Megtaláltam.
http://www.youtube.com/watch?v=9ND3oghPL5M
Reklámok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 12 oldal |
jacobs reklám zenéjének a címét előadóját nem tudja valaki?
Nekem a kedvenc reklámom most a csaj aki aranyban utazik, és van nála egy szatyros kutya.... (Raiffaisen bank)
szildi! A szőlőszemeket is?
Egyébként dettó!
Egyébként dettó!
Mintha csak magamat láttam volna az új reklámban:
"-Ezt is külön... meg ezt is külön...meg ezt is.. .és mindet ezzel a kártyával!"
- Állj!!! Te ki vagy ????
- Ééééén????? Én a titkos paradicsomfolt vagyok!
- Akkor most elintézlek!!!
- Ééééén????? Én a titkos paradicsomfolt vagyok!
- Akkor most elintézlek!!!
annyám, mennyi sz@rról maradok le tévé híján
Megtaláltam.
http://www.youtube.com/watch?v=0EY37VztVlU
http://www.youtube.com/watch?v=0EY37VztVlU
Viki
a zacskós Maggi-ra gondolsz?
a zacskós Maggi-ra gondolsz?
Nem tudjátok a Renault Megane reklámnak a zenéjének a címét?
lindababa: azt hiszem valami zacskós xart. Az marha finom lehet.
dundibongo
Van szájuk, kérjenek, van kezük, egyenek.
Én a műkisgyerekműbájosságműmosoly reklámokat utálom. Például az, amikor a kisgyerek megnyalja a szája szélét, mert valami finomat evett (már nem tudom, mit is reklámoznak), attól feláll a szőr a hátamon.
Van szájuk, kérjenek, van kezük, egyenek.
Én a műkisgyerekműbájosságműmosoly reklámokat utálom. Például az, amikor a kisgyerek megnyalja a szája szélét, mert valami finomat evett (már nem tudom, mit is reklámoznak), attól feláll a szőr a hátamon.
Nálam a tetű elleni szer verte ki a biztosítékot, meg a szomszédban kakálós kisfiú.
A pedigree kutyakaja meg olcsó, de szar! Kutyám csak a húsgolyókat eszi meg, de csak ha szétdaraboljiuk neki, a többit megszétszórja!
A pedigree kutyakaja meg olcsó, de szar! Kutyám csak a húsgolyókat eszi meg, de csak ha szétdaraboljiuk neki, a többit megszétszórja!
bonnyka
válság van
engem inkább az zavar, hogy el ennék a sajtot a kismama és a kisgyerek elől! igazi magyar mentalítás
válság van
engem inkább az zavar, hogy el ennék a sajtot a kismama és a kisgyerek elől! igazi magyar mentalítás
Engem a medve sajt reklámja borit ki. Körbeülnek egy doboz sajtot, hogy kinek mennyi jár belőle. Eszükbe se jut, hogy többet is lehet venni. Főleg most, mikor nyereményjáték van vele???
Akkor azért van az utcán annyi.
Bár szerintem az nem olyan természetes, hogy a gazdik ott hagyják.
Egyébként meg tényleg szörnyű a reklámban a kaki jelenet. A férjemmel mikor először láttuk, nem akartuk elhinni. Összenéztünk, megkérdeztem, hogy ezt most tényleg jól láttam-e. A férjem közölte, hogy ő is úgy látta, tehát igen. Jót röhögtünk!
Bár szerintem az nem olyan természetes, hogy a gazdik ott hagyják.
Egyébként meg tényleg szörnyű a reklámban a kaki jelenet. A férjemmel mikor először láttuk, nem akartuk elhinni. Összenéztünk, megkérdeztem, hogy ezt most tényleg jól láttam-e. A férjem közölte, hogy ő is úgy látta, tehát igen. Jót röhögtünk!
Megérhetjük.
Akkor legközelebb az Actimel vagy Activia reklámban egy nagy darab emberi ...-t fognak mutatni?
Az élet természetes tartozéka a kaki.