Ott még este 7 sincs, s mégsincs jobb dolgotok, mint a szállóban netezni?
Persze, jó olvasni, de mégis.
Nyereményút-élmé
nyek
Összes fórum téma
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 18 oldal |
Egyebkent az autók mintha gyorsabban mehetnenek mint otthon. Az otthoni bameszkodasom berogzodese itt nem bevallt taktika. Rank dudaltak gyorsabban hozzunk mar odébb.
Amugy Karent azert nem hívtam mert azt hittem o Londonból navigál. De jo h. itt van.
Összeségében el kell választani a Monster az egesztol. A szervezés nem rossz. Csak technikai problémák vannak. Ez a fránya wifi... 😁 Meg hat jobb lenne ha profi angolosok lennénk. Bar azt a trilakban megtanitottak ki vagy mi vagy hova mész meg miert na meg az időjárás.
Mint a hely maga szoval az sem rossz... De kicsit jobb szallodakhoz vagyok szokva.
Emberek kulonlegesek.
Szoval Miami egy próbát tuti megér.
Neztuk a nyeremenyjatekokat nem láttunk.
Pedig nagyon neztem hatha ok nyerhetnek a Balatonra egy wellnesst. 😁
Itt kell am vizimento. Ocean gyorsan melyul. Eros hullámok. Nem nagyon mentünk be. Mert meg nem jövünk ki.
Vannak kagylók korallok...
Ezeket fel engedik a gépre?
Összeségében el kell választani a Monster az egesztol. A szervezés nem rossz. Csak technikai problémák vannak. Ez a fránya wifi... 😁 Meg hat jobb lenne ha profi angolosok lennénk. Bar azt a trilakban megtanitottak ki vagy mi vagy hova mész meg miert na meg az időjárás.
Mint a hely maga szoval az sem rossz... De kicsit jobb szallodakhoz vagyok szokva.
Emberek kulonlegesek.
Szoval Miami egy próbát tuti megér.
Neztuk a nyeremenyjatekokat nem láttunk.
Pedig nagyon neztem hatha ok nyerhetnek a Balatonra egy wellnesst. 😁
Itt kell am vizimento. Ocean gyorsan melyul. Eros hullámok. Nem nagyon mentünk be. Mert meg nem jövünk ki.
Vannak kagylók korallok...
Ezeket fel engedik a gépre?
Élnék itt? Hat a fene tudja...
A szálloda... Hat én ennek jobb szallodakba szalltam meg eddig. Javarészt otthon.
A személyzet javarészt mintha spanyol lenne.
Az utcan sok különleges helyes felver ember... Rengeteg helyes fekete fiu meg lany...
Holnap megyunk ki a pályára... Busszal.
Azt hiszem adunk lehetőséget masnak is Miamira. Saját nevunkben nem játszunk. Max. Roland nevében azt majd egy helyes angolul jol beszelo hölgy elkiserheti. 😜
...es segitek verset irni aki akarja...
En ugy érzem ahogy mar az Amerikai rokonaim is mondtak én olyan Európai vagyok inkabb. 😜 Vagy hat a fene tudja... Majd megnézem New Yorkot egyszer ott mi lehet...
Hát a repülő útról maskor írnék... 😣
A szálloda... Hat én ennek jobb szallodakba szalltam meg eddig. Javarészt otthon.
A személyzet javarészt mintha spanyol lenne.
Az utcan sok különleges helyes felver ember... Rengeteg helyes fekete fiu meg lany...
Holnap megyunk ki a pályára... Busszal.
Azt hiszem adunk lehetőséget masnak is Miamira. Saját nevunkben nem játszunk. Max. Roland nevében azt majd egy helyes angolul jol beszelo hölgy elkiserheti. 😜
...es segitek verset irni aki akarja...
En ugy érzem ahogy mar az Amerikai rokonaim is mondtak én olyan Európai vagyok inkabb. 😜 Vagy hat a fene tudja... Majd megnézem New Yorkot egyszer ott mi lehet...
Hát a repülő útról maskor írnék... 😣
Vannak csövesek is... De ok legalabb tudnak az utcan tusolni... 😁 Egyik srácnak adtunk sutit.
Kérdezgetik hova valosiak vagyunk. Inkabb azt értik Európa...
Meggyőzött e Miami... Nem rossz... Nem rossz... Igazából nem tudok ra egy szót ami igazan jellemezné...
Tetszik e? Engem nehez meggyőzni... 😁
Hosszu homokos part magas szep házak... Mint Siófok meg Velence korzo nagyban... 😁 😁 😁 😁
Kérdezgetik hova valosiak vagyunk. Inkabb azt értik Európa...
Meggyőzött e Miami... Nem rossz... Nem rossz... Igazából nem tudok ra egy szót ami igazan jellemezné...
Tetszik e? Engem nehez meggyőzni... 😁
Hosszu homokos part magas szep házak... Mint Siófok meg Velence korzo nagyban... 😁 😁 😁 😁
Ujsagpapir a sultkrumpli alatt... 😁 Ilyet még nem lattam... 😁
Borravalogyujto kis uvegcse... Ilyet se lattam.
Fura szag a szállodában gondolom fertőtlenítő... Utcan is ereztem. Meg a sarki boltban. Olyan mososzappanszeru. Nem jo.
Ajandekuzletek hat mint nalunk egy jobb kínai... Mindenki rohan... Feher házak pálmafák nyüzsgés... Jo kocsik. Parton kérdezem a srácot ingyenesek az agyak? Igen de nem mindegy hova fekszel. Mindenki a szallodaja ele ahol megszáll.
Van medence ott dekkolt két gekko v. leguan az a hüllő féle... 😎
Borravalogyujto kis uvegcse... Ilyet se lattam.
Fura szag a szállodában gondolom fertőtlenítő... Utcan is ereztem. Meg a sarki boltban. Olyan mososzappanszeru. Nem jo.
Ajandekuzletek hat mint nalunk egy jobb kínai... Mindenki rohan... Feher házak pálmafák nyüzsgés... Jo kocsik. Parton kérdezem a srácot ingyenesek az agyak? Igen de nem mindegy hova fekszel. Mindenki a szallodaja ele ahol megszáll.
Van medence ott dekkolt két gekko v. leguan az a hüllő féle... 😎
Karent meg nem hivja fel mert az egy Londoni mobil es angol hölgy... Egy srac mutatta meg az éttermet. Es ott volt Karen... Es a tobbi nyertes. 😁
Karen mindent elintézett.
Aranyos lány. Volt vacsora a monsterek ingyen vannak. Beszélgettünk Google fordító segítségével vagy eppen anelkul.
Másnap reggeli.
Karen mindent elintézett.
Aranyos lány. Volt vacsora a monsterek ingyen vannak. Beszélgettünk Google fordító segítségével vagy eppen anelkul.
Másnap reggeli.
Mondta a recepciós fizessünk 50 dollárt. Nem ertettem h. az a letet... Azt hittem h. szállás nincs benne... Van ilyen.
Kérdeztem hol van a Monster host. Azt hittem pasi lesz. Azt mondja nem tudja. Kérdeztem felhivna Karent o egy kapcsolattartó Londonból... Azt mondta nem ismeri. Kérdeztem hol van a étterem ahol az üdvözlő vacsora van. Nem tudja... 😁
Ha nincs 50 dollar go home... 😁
Kérdeztem hol van a Monster host. Azt hittem pasi lesz. Azt mondja nem tudja. Kérdeztem felhivna Karent o egy kapcsolattartó Londonból... Azt mondta nem ismeri. Kérdeztem hol van a étterem ahol az üdvözlő vacsora van. Nem tudja... 😁
Ha nincs 50 dollar go home... 😁
Kaptam egy emailt a magyar monsteresektol ha kesz vagyunk irjak küldik a sofőrt... De a gepen meg Miami repteren fizetős a wifi. Igy nem olvastam emailt.
A terminál ellenorzesen piros volt a gep. Beszorult a papir. 😁
Jott egy hölgy es segített.
Fickónak meg elmondtam kik vagyunk honnan hova megyunk azt miert mosolygott azt mehettünk... Szoval nem volt sofor. Semmi pánik akkor taxi. Kérdeztem mennyire viszel ide. Azt elvitt minket.
Gondoltam szinte profik vagyunk.... 😁
Na de a recepciós... 😜
A terminál ellenorzesen piros volt a gep. Beszorult a papir. 😁
Jott egy hölgy es segített.
Fickónak meg elmondtam kik vagyunk honnan hova megyunk azt miert mosolygott azt mehettünk... Szoval nem volt sofor. Semmi pánik akkor taxi. Kérdeztem mennyire viszel ide. Azt elvitt minket.
Gondoltam szinte profik vagyunk.... 😁
Na de a recepciós... 😜
Párszor elkezdtem a Miamit irni de kidobott a wifi.... 😠
Igy apránként irom...
Szoval keves angollal repzis gyakorlattal jol elnavigaltunk azert.. Zürichben oda álltunk ahol a fickó nem hadart h. értsem... Gyors ellenőrzés csak engem mert nalam volt a bőrönd. Azt irany Miami...
Igy apránként irom...
Szoval keves angollal repzis gyakorlattal jol elnavigaltunk azert.. Zürichben oda álltunk ahol a fickó nem hadart h. értsem... Gyors ellenőrzés csak engem mert nalam volt a bőrönd. Azt irany Miami...
Én csak nagy duzzogva szálltam volna be HAM mellé. Verstappen drukker vagyok. :-)
Laptopon nem volt like.. Csak okoson van... Nyomok akkor 👍 Jó így??? 👅😵✌ Nyomok meg egy ilyet... 🍀
👍
👍👍👍👍 😀😀 így ni
Kerestem a like gombot de nincs... így like...
Egy igazán felejthetetlen élményben volt részünk a Monster által.Aznap,mikor mentünk,a londoni reptéren egy fess úriember várt minket egy táblával,nevünkkel.Elvitt a 4*-os szállodába Surrey-be.Közvetlen mellettünk volt a Mercedes Benz World.Ott vártak a Monsteres lányok ajándékokkal(tornazsákba:sapka,kitűző,matrica,ku
lcstartó,stb.)Lepakoltunk,körülnéztünk.Díszvac
sora volt este,svédasztallal.Senki nem tudott magyarul,de megoldottunk minimális angol tudás+google fordító Legalább ötvenen voltunk,különböző országok nyertesei.Másnap már reggel 8kor irány az élmény helyszín.Este hatig tele programokkal,profi szervzéssel.Volt minden,kipróbálhattunk mindent, 4*4 Track G500 vezetés hihetelen pályán,néha azt hittem felborul az autó AMG vezetés,szimulátor,egy órás előadás,amiből alig értettünk vmit,de nevettünk mikor a többiek és feltettük a kezünket mikor a többiek ebédet kaptunk és megjött Hamilton fényképezkedtünk és irány a pálya.. Hamar sorra kerültünk.A vezetése brutális.Gyors volt,hihetelen vezetési technikával.Mentünk 2 iszonyú gyors kört és egy "levezetőt" Végig közvetlen volt,vigyorgott,kérdezett,válaszolt.Bár én két kézzel kapaszkodtam,párom igazi férfiként élvezte pendrivon minden élményt megkaptunk.Délután jött a sofőr,aki kivitt a reptérre.A gépünk késett másfél órát,de ilyen élmény után ez nem érdekelt annyira minket.Szóval életre szóló élményt kaptunk
lcstartó,stb.)Lepakoltunk,körülnéztünk.Díszvac
sora volt este,svédasztallal.Senki nem tudott magyarul,de megoldottunk minimális angol tudás+google fordító Legalább ötvenen voltunk,különböző országok nyertesei.Másnap már reggel 8kor irány az élmény helyszín.Este hatig tele programokkal,profi szervzéssel.Volt minden,kipróbálhattunk mindent, 4*4 Track G500 vezetés hihetelen pályán,néha azt hittem felborul az autó AMG vezetés,szimulátor,egy órás előadás,amiből alig értettünk vmit,de nevettünk mikor a többiek és feltettük a kezünket mikor a többiek ebédet kaptunk és megjött Hamilton fényképezkedtünk és irány a pálya.. Hamar sorra kerültünk.A vezetése brutális.Gyors volt,hihetelen vezetési technikával.Mentünk 2 iszonyú gyors kört és egy "levezetőt" Végig közvetlen volt,vigyorgott,kérdezett,válaszolt.Bár én két kézzel kapaszkodtam,párom igazi férfiként élvezte pendrivon minden élményt megkaptunk.Délután jött a sofőr,aki kivitt a reptérre.A gépünk késett másfél órát,de ilyen élmény után ez nem érdekelt annyira minket.Szóval életre szóló élményt kaptunk
Gratulálok!
A tavaly tavaszi tescós FC Barcelona boros/pezsgős nyereményjátékának egyik fődíját végre a múlt hétvégén leutazhattuk (tartaléknyertesként). Egy kis ízelítő: https://www.facebook.com/lejer.marta/media_set?set=a.
10218675919478388&type=3
10218675919478388&type=3
Söramisu Ez jól hangzik!
Belgium büszkeségei-Chef parade Főzőkurzus
Pénteken voltunk a férjemmel. Szuper volt , kitettek magukért
Carltom Hotel 4* Belváros, szinte a Lánchídnál. A főzés 18-21-ig volt. 4 fogásos menü : Édesburgonya leves, sörben sült csirke, posirozott lazac, söramisu . Minden előlészitve, jó hangulatban elkészitve, utána megettük. Na és korlátlan italfogyasztással , belga sörök és üditők .....
Igaz az 1 napos nyeremény 2 napunkba telt meg a nyeremény értek+50 %ába utazásal , költéssel de megérte az élmény !!!!!!!!!
Pénteken voltunk a férjemmel. Szuper volt , kitettek magukért
Carltom Hotel 4* Belváros, szinte a Lánchídnál. A főzés 18-21-ig volt. 4 fogásos menü : Édesburgonya leves, sörben sült csirke, posirozott lazac, söramisu . Minden előlészitve, jó hangulatban elkészitve, utána megettük. Na és korlátlan italfogyasztással , belga sörök és üditők .....
Igaz az 1 napos nyeremény 2 napunkba telt meg a nyeremény értek+50 %ába utazásal , költéssel de megérte az élmény !!!!!!!!!