Sürgős segítségkérés
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 887 oldal |
Feri! Koszonom a hozzászólást! Most sikerült!!!!!
A blokk alatt van egy kis hely, kattintgass oda.
Oda kell írni az adatokat.
Írja is, hogy töltsd fel a blokkot ÉS add meg a nyugta adatait.
Na gutenáKt.
Oda kell írni az adatokat.
Írja is, hogy töltsd fel a blokkot ÉS add meg a nyugta adatait.
Na gutenáKt.
Pityesz! Csak fotó?? Így töltötted te is????
Feri! Koszonom! Regisztraltam, feltöltöttem a képet , de ezután nem volt hova beírni a blokk adatait, nem tudtam tovább lépni. Lehet a gépemmmel van hiba?!
Először regisztrálj az Everydayme oldalon.
Ha beléptél, keresd meg a játékot.
Feltöltöd a blokk képét + be kell alatta pötyögni a nyugta adatait is.
Mint minden evridéjmís játékon.
Ha beléptél, keresd meg a játékot.
Feltöltöd a blokk képét + be kell alatta pötyögni a nyugta adatait is.
Mint minden evridéjmís játékon.
csungfu
igen csak fotó .
igen csak fotó .
Szeretném megkérdezni, hogy tesco P &G jateknal csak a fotót kérik? Az adatokat nem tudom feltölteni , csak a blokk képet! Nem értem?!Koszonom, ha valaki válaszol!
Kedves anyoka!
Ha nem néztél egy részt sem a Csillagkapu sorozatból akkor amit írok egy rébusz de remélve,hogy esetleg mégis akkor szeretném írni,hogy nem Én neveztelek Banyának hanem az a rohadék goa'uld aki belebujt tegnap a Roseba.Azóta már ki lett tekerve a nyaka a rohadék kis neveletlen parazitának. Fogad elnézés kérésemet és kézcsókomat!
Ha nem néztél egy részt sem a Csillagkapu sorozatból akkor amit írok egy rébusz de remélve,hogy esetleg mégis akkor szeretném írni,hogy nem Én neveztelek Banyának hanem az a rohadék goa'uld aki belebujt tegnap a Roseba.Azóta már ki lett tekerve a nyaka a rohadék kis neveletlen parazitának. Fogad elnézés kérésemet és kézcsókomat!
Banya! Teged plane nem kerdezett senki! Onzetlenul segitettem egyik esetben sem kertem v vartam el semmit! Legyszi marca telefonba szoljsk bele!
Kedves SzF.!
Azért van ám stílusod....
Egyrészt időt sem hagytál letti-nek mondjuk...
Ördöglakat meg azért nem köszönt meg semmit, mert neki kb. vasárnap éjfélig lett volna segítség a blokkod, hétfőn az már csak max. popó törlésre volt jó, nem az előtte heti feltöltésre...
Egyébként senki sem kérte a TE segítséged, ha meg adod, akkor önzetlenül tedd!!!
Azért van ám stílusod....
Egyrészt időt sem hagytál letti-nek mondjuk...
Ördöglakat meg azért nem köszönt meg semmit, mert neki kb. vasárnap éjfélig lett volna segítség a blokkod, hétfőn az már csak max. popó törlésre volt jó, nem az előtte heti feltöltésre...
Egyébként senki sem kérte a TE segítséged, ha meg adod, akkor önzetlenül tedd!!!
SzerencsésFlótás és Púder, köszönöm szépen a segítségeteket. Megpróbálom úgy, ahogy írtátok, remélem sikerülni fog.
Még egyszer köszi!
Még egyszer köszi!
Nekem a telefonon van céges outlook, lefotózom, elküldöm magamnak, az outlook felteszi a kérdést, hogy akarom-e kicsinyíteni.
Letti
A blokkok persze nem volt 5 MB.
Esetleg képernyő fotó a blokkról?
Most készítettem egy 2,5 megásból 430 kb.
Még olvasható.
A blokkok persze nem volt 5 MB.
Esetleg képernyő fotó a blokkról?
Most készítettem egy 2,5 megásból 430 kb.
Még olvasható.
Letti
Egy hete töltöttem, fotóztam és a mentett
képek közt kiválasztottam és feltöltöttem.
Nem volt probléma.
Remélem tudtam segíteni.
Egy hete töltöttem, fotóztam és a mentett
képek közt kiválasztottam és feltöltöttem.
Nem volt probléma.
Remélem tudtam segíteni.
Komolyan! Itt van vége! Semmilyen segítségkérésre nem reagálok a jövőben! Bakker az egyik blokkot kér mire feltúrok mindent előkeresem elküldöm és egy köszönömöt nem tud kinyögni a másiknak adom a bevált jótanácsot és dettó! Nincs sértődöttség mert annál azért th@k@seb vagyok - de na! Hát elmentek a 3.14 cs@ba!!
Letti
Iphonon van lehetőség " lebutított képek készítésére amit egyébbként az emberi szem nem is érzékel és az is jó Ennek ellenére én ilyen esetben átküldöm a Blokkfényképet a feleségemnek és Viberen visszaküldve magamnak azt töltöm fel ilyen esetekben mert a Viber tömörít és eddig ez a megoldás bevált
Iphonon van lehetőség " lebutított képek készítésére amit egyébbként az emberi szem nem is érzékel és az is jó Ennek ellenére én ilyen esetben átküldöm a Blokkfényképet a feleségemnek és Viberen visszaküldve magamnak azt töltöm fel ilyen esetekben mert a Viber tömörít és eddig ez a megoldás bevált
Púder, gratulálok, hogyan sikerült feltölteni?
Sziasztok!
Nem tudom feltölteni a Shelma blokkot, mert a blokk feltöltésnél mindig azt írja pirossal, hogy túl nagy a fájl mérete (max. 5 Mb) lehet.
A 32 cm-es blokkot, mely nem is hosszú, már 3 részletben fotóztam le, de így sem fogadja el.
Mit csinálok rosszul?
Nem tudom feltölteni a Shelma blokkot, mert a blokk feltöltésnél mindig azt írja pirossal, hogy túl nagy a fájl mérete (max. 5 Mb) lehet.
A 32 cm-es blokkot, mely nem is hosszú, már 3 részletben fotóztam le, de így sem fogadja el.
Mit csinálok rosszul?
A kemény dió 5.szám borítóoldal. és füles olasz módra 6.sz boritoldal megfejtése megvan valakinek és feltenné? köszönöm
Péntek
Légyszíves írj nekem ha Morvai Orsolya Zoé a családtagod. Lenne egy ajánlatom neki/neked.
Légyszíves írj nekem ha Morvai Orsolya Zoé a családtagod. Lenne egy ajánlatom neki/neked.