2. fordulós barátnős ajiját mindenkit megkapta már?
Én Baja környékéről írok, de sajnos én még nem kaptam meg!!!!!!!
Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 143 oldal |
Knorros szalvétákat keresek cserére.
Igen... igen... a közvetlenség, segítőkészség szemet szúrt...
Tisztelt Nyertesek!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Knorr Rafinéria Receptbarátnők promóciójának nyereménytárgyaival kapcsolatosan eddig sokak által használt www.webnyeremeny.hu portál Knorr nyereményakció elnevezésű fórumon a Szervező kérésére a továbbiakban (2007. november 23.) a Complexpress Logisztika Kft. nem használhatja. Ennek megfelelően a jövőben bármilyen kérdésüket a hivatalos játékszabályzatban meghirdetett elérhetőségeinken (e-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu, mobil: 06-30-694-2458) tehetik fel. Természetesen a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden, a nyereménytárgyak kézbesítésével kapcsolatos érdeklődésre, kérdésre a lehető leggyorsabban válaszoljunk. Szíves megértésüket előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
Complexpress Logisztika Kft.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Knorr Rafinéria Receptbarátnők promóciójának nyereménytárgyaival kapcsolatosan eddig sokak által használt www.webnyeremeny.hu portál Knorr nyereményakció elnevezésű fórumon a Szervező kérésére a továbbiakban (2007. november 23.) a Complexpress Logisztika Kft. nem használhatja. Ennek megfelelően a jövőben bármilyen kérdésüket a hivatalos játékszabályzatban meghirdetett elérhetőségeinken (e-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu, mobil: 06-30-694-2458) tehetik fel. Természetesen a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden, a nyereménytárgyak kézbesítésével kapcsolatos érdeklődésre, kérdésre a lehető leggyorsabban válaszoljunk. Szíves megértésüket előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
Complexpress Logisztika Kft.
Összecsaphattak a fejük felett a hullámok,a nagyimnak kb.3 hete ígérték,hogy "ma,vagy holnap"viszik a 2. fordulós tálat,ehhez képest azóta is nagy hallgatás van.Igaz,hogy nincs is más a városból,aki nyert volna.Gondolom ez is benne van a pakliban.
Hát pedig sztem ez áll a háttérben!
Miért írtak egy ilyen komoly hivatalos levelet, amikor addig meg ilyen közvetlen kapcsolatban voltunk velük.Nem???
Vagy lehet sok időt elvett tőlük, hogy percenként kérdeztünk valamit és nem győzték olvasgatni, na meg válaszolgatni....
Miért írtak egy ilyen komoly hivatalos levelet, amikor addig meg ilyen közvetlen kapcsolatban voltunk velük.Nem???
Vagy lehet sok időt elvett tőlük, hogy percenként kérdeztünk valamit és nem győzték olvasgatni, na meg válaszolgatni....
ani-ha,
köszi.. látszik, hogy csak akkor nézek be ide, ha szükségem van vmire ... ;)
köszi.. látszik, hogy csak akkor nézek be ide, ha szükségem van vmire ... ;)
Én elhiszem, hogy belefáradtak.
Sokan az ésszerűség határát átlépve zaklatták őket.
Még a nyerteslistát is rajtuk kérték számon.
Sokan az ésszerűség határát átlépve zaklatták őket.
Még a nyerteslistát is rajtuk kérték számon.
begus, tényleg be volt írva, hogy a Szervező kérésére szüntetik be itt a jelenlétüket.
Barátnős aji, még hozzánk sem érkezett, pedig a párja a sütőtál már két hete!
Valaki meg már azt is írta, hogy a 3. körös baris ajit is megkapta!
Futárok válogatják..., hogy kinek mikor mit visznek ki.
Valaki meg már azt is írta, hogy a 3. körös baris ajit is megkapta!
Futárok válogatják..., hogy kinek mikor mit visznek ki.
szabcsina.. pedig csomó érdeklődő/reklamáló telefontól megkimélték volna magukat...
nem vagy ma kicsit negatív? :)
nem vagy ma kicsit negatív? :)
sziasztok!a 2. fordulós tál ideért a 7en, de a barátnő még nem kapta meg.Van még olyan, aki nem kapott 2. fordulós barinős ajándékot?
Szerintem meg csak befenyítették őket, hogy nyilvánosan ne kommunikáljanak velünk !!!
köszi.. azért nem szép, hogy csak addg voltak, míg aránylag probléma mentesen mentek a dolgok.. bár jogos, hogy miért ők tartsák a hátuk....
biztosan megunták
köszi törpi. :) hogy-hogy?
ilyen jel akart lenni:(
már nem válaszolnak futár(káék):)
2. fordulós barátnős ajcsi.. - ez kimaradt :(
Kedves futár/futárka,
a barátnőmnek a hét elején vitték volna a 3. kerületben. Megkérdezték mikor vihetik, mondta, hogy munkaidő után, munkaidőben 6. kerületbe. Annyit mondott a futár, hogy akkor majd kiviszi a 6. keres kollega, azóta nem is hívták. :o( az én "futárom" (6ker) azt kérdezte, hogy munkaidőben ekkor tudná hozni, munkaidő után akkor, mikor jó nekem... én ebből a hozzáállásból indultam ki, így kicsit csalódott vagyok
a barátnőmnek a hét elején vitték volna a 3. kerületben. Megkérdezték mikor vihetik, mondta, hogy munkaidő után, munkaidőben 6. kerületbe. Annyit mondott a futár, hogy akkor majd kiviszi a 6. keres kollega, azóta nem is hívták. :o( az én "futárom" (6ker) azt kérdezte, hogy munkaidőben ekkor tudná hozni, munkaidő után akkor, mikor jó nekem... én ebből a hozzáállásból indultam ki, így kicsit csalódott vagyok