Mennyibe kerül havonta a játékszenvedélyed
?
Összes fórum téma
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 5 oldal |
V.Viki a Persil jobb, de drágább is :)
ja..kösz!!:)
Coca-Cola
Mi az a CC?:)
Biopon: büdös és ragaszkodom a Persilhez. :) CC: egészségtelen.
És a CC-val?
V.Viki
A Bioponnal mi a baj? :)
A Bioponnal mi a baj? :)
Én is próbáltam a tavalyi kiadásaimat (bélyegre és sms-re) összeszámolni.
Az sms-sek augusztusban nagyon megdobták a mobilszámlát. Bélyegeket rendszeresen veszek kféle pályázatokra ( rejtvényekre), de az utóbbi időben inkább netes játékokra voksolok. A tavalyi kiadás kb 16-18.000 Ft volt. Nekem is bőségesen megtérült. :) :)
Remélem az idén is így lesz! :) :)
Az sms-sek augusztusban nagyon megdobták a mobilszámlát. Bélyegeket rendszeresen veszek kféle pályázatokra ( rejtvényekre), de az utóbbi időben inkább netes játékokra voksolok. A tavalyi kiadás kb 16-18.000 Ft volt. Nekem is bőségesen megtérült. :) :)
Remélem az idén is így lesz! :) :)
az engem is érdekelne :))
bélyegzést helyesen
ferkat
és a bélyezést hogy tünteted el a használt bélyegekról? (e-mailban is válaszolhatsz!)
és a bélyezést hogy tünteted el a használt bélyegekról? (e-mailban is válaszolhatsz!)
Nagyjából számoltam tavaly 10-15 ezer körül költöttem összesen, mindennel együtt.
Nekem is vannak szabályok, pl. emelt díjas sms-t soha nem küldök, 1-1 sms játékra max. 50-60 db sms-t vagyok hajlandó beáldozni de van amikor még annyit sem, attól függ hozzájutok-e annyi kódhoz és egyáltalán mi a nyeremény, azonkívül vannak termékek amit még ha ők fizetnének akkor sem lennék hajlandó vásárolni semmilyen játék kedvéért, ilyen a CC, Biopon stb ...
Mindezek mellett is bejött tavaly több mint 600 ezer Ft nyeremény, amivel elégedett vagyok.
Nekem is vannak szabályok, pl. emelt díjas sms-t soha nem küldök, 1-1 sms játékra max. 50-60 db sms-t vagyok hajlandó beáldozni de van amikor még annyit sem, attól függ hozzájutok-e annyi kódhoz és egyáltalán mi a nyeremény, azonkívül vannak termékek amit még ha ők fizetnének akkor sem lennék hajlandó vásárolni semmilyen játék kedvéért, ilyen a CC, Biopon stb ...
Mindezek mellett is bejött tavaly több mint 600 ezer Ft nyeremény, amivel elégedett vagyok.
Sosem számoltam, de van egy limit, ami a fizetésünkből marad miután kifizetek mindent, és megveszem ami tetszik. :)) De a maradékból a játék az első. :)
Én tavaly eljátszottam cca 80 ezret és nyertem több, mint 400 ezer értéket.
Ez csak gyors becslés, nem volt még időm pontosan összeszámolni.
Nagyszámok törvénye alapján elöbb-utobb bejön.
De terméket legritkább esetben vásárolok csak azért, hogy vmivel mindenáron játszhassak és boltot sem váltok a játék miatt.
Ez csak gyors becslés, nem volt még időm pontosan összeszámolni.
Nagyszámok törvénye alapján elöbb-utobb bejön.
De terméket legritkább esetben vásárolok csak azért, hogy vmivel mindenáron játszhassak és boltot sem váltok a játék miatt.
Én nagyon figyelek, hogy plusz pénzembe ne kerüljön a játék. Csak olyanokkal játszok, amely termékeket mindenképpen használok és elhasználok. Emelt díjas SMS-es, telefonos játékok kizárva. A telefonomon van 80 ingyen sms, tehát az alapdíjasok abból vannak finanszírozva. A bélyegeket meg boritékokról áztatom le. Lehet hogy smucigság, de olyan ritkán lehet nyerni, hogy én nem vagyok hajlandó áldozni rá. És így sokkal nagyobb érték ha nyerek!!!!! :)))
Hát igen, ez havonta változó. Igy januárban, meg valószínű februárban is kevesebb jóval. Kevés az smses játék, szinte semmi. Pár borítékos játék...
Hát nyáron havi pár ezer, de igy most nem tudom...
Viszont idéntől vezetek egy spirálfüzetet ahová mindent felírok, még a költségeket is.
Hát nyáron havi pár ezer, de igy most nem tudom...
Viszont idéntől vezetek egy spirálfüzetet ahová mindent felírok, még a költségeket is.
1500-2000 Ft az átlag, de nem rossz befektetés. Volt már több is, pl. nyáron Soproni, CC, AÁ, Borsodi az az időszak megdobta a költségeket. De játszani olyan jó, de nyerni a LEGJOBB!!!
Brutto vagy netto?
:o)