzemeltetése
-nagykereskedelem (profil:festék,vegyiáru,illatszer)
-jelenleg: közigazgatás

-bank
-mozik üzemeltetése
-nagykereskedelem (profil:festék,vegyiáru,illatszer)
-jelenleg: közigazgatás

marycsiga
Mi az a kitörő?
Mi az a kitörő?
hát ,őszinte leszek,mikor megláttam,ki mivel foglalkozik,én sem mertem beírni,hogy varrónőnek tanultam(de kénysezr miatt,és nem szeretem),de elvégeztem egy OKJ-s számítógép kezelő-használó tanfolyamot kiváló eredménnyel
de nem a szakmámban dolgozom.mostani munkám,sokféle,mikor ,mi vagyok.betanított munkás,meós,tesztelő.válogató,kitörő.(rokkanta
k vagyunk)
de szeretek járni ide dolgozni,és szeretem csinálni is.
az iwiwre azt írtam be,a jelenlegi munkámmal levezethetem a feszültséget amit 1-2 elviselhetetlen ember elviselése okoz
bocsi,ha hosszú lett.

de nem a szakmámban dolgozom.mostani munkám,sokféle,mikor ,mi vagyok.betanított munkás,meós,tesztelő.válogató,kitörő.(rokkanta
k vagyunk)
de szeretek járni ide dolgozni,és szeretem csinálni is.
az iwiwre azt írtam be,a jelenlegi munkámmal levezethetem a feszültséget amit 1-2 elviselhetetlen ember elviselése okoz

bocsi,ha hosszú lett.
Dr. gabims keresni foglak

Hatalmas feladatot adok a számodra

Tanulok ezerrel, hogy dr. gabims10 lehessek. (jogász és nem orvos, vagy más hasznos) 

Egy vidéki főiskolán tanítok gazdasági jellegű tárgyakat.
És Babse-t
És Babse-t

Pancsabi jogkörgyakorló.
Én pedig aki felett gyakorolja azt,csak éppen másik csomóponton....
Én pedig aki felett gyakorolja azt,csak éppen másik csomóponton....
Én is szeretnék minden mást csinálni mint kötvényárfolyamot számolni. Pénzügy zh-ra készülök...
Egyébként gazdaságismeret(tanári) - kommunikáció szakos hallgató vagyok
Ezt úgy általában szeretem
Egyébként gazdaságismeret(tanári) - kommunikáció szakos hallgató vagyok

Hát nem könnyű egyik sem!!! Én varrónőnek készültem, aztán lett belőle egész más...