Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 26 oldal |
Valaki meg tudná mondani, hogy az első fordulóban hány pontot lehetett gyűjteni?
A deszka megszerzéséhez szeretnék segítséget kérni, a hódokhoz.
Szóval még 5 csapdát minimum meg kell találnom
Rájöttem a pergamen titkára: ha azt mozgatod, mintha ki akarnád venni a hátizsákból, akkor látszanak a piros pöttyök a kis térképen, ahová a madárodukat kell vinni.
Köszi, megtaláltam őket fel-alá járkálás közben:)
A pergamennel én sem tudom mi legyen...
Szerintetek lehet még további pontokat gyűjteni a telszám bepötyögése után is vagy csak akkor üssem be, amikor már úgy érzem, több pontot nem tudok gyűjteni?
A pergamennel én sem tudom mi legyen...
Szerintetek lehet még további pontokat gyűjteni a telszám bepötyögése után is vagy csak akkor üssem be, amikor már úgy érzem, több pontot nem tudok gyűjteni?
Én nem is jöttem rá, hogy az térkép. :D De ha rendesen körbejárod akkor piros pöttyök jelzik hova kell rakni a madáretetőket.
Most újabb problémám van (csak a változatosság kedvéért:)
Hova kell tenni a madárodukat, mert a kistérképen, akárhogy nézem, nem látok jelzést...
Hova kell tenni a madárodukat, mert a kistérképen, akárhogy nézem, nem látok jelzést...
Az előbb mégis sikerült menteni!
Amikor el akarom menteni a játék aktuális állását, kiírja, hogy időkorlát túllépés (pedig folyamatosan játszottam) és kéri a jelszót, megadom, de amikor újra a mentésre kattintok, ugyanezt csinálja... ha csak úgy kilépek, akkor meg mindent kezdhetek előlről...
Tudtok segíteni?
Tudtok segíteni?
Mit kell csinálni azzal a pergamennel? :-/
én 25500 pontot szedtem össze.
23000 pont szerintetek elég?
Sziasztok!
Elkezdődött végre a harmadik forduló!
Elkezdődött végre a harmadik forduló!
Fellelkesültem egy korábbi hozzászóláson, hogy úgy is be lehet fejezni a játékot, hogy "kibarkóbázom" a telefonszámot ( amikor még nem lehetett megfejteni a 2. játék 3 számát ). Meg is csináltam egy óra alatt, nagy nehezen sikerült megfejteni a számot. 17000 ponttal fejeztem be így a játékot. De kár volt, ugyanis tengelicet nem kapok, állítólag nem kerültem be az első 1500-ba. Szóval ez nem nyerő stratégia :(
Hurrá! A levelük szerint én is az 1500 résztvevő között vagyok és kapni fogok tengelict :)
Wodehouse Köszi ! ! !
Torzon, az új játék még nem indult el, a "régiekkel" meg már nem lehet nyerni :(
bobi,
https://orvvadaszfogo.magyartelekom.hu/
https://orvvadaszfogo.magyartelekom.hu/
Tudna valaki segiteni,hogy melyik weboldalonl lehet játszani az orvvadász játékot ??!! Elöre köszi ! ! ! !
én most kezdtem és már az elején elakkadtam,ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném