egy kis segítség (én eddig jutottam) azoknak, akiknek még nem volt az a játék, amikor Sarah vagy és filmszínésznő szeretnél lenni:
1. Sarah-ként kell bemutatkozni, amikor megkérdezi a csávó, hogy ki is vagy.
2. Valami aranyosat kell válaszolni, pl: szép neved van.
3. Aztán azt kell választani, hogy "hozzám menjünk".
4. Válaszolj a telefonhívásra és mondj igent.
5. Van 5 percnyi időd, hogy átolvasd a szerepet ami az asztalon van (érdemes gyorsan, rövidítve leírni egy papírra), hallgasd le a mobilodon az üzeneteket, olvasd el a levélkét ami ott van az asztalon és vegyél fel egy ruhát. (ebben a sorrendben)
6. Még egyszer átolvashatod a szöveget, kb 1 perced van rá aztán bemész a meghallgatásra
7. Lesz egy kérdés, amire válaszolni kell (értelemszerű :) )
8. Válaszolgass a kérdésekre, ne lepődj meg, néha furán fog nézni a pasi, akkor is ha jól felelsz (nokia taktika??? :-/ ) ezeket a válaszokat az előtte megtanult forgatókönyvől tudod megadni, sajna nem emlékszem mindre
9. Elmész egy diszkóba, ahol az első csajnak aki köszön neked, udvariasan visszaköszönsz, hogy szia...
10. Aztán a bárnál a srác megkérdezi mit akarsz, mondd, hogy a wc-t keresed.
11. Közben összefutsz egy lánnyal, aki megdícséri a cipőd mire te azt mondod, hogy kaszkadőrnek érzed magad benne, vagy ilyesmi...
12. közben egy srác kérdez valamit, mire azt válaszolod, hogy csak vicceltél (haha :) )
13. Aztán jön egy srác, kérdez vmit, te meg elkezdesz Monacorol mesélni, hogy oda utaztok a barátoddal
14. A következő hapsi is kérdez valamit, neki a szereplőválogatásról kell beszlned, tehát a két válasz közül azt kell mondanod, amiben erről van szó.
És itt a vége.
Nekem sikerült, remélem nektek is fog.
sok sikert!
pumi
Nokia20Lives
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 6 oldal |
nem azért fagy le, hanem azért, mert esetleg megy más szoftver is mellette és lehet a gép túlterhelt. nekem is egyszer lefagyott, de aztán újra beléptem, és engedett játszani, mert még az elején fagytam.
Nekem is lefagyott két különböző helyen:(
Sajtokonferenciat kellett volna levezetnem!
Szerintem se tesztelték eleget! :-/
Sajtokonferenciat kellett volna levezetnem!
Szerintem se tesztelték eleget! :-/
Én Sarah voltam és megkaptam a szerepet:)
Azért fagyott le nektek, mert nem a jó megoldást választottátok. Olyankor megáll az egész és nem megy tovább.
Azért fagyott le nektek, mert nem a jó megoldást választottátok. Olyankor megáll az egész és nem megy tovább.
Én is pont így jártam csak egy másik életben. Belefagyott többször is ugyan abba a jelentbe. Aztán meg azt írta ki, hogy nem sikerült. Pedig semmit sem csináltam... Szerintem nem tesztelték eleget a játékot.
Na jó, feladtam. Semmit sem tudok csinálni. Újra indítottam, de ugyanott állt meg a dolog.
Kész, remélem holnap még meg lehet próbálni. Ha nem, akkor ennyit erről az életről, már elkezdeni sem tudtam :)
Kész, remélem holnap még meg lehet próbálni. Ha nem, akkor ennyit erről az életről, már elkezdeni sem tudtam :)
Segítség!!!
Szakács lettem, és épp nyitva van a hűtő. Rákattintottam egy dobozra és innen semmi...
Sajnos a hangfallal a tesóm DVD-t néz, így nem értem mit kéne hallanom. Ha valaki tud az légyszi segítsen.
Köszi.
Szakács lettem, és épp nyitva van a hűtő. Rákattintottam egy dobozra és innen semmi...
Sajnos a hangfallal a tesóm DVD-t néz, így nem értem mit kéne hallanom. Ha valaki tud az légyszi segítsen.
Köszi.
sztár műsorvezető akartam (?), lenni és fizuemelést elintézni a főnöknél. persze ez (ahogy az életben sem :)) ) nem jött össze. alapban elég "könnyűnek" tűnő pálya. ha ezzel találkoztok profi titkárnő üljön a gép elé, mert gépirási gyakorlat is van :)
Filmrendező-Csókjelenet
Itt el kéne valamilyen furmányos módon találni, hogy a több azonos válaszból melyiket mondják el nem ordibálva (értelem szerűen azt a szöveget kell választani, amelyik passzol egy csókjelenethez)
Itt el kéne valamilyen furmányos módon találni, hogy a több azonos válaszból melyiket mondják el nem ordibálva (értelem szerűen azt a szöveget kell választani, amelyik passzol egy csókjelenethez)
Filmrendező
A hotelszobában sorrendben kell kattintani a jelenetekre (Ott van jelenet, ahol a nyíl kezecskére vált) ha nem világos, további infót szívesen adok.
A hotelszobában sorrendben kell kattintani a jelenetekre (Ott van jelenet, ahol a nyíl kezecskére vált) ha nem világos, további infót szívesen adok.
Nah, a következőkben tudok segíteni
rendező (25x-re megtudtam csinálni)
szakács(a vége nem működik el vagyon ba@va a magyar szöveg)
rendező (25x-re megtudtam csinálni)
szakács(a vége nem működik el vagyon ba@va a magyar szöveg)
Aki filmrendező az figyeljen! Most a hotelesnél nem tudtam semmi csinálni hanem a producer jól leb...tt majd tovább léptem egy idióta párbeszéd rendezésére. Semmi nem volt jó neki... Így közölte hoyg ma nem éltem új életet...
Esküszöm minden fajta párbeszédet kipróbáltam... de nem volt jó neki, így nem értem mit kellett volna csinálnom?!
Esküszöm minden fajta párbeszédet kipróbáltam... de nem volt jó neki, így nem értem mit kellett volna csinálnom?!
Nekem is sikertelen volt mind a két életem..:( Itt az irodában nem tudok rá hangot adni..hanggal jobb? Mert akkor a harmadikat nem lövöm el most, csak este otthon...
( Színésznő voltam..ha elmegyek a rendezővel az elején, akkor enyém lett volna az állás? :)) )
( Színésznő voltam..ha elmegyek a rendezővel az elején, akkor enyém lett volna az állás? :)) )
másik telefonról pedig én is filmrendező lettem (mozgólépcsős jelenettel, de a hotelnél valami probléma van... nem megy tovább a kép...)
én egy sztárfotós életébe csöppentem bele...de ezek szerint nem tudtam igazán beleélni magam, mert sikertelen volta játék:(
de az elejen amikor mondja hogy nézze meg a kameraállványt, akkor mit kell csinálni??
en a playboy andrew rossit nyomtam vegig
sikeresen
sikeresen
velem is ugyanez volt a mozgólépcsőnél hiába láttam különbséget nem csinált semmit, majd amiko rösszevissza kattintotam tovább engedett:))
A hotelnél meg egy nagy fekete képernyő van...
A hotelnél meg egy nagy fekete képernyő van...
Explorer. Most egy kicsit jobb lett...
Milyen böngészőt használsz? Mert nekem a Mozillánál lassú, az Internet explorerrel egész tűrhető. Pedig Chellom van.