Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 51 oldal |
Nektek fogadja a soproni az sms-t?
már nyert egy fórumozó pénzt ha jól emléxem
nika: Változó ki mit mikor nyer. Egy fórumozó nyert pénzt, és azért nyernek azt ritkábban, mert abból napi 1 van, kosóból napi 78.
Az mp3 még jóindulattal sem nevezhető ipodnak, egy kijelző nélküli mp3 inkább
Az mp3 még jóindulattal sem nevezhető ipodnak, egy kijelző nélküli mp3 inkább
Mennyiért adjátok a kódokat? Látom korsót mindenki hajnalban nyer, és ipodot? És százezret? Miért nem volt eddig olyan fórumózó, aki pénzt nyert? Egyébként örülök, hogy erről külön topic van, csak a soproni már régóta nem ászok.
Nagyon sok sopronim van cserére vagy eladásra is!
Soproni kódokat Cokera cserélnék.
Soproni kód db-jára csere- v. árajánlatokat várok...priviben.
csak az első alkalommal küld sms-t, utána csak ha nyertél.
csak akkor jön válasz ha nyersz,vagy elrontottam valamit?
Köszönöm a választ! Akkor ha holnap nem érem el őket, várok.
szilvi6! Elkérik a címed és kiküldik. Kb 3 hét.
Én hivogattam őket, de sosem vették fel, utána ők hívtak fel egy matáv számról. :-)
Én hivogattam őket, de sosem vették fel, utána ők hívtak fel egy matáv számról. :-)
Aki nyert már Soproni korsót, azóktól kérdezném, hogy hogy van a nyeremény átvétel? Az előbb nyertem, de majd csak holnap tudok telózni nekik. Köszönöm.
Engem ma korsó ügyben erről hívtak
Azthiszem nem ez a szám volt.Olyan ismretlen volt a szám
06-1/2107751
Soproniék milyen számról szoktak hívni?
Ma volt egy hívásom de szarakodik a telefonom,fogta magát és kikapcsolt és most se a nemfogadottaknál se a fogadottaknál sehol nincs meg hogy volt egy hívásom .Egy pillanatra láttam csak a számot mire előhorgásztam a szatyor mélyéről
Ma volt egy hívásom de szarakodik a telefonom,fogta magát és kikapcsolt és most se a nemfogadottaknál se a fogadottaknál sehol nincs meg hogy volt egy hívásom .Egy pillanatra láttam csak a számot mire előhorgásztam a szatyor mélyéről
Galeria, nekünk is ezt mondták. Először hívtak, hogy beválogattak a forgatásra, aztán meg hogy mégsem. Először másfajta indokkal mondta le vki, aztán meg ezzel, hogy más lesz a koncepció.
én 23 - 4 között szoktam poharat
s mi van a forgatassal? nalam voltak fotozni de forgatni nem...mit mondtak?
s mi van a forgatassal? nalam voltak fotozni de forgatni nem...mit mondtak?
Sziasztok!
Titeteket is felhívtak, hogy más koncepcióban forgatják le a reklámfilmet és nem kellennek nekik akiknél jártak?
Titeteket is felhívtak, hogy más koncepcióban forgatják le a reklámfilmet és nem kellennek nekik akiknél jártak?
Botóka,belluszka,köszi.akkor csak nekem nincs mákom...