A dm-ben 09.06-10.10-ig előhívással együtt leadott analóg szines kisfilmról 10x15-ös képet 5 Ft-ért készítik.
Előhívási díj 759.
Dupla sorozatra, utánrendelésre nem áll az ajánlat.
Az RTL Klub fotószolgálatának újabb hihetetlen akciója keretein belül 2007.08.27 - 2007.09.09 között a megszokott 36 Ft -os képár helyett mindössze 18 Ft -ért* juthat hozzá 10x13 -as digitális képeihez!
*Az Akció 75 kép feletti rendelés esetén érvényes és nem tartalmazza a transzferköltséget, amely rendelésenként 299 Ft.
http://asp08.photoprintit.de/microsite/3272/
Itt is 19 Ft/db a 9x13-as kép.
http://www.fotokidolgozas.hu/digifoto.php
ugy emlékszem, hogy a Rossmannban akkor volt a 19Ft-s ár ha a boltban töltötted fel, plusz 399,- transzfer ktg.
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem voltam gépközelben. Az infót a Rossmann szórólap hátulján láttam, és most megnéztem a Rossmann.hu oldalat, ott is írják, hogy szeptember 25-ig 19 forint a 10x13-as kép. Ha hibás az infó, akkor bocsi.
A Rossmann oldalán nincs, és a képfeltöltő szoftvert is frissítettem, de ott sem ír 19 Ft/db-os fotókról. Kicsit jobban szétnéztem, és az Interspar oldalán találtam 19 F/db áron, rendeltem is mindjárt 154 db képet.
Vicag: honnan van ez a 19ft-os infód? a rossmann honlapján nem találok ilyen akciós hirdetést!
playboy22,
Rossmannál aug 23-tól 19 ft lesz a10*13-as mennyiségi megkötés nélkül.
Hol most a legolcsóbb a fotokidolgozás akár NETes feltöltéssel?? Rossmann=29 Ft/db Digifotolab=25 Ft/db De olcsóbban?? Mondjuk 19 Ft-ért?
Ha a Rossmann üzletekben található Digi Foto Makereken keresztül rendelsz a digitális felvételeidről papírképet 19 Ft a 10x13-as kép ára.
Az akciós ár érvényes 2007. aug. 2-től szept. 25-ig.
Transzfer + CD írás díja: 399 Ft / megrendelés
Most küldte meg a leveleket a Fotolab :) ;)
Tisztelt Megrendelőnk!
Először is szeretnénk megköszönni, hogy részt vett fotófüzet
akciónkban. Szeretnénk tájékoztatni, hogy megrendelése elkészült, de sajnos egy informatikai probléma miatt a megrendelés elkészültéről szóló e-mail üzenetet nem tudtuk Önhöz eljuttatni.
Tisztelettel megkérjük, hogy a fáradjon el az Ön által kiválasztott átvevőhelyre az elkészített megrendeléséért.
Ha a megrendelését már átvette, természetesen ezt a levelet ne vegye
figyelembe.
Kérdés esetén kérjük írjon nekünk: foto@digifotolab.hu
Üdvözlettel,
Fotolab
Én ma voltam a fotókönyvért. Felhívtam a Digifotó-t, hogy mi a helyzet. Azt mondta a nőci, hogy elméletileg automatikusan kellene, hogy küldjön mail-t a rendszerük arról is, hogy a kiválasztott boltban van a cucc, de sajnos nem tudják mi történhetett... (biztos túl sok volt a rendelés :D). Szóval szerintem aki legutolsó nap rendelt, már az is mehet a cuccáért :)
ördöglakat
Mindenki csak arról kapott mailt, hogy felvették a rendelését, arról nem, hogy el is készűlt (én úgy tudom!)
A mi könyveink is elkészültek:) és nekünk sem jött mindegyikről visszaigazoló email. Nagyon szupik:))
Ma vettem át a Digifotolab-os Fotokönyvemet. Tényleg szuper. De nem írtak nekem sem emailt, hogy kész van, csak bementem egy hét után találomra. A Rendeléskövetés menüpontban sem volt infó róla.
átvettem ma a digifotolab könyvecskéit, minden nap votl feltöltésem, mind készen volt
A Digifotolab nem küld értesítést, hogy elkészült a fotókönyv, csak a rendeléskövetésnél lehet megnézni, hol tartanak.
Én a digifotolab oldalán megnéztem a rendeléskövetésnél és ott kiírja, hogy a 06.28-n elkészült (06.26-án adtam le) és 1-2 nap alatt megérkezik oda ahová rendeltem. ma megnézem hogy ideért-e ha igen írok.
TIbiii
De én úgy emlékszem írtam közvetlen linket is, ahol ez az ingyenes dolog van
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások