Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 59 oldal |
Szia!:)) küldtem mélt hátha igy egybeirva jó;)
Sziasztok! Légyszi valaki küldje el nekem is a választ a pénteki utolsó 4 kérdésre! Egyszerűen lefagyott az agyam... Nem jövök rá... Nagggggyon köszi a segítséget!
És akkor mit gondolsz mit lehet tenni?
Én például már puzzle-t sem találok a megtalált oldalakon. Múltkor meg azért nem tudtam befejezni a heti feladványokat, mert a puzzle-k fele fehér volt. :( :(
sziasztok! ebben segítsetek mert már érthetetlen!
-GPS-re vagy PDA-ra telepíthető, műholdakkal kimért, tökéletesen precíz navigációs rendszer.
Ez 100%-ra tom hogy mi mégse fogadja el,úgyhogy lécci segítsetek már benne! Előre is köszi!
-GPS-re vagy PDA-ra telepíthető, műholdakkal kimért, tökéletesen precíz navigációs rendszer.
Ez 100%-ra tom hogy mi mégse fogadja el,úgyhogy lécci segítsetek már benne! Előre is köszi!
szia dorati!
nagyon szépen köszike érte.
nagyon szépen köszike érte.
Sziasztok.Köszönöm szépen a segítséget.Üdv
Sziasztok. Tud valaki segíteni?a mai feladvány,utolsó előtti kérdésére nem tudom a választ.
Szia katratka!:) Nem találom amit küldtél.:))
rya ment a segítség
Sziasztok : A mai feladványban nem tudom az utolsó előtti választ.
vitorlázás,kompolás...stb Kérem aki tud segítsen. köszi
vitorlázás,kompolás...stb Kérem aki tud segítsen. köszi
Hali petimano lenne 1 kérdésem elküldtem e-mailba?:)
anya50!
Ment a segítség...
Ment a segítség...
sziasztok!
Ha olvassa valaki ezt a pár sort kérem segítsen.Egy kérdésre nem tudom a választ,és sehogy sem jövök rá.
Internetes oldalak arculatának, megjelenésének elkészítési fortélya.
előre is köszönöm
Ha olvassa valaki ezt a pár sort kérem segítsen.Egy kérdésre nem tudom a választ,és sehogy sem jövök rá.
előre is köszönöm
Köszönöm dorati! De a 4.-re még nem tudom a választ tudsz segíteni?
A mai adag:
Eredetileg papírra vetett vázlatos rajz, ami a tájékozódást segítette. Mára ez tökéletesen pontossá vált és nemcsak útvonalakat, hanem mindenféle egyéb információkat jelenít meg a környezetről.
GPS-re vagy PDA-ra telepíthető, műholdakkal kimért, tökéletesen precíz navigációs rendszer.
Általában turistáknak készült nyomtatott termék, amely a hely nevezetességeit, érdekességeit hivatott bemutatni.
Előre is köszönöm :):):)
A mai adag:
Eredetileg papírra vetett vázlatos rajz, ami a tájékozódást segítette. Mára ez tökéletesen pontossá vált és nemcsak útvonalakat, hanem mindenféle egyéb információkat jelenít meg a környezetről.
GPS-re vagy PDA-ra telepíthető, műholdakkal kimért, tökéletesen precíz navigációs rendszer.
Általában turistáknak készült nyomtatott termék, amely a hely nevezetességeit, érdekességeit hivatott bemutatni.
Előre is köszönöm :):):)
szia Kataszive!
lényeges a megfejtéshez, hogy hol szoktak kiállítani, a létesítményt arra használják, hogy múzeális dolgokat bemutassanak ott.
ez lenne az első szó, a másik szó üzletet jelent más nyelven.
remélem sikerült rávezetni a megfejtésre
lényeges a megfejtéshez, hogy hol szoktak kiállítani, a létesítményt arra használják, hogy múzeális dolgokat bemutassanak ott.
ez lenne az első szó, a másik szó üzletet jelent más nyelven.
remélem sikerült rávezetni a megfejtésre
szia Shuyin!:)
Úgy látom a kezdeti érdeklődés lanyhult a játék iránt.
1. az útvonalról kell tervet készíteni (ezt kombináld össze)
2. mobil telefonon is van un. .....kép, ami a monitort vidámabbá, személyesebbé teszi,
3. a felsorolt alkalmazásokat mikor, illetve mire használod, egy szóval fejezd ki, (a feltett kérdésben is benne van a szó)
4. web.... díszítés, mostanában elég sűrűn használt idegennyelvű kifejezés,
5. hogy nevezzük összességében a programokat amik működtetik a számítógépet? a számítógép kézzel fogható része a hardver ez meg a másik gyakran használt elnevezés ilyen ...bázis is létezik.
Remélem valamennyit tudtam segíteni. :)
üdv. dorati
Úgy látom a kezdeti érdeklődés lanyhult a játék iránt.
1. az útvonalról kell tervet készíteni (ezt kombináld össze)
2. mobil telefonon is van un. .....kép, ami a monitort vidámabbá, személyesebbé teszi,
3. a felsorolt alkalmazásokat mikor, illetve mire használod, egy szóval fejezd ki, (a feltett kérdésben is benne van a szó)
4. web.... díszítés, mostanában elég sűrűn használt idegennyelvű kifejezés,
5. hogy nevezzük összességében a programokat amik működtetik a számítógépet? a számítógép kézzel fogható része a hardver ez meg a másik gyakran használt elnevezés ilyen ...bázis is létezik.
Remélem valamennyit tudtam segíteni. :)
üdv. dorati
sziasztok!
Egyetlen 1 kis segítség kellene.
"Kiállítóhelyen található bolt, ahol szuveníreket lehet vásárolni."
ez micsoda. Akárhogy töröm a buksikámat nem jövök rá,
Előre is köszike
Egyetlen 1 kis segítség kellene.
"Kiállítóhelyen található bolt, ahol szuveníreket lehet vásárolni."
ez micsoda. Akárhogy töröm a buksikámat nem jövök rá,
Előre is köszike
Sziasztok kérlek segítsetek! Ezekre nem tudom a választ:
Ha gyorsan oda akarunk érni valahova, akkor nem árt, ha készítünk egy tervet arról, merre is kell menni…
A képernyőre kitehető szép kép, amivel személyesebbé tehetjük a számítógépes felületet.
Google, Tango, Yahoo, PolyMeta, Excite és megannyi furcsa nevű internetes alkalmazás, amellyel rátalálhatunk a keresett weboldalra.
A számítógépre telepített programok összefoglaló neve.
Előre is köszi
Ha gyorsan oda akarunk érni valahova, akkor nem árt, ha készítünk egy tervet arról, merre is kell menni…
A képernyőre kitehető szép kép, amivel személyesebbé tehetjük a számítógépes felületet.
Google, Tango, Yahoo, PolyMeta, Excite és megannyi furcsa nevű internetes alkalmazás, amellyel rátalálhatunk a keresett weboldalra.
A számítógépre telepített programok összefoglaló neve.
Előre is köszi
szia nyeteee!:)
A válasz a feltett kérdés első szavában benne van!!
Ne gondolj bonyolult dologra!
A válasz a feltett kérdés első szavában benne van!!
Ne gondolj bonyolult dologra!