reacska: Én nem jósoltam, bocsi, ha valaki megkérdezte a véleményemet, írtam. Én mindenkinek kívánok sok nyereményt, sajnálom Évi, hogy nem fogadtad az üzenetemet, de ma pedig előadtad először a 4 gyermekes családanyát, bogárt, ki mellesleg csak tegnap óta van, persze álomkabócaként is, de össze-vissza hazudoztok. Tegyétek, szíve-joga mindenkinek! Örülök, hogy nem tartozom többé ebbe a csoportba. Isten mindent lát, s ha tetszik, ha nem, ő ítél- Nem most! Ebül szerzett pénz ebül vész el. Emlékezni fogtok erre egy kicsit később.
Nekem nincs szükségem annyi pendrivere, de furcsállottam, hogy amikor előző éjszaka két alkalommal is tényleg szerencsém volt, Évi miért írta mérgesen, már megint előlem vetted el? Akkor még azt hittem, csak azért írja, hogy megesz a sárga penész, most nem írom kivel együtt, mert mérgesek, mert nem sikerült az iPod.De nektek minden kell! Az összes Nike, az összes nagy nyeremény. És fújtattok, ha nem sikerül. Néha szánalmas, amikor csak magatokkal foglalkoztok. Amikor törpi bejelentkezett az oldalon, s írtam, hogy imádkozzunk érte, még akkor is csak a játék volt a fontos, cappucci akkor is csak a hangulattal volt elégedetlen.
Ha kívülről látnátok, mennyi mindent feláldoztok ezért a játékért, higgyétek el, nem éri meg.
Krida: Akinek nem inge nem veszi magára. Állítólag te sem elégedtél meg mondjuk 10 nyereménnyel, de ez egy másik játék volt. Igazad van, taroljunk le mindent, az összes kockát, az összes nyereményt. De nélkülem.Mióta a világon emberek vannak, mindig voltak és lesznek irigy emberek. Ha azt gondolja bárki, hogy ezért írtam, téved.
Bocsánat, én úgy szóltam, hogy nyertem is. Van kockám is, valószínűleg a hetivel együtt 3. De volt ott pl. Joci, aki egész nap nyomta, de volt más is, aki a telhetetlenségetek áldozata lett.
Rendben van, csináljátok! De legalább ne gyertek az ottani üzenőfalra a hazugságaitokkal. Hagyjátok meg ezt az oldalt arra.
Isten áldása legyen veletek, bocsi Sada, hogy szétoffoltam az oldalt, ígérem, többet nem teszem.
Hofi: a sicc lehetne az is, hogy sicc innen.Még mielőtt bárki magára venné, én nem az egész fórumra írtam ezt, szerencsére rengetegen írtatok azóta is, hogy ne adjam fel, hogy írjak, de nem tehetem. S reácska, akkor kérlek mindenkinek magyarázd el, hogy a horoszkópokat nem fogom tudni küldeni, csak annak a 2 embernek, aki a 10-ben benne volt.
Én igyekszem a tükörbe nézni nap, mint nap, s ha nem tetszik valami,korrigálok. Rengeteg időmet elvette megcsináltatni a horoszkópjaitokat, legalább 20 ember megkapta. 2 még kimaradt.
Cz. Mariann: gratulálok a nyereményedhez, és mindenkinek, aki a szabályokat betartva bárhol is nyert! Sok barátot szereztem itt, s ezért hálás vagyok a sorsnak.
Ne írjatok a postafiókomra, mert minden nap betelik.
Sada, légy szíves töröld ki az e-mail címemet.
Nyerőpercek
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 232 oldal |
Mit jelent az ,hogy sicc?
én is gratulálok a nyertesnek és mindenkinek jóéjt! holnap újra

Végre kiment az ipod.Gratulálok!
Most komolyan! Miért érdekel bárkit is, hogy egy olyan ember aki az egy szem regijével (sicc) nyert pár nyereményt és úgy érzi, hogy ez feljogosítja arra, hogy itt is meg az üzifalon is folyton ossza az észt?
Ha egy olyan ember tenné aki nyert 20 - 30 vagy több nyereményt még megérteném, de így?
Ha egy játéknál vásárolni kell akkor az a baj, hogy másnak sok pénze van, ha ingyen van akkor most mi is a gond? Seggelni kell? Idő kell? Kitartás kell?
Szerintem a kapcha is egy fórumos bejelentésre indult. Honnan máshonnan? Én marha jól jártam.
Úgy gépelek mint a villám.
Többet is nyertem azóta.
Magic: csak hogy tudd, habár nem kérdezted. Felelőtlennek tartalak a kókler jóslásaidért. Egy olyan ember aki ilyesmire adja a fejét az általában megakadt az életben és iránymutatásra vagy segítségre van szüksége nem pedig ilyen felelőtlen odadobott mondatokra.

Ha egy olyan ember tenné aki nyert 20 - 30 vagy több nyereményt még megérteném, de így?
Ha egy játéknál vásárolni kell akkor az a baj, hogy másnak sok pénze van, ha ingyen van akkor most mi is a gond? Seggelni kell? Idő kell? Kitartás kell?
Szerintem a kapcha is egy fórumos bejelentésre indult. Honnan máshonnan? Én marha jól jártam.

Magic: csak hogy tudd, habár nem kérdezted. Felelőtlennek tartalak a kókler jóslásaidért. Egy olyan ember aki ilyesmire adja a fejét az általában megakadt az életben és iránymutatásra vagy segítségre van szüksége nem pedig ilyen felelőtlen odadobott mondatokra.
Olyankor marad bennt éjjelre az ipod amikor nagyon álmos vagyok.Minden második szöveget tudom csak beírni hiba nélkül mert nem látom már az apró betűt
Nagyobb monitor kéne

felírtam és el is küldtem nekik,remélem megnyugtató választ kapok
köszi nektek is
nyerjünk

én is írok mindent, az a tuti, de a méleket is megtartom
még most sem késő felírnod a pontos időt amikor nyertél

olyan boldog voltam,hogy nem a sablonszöveg jött

én is láttalak a nyertesek között
ja egyébként ha nyerek felírom a pontos időpontot, és még prtsc-t is nyomok

ja egyébként ha nyerek felírom a pontos időpontot, és még prtsc-t is nyomok

de, megjött azóta spambe, nem tom mikor jöhetett, mert még fél óra mulva se volt itt a mail
köszi-köszi. én is írtam nekik,hogy nem baj,ha nem jön e-mail,csak nyugtassanak meg,hogy ők lekönyvelték

törpi!
Azt írták nekem, amikor nem kaptam e-mailt, hogy ne izguljak, a rendszerben látják, ha nyertem és meg fogom kapni az ajándékot
Azt írták nekem, amikor nem kaptam e-mailt, hogy ne izguljak, a rendszerben látják, ha nyertem és meg fogom kapni az ajándékot
én se kaptam törpi!!
cappucci: összevesztetek? ennyit nem ér egy játék sem
nem kaptam e-mailt a mai napon nyert 1 szem utalványomról,pedig spam sincs beállítva nálam.

nem kaptam e-mailt a mai napon nyert 1 szem utalványomról,pedig spam sincs beállítva nálam.

Magic
Üzenem, hogy a leveledet nem kaptam meg, és nem is fogom.
Üzenem, hogy a leveledet nem kaptam meg, és nem is fogom.
De mindegy. Tanultam megint.
Kedves Magic. Ha akarom és akarják, az egész családomat regizhetem Pancsa, Pancsab, Pancsabi stb. néven. Hmmm.
Magic: köszönöm a jókívánságod!
Aznap, amikor beszéltünk nem jött össze, de másnap kettő is. De azért meg is dolgozom érte, úgy érzem. Ülök lehetőség szerint sokat és nyomom, mint süket a csengőt.
Nem kimondottan magam miatt nyomulok, vannak gyerekek a családban, de én vállalom a nevem, amin mindenki ismer, csak már nem írom be, mert az elején elégedetlenkedtem az volt a baj, ha beírtam, akkor meg az - persze tisztelet a kivételeknek. Én tisztességesen játszom, egyre több időm van rá, de pl. ma hiába nyomtam, nem jött össze... De ez nem baj, mert nem vagyok elégedetlen, összességében sok sikerült és kívánom, hogy mindenki nyerjen, aki játszik, mert legalább az érzésért megéri, még ha nem is jön össze annyi utalvány, amennyit mindenki szeretne a szeretteinek. A pendrive-nak is lehet nagyon örülni sok-sok eltöltött idő után.
Az ipodról én nem is álmodok, pedig ma a kishúgomnak jó lett volna megnyerni a névnapjára, de a MacBook is megteszi még.
Nem kell, hogy elmérgesedjen itt a helyzet, nem kell marni egymást. Tényleg adott a lehetőség mindenkinek (szinte) ingyen, csak ülni kell és nyomni. Persze kell szerencse is nyilván, de hát azt nem lehet kiszámítani. Valakinek összejön hipp-hopp, valaki meg küzd, mint állat, és semmi. Lazán kell játszani, nem görcsölni és akkor mindenkinek sikerül nyernie valamit. IGAZ, JELICA?
Szóval kitartás és türelem! Ha itt nem sikerül nyernie valakinek, majd sikerül másik játékon, amin én nem nyerek vagy mi nem nyerünk. Persze akkor majd irigykedek jóindulatúan, de hát ez van: mindig mindenhol nem lehet nyerni és nem lehet mindent megnyerni.
Én már ezzel a játékkal így is elégedett lehetek végül, pedig nem így indult, de azért napi egy utalvány még jöhetne hozzá.
De most ne szidjatok nagyon!

Nem kell, hogy elmérgesedjen itt a helyzet, nem kell marni egymást. Tényleg adott a lehetőség mindenkinek (szinte) ingyen, csak ülni kell és nyomni. Persze kell szerencse is nyilván, de hát azt nem lehet kiszámítani. Valakinek összejön hipp-hopp, valaki meg küzd, mint állat, és semmi. Lazán kell játszani, nem görcsölni és akkor mindenkinek sikerül nyernie valamit. IGAZ, JELICA?

Szóval kitartás és türelem! Ha itt nem sikerül nyernie valakinek, majd sikerül másik játékon, amin én nem nyerek vagy mi nem nyerünk. Persze akkor majd irigykedek jóindulatúan, de hát ez van: mindig mindenhol nem lehet nyerni és nem lehet mindent megnyerni.
Én már ezzel a játékkal így is elégedett lehetek végül, pedig nem így indult, de azért napi egy utalvány még jöhetne hozzá.

De most ne szidjatok nagyon!