Macskusz,
én tavaly júl. 20-án kaptam tőlük levelet az egyik júniusi pályázatukkal
kapcsolatban. Erre a dátumra mindig emlékezni fogok, ugyanis arról
értesitettek, hogy az egyik fődijat nyertem meg.:P
Ez kérdés, de CBA-val kapcsolatos.
A nyertesek mikor kapnak értesítést a nyereményükről?
Akinek van már ebben tapasztalata, kérem írja meg nekem. Köszönöm.
Meglepődtem, ezért el akarom mesélni nektek, mi történt szerdán velem.
Lementem Szegeden a sarki közértbe vásárolni egy-két CBA-s nyerő terméket, mert elfogyott az ásványvíz, meg a csoki is :))
Kicsit meglepődtem, amikor beléptem, ugyanis egy Reál-os plakát fogadott
Kedden még CBA volt, szerdán már Reál.
Na mindegy, megnézem a Reál honlapját, mit érdemes venni és a régióknál Csongrád és Bács-Kiskunnál a partner a CBA Alföld kft.
Akkor ez most hogy van ? :-/
hugi! A hozzászólásomnál úgy látom nem írtam cba-t. De az is igaz, hogy az arányok.... Csak akkor is vannak akik félreérthetik, akik csak úgy olvasgatják ezt az oldalt.
Szerintem az arányokat is nézni kellene, mert nem mindegy, hogy 250 nyertesből 2-3 azonos, vagy 20 nyertesből 3 ugyanaz, netán 1000-ből 7-8 Lego lovag és még sorolhatnám.
Paint! A CBA-ra egy rossz szavam nem volt :(:(:( Igaz, jó sem, de nem is sűrűn játszom velük :D:D:D
Mint ahogy már írtam, nekem nem az a gondom, hogy valaki 3X nyer a CBA-nál, de igazán odafigyelhetnének, hogy jól megkeverjék a borítékokat, és mindenhonnan húzzanak, ne csak egy helyről.
S még humorérzékük sincs?
Na, akkor ez már súlyos. :))
Hm? Ha mi nyerünk az jó ha duplán, triplán, ha más akkor meg dúlunk? Vigyázat mert ezt az oldalt sokan olvashatják, és félreérthetik. ...és sok olyan játékos van aki nem fórumos, és nem tripláz, dupláz. :(
A múltkori sorsoláson én is kettőt nyertem. Akkor hetente küldtem be kettőt, hét elején egyet meg hét vége felé a másikat. Tehát tanusíthatom, hogy azért bunda nélkül is lehet nyerni :D
Mint az egyik szerencsés aki triplán nyert szeretnék ehhez annyit hozzáfűzni, hogy tényleg sok borítékot beküldtem és nem egyszerre, hanem folyamatosan, tehát minden héten többet. Akár különböző helyekről is kihúzhatták többször a nevem.
Sebaj, lehet vígasztalódni a Cherryvel. :) Úgy tűnik, ott se fordítanak sok energiát a keverésre, a duplán/triplán nyertesek között általában csak 1-2 név van. (Különben fel sem tűnne.)
Persze, ha fórumos, akkor jöhet csőstől a nyeremény...;)
CBA - Nestle ezt sorsolták először. 4 Múrakeresztúr és 1 duplázás.
CBA - Ariel 2 db Újkígyós, 2 duplázás.
17 db Budapesti nyertes van.
Az összeset nézve: pontosan duplán annyi Budapesti van mint februárban (9) és 3-szor annyi mint januárban(5).
Micsoda véletlenek vannak...:D
20 nap után válaszolt a SZF!
Tisztelt xy!
Kérem, hogy a CBA Kométa nyereményjátékával kapcsolatos beadványával összefüggésben adja meg az üzlet pontos címét, ahol a nyereményszelvényeket tartalmazó ládákat nem ürítették ki, mivel csak a konkrét adat birtokában tudja a felügyelet panaszát kivizsgálni.
Budapest, 2005. április 26.
Tisztelettel:
Kovács Judit
Sorsolás és Fogadás Engedélyezési és Ellenőrzési Főosztály
Most már tök mindegy, már hiába vizsgálódnak! :(
Engem nem zavar, ha valaki duplán nyer egy normális sorsoláson, sőt ha pl 60 pályázatot kihúznak lehet olyan mázlija, hogy 3 borítékját húzzák ki.
Engem az zavar, hogy ahogy a Reácska is leírta, nincs keverés, zutty egy zsákba, és felülről húzogatnak. Na igy nem nehéz duplázni és triplázni egy két embernek.
kometanal ahol nem kellett vk 2 duplazas is. bravo
abszolut latszik hogy semmi sincs megkeverve
http://www.cba.hu/sites/nyertesek_0503.html
marciusi nyertesek.
engem igenis zavar hogy pl elso 2 jatekban egy pesti nyertes van murakereszturrol pedig csomo
no comment
ariel jatekban mivel egyik csaladtagom sok mosoport hasznal munkajabol kifolyolag 40 palyazattal indultunk. persze nem nyertunk. :)
Jó lenne ha a Juszt foglalkozna vele.
Én beküldtem a sorsolási beszámolót a Jusztéknak
Anarcs
A település megközelíthető közúton: a 4-es úton Nyíregyházán keresztül Kisvárdáig, onnan délkeleti irányban 3,7 km.
Település: Anarcs
Település rangja: község
Lakosok száma: 1 800
Telefon körzetszám: 45
Irányítószám: 4546
http://www.vendegvaro.hu/5-74
:))
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások