Keresztrejtvények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 51 oldal |
Sziasztok! A Füles évkönyv és a Füles közös pályázatát szeretném beküldeni, de sajnos lemaradtam a 45. számról ( a többi megvan). Nem a megfejtést, csak a rejtvényt szeretném, és csak a 45.számból. Nagyon köszönöm a segítséget!
Andi 1004 nagyon köszönöm
Szolo= 12
Korte = 4
Dinnye = 16
🙂
Korte = 4
Dinnye = 16
🙂
A Füles évkönyv 98. oldalán levő mérlegen a gyümölcsök rejtvény megfejtését tudja valaki gyerekrejtvény kifogott rajtam köszi
A Füles évkönyv minden megfejtésével ki tudna segíteni valaki?
Megvettem még megjelenésekor, de csak most került elő
Most viszont nincs annyi időm, hogy nekiüljek 
Megvettem még megjelenésekor, de csak most került elő

Sziasztok! Valaki megfejtette, és el tudná küldeni a Füles évkönyv és a Füles 45-46-47. számok közös keresztrejtvények megoldását? Köszönöm!
Csabko
Elküldtem a megoldást
Elküldtem a megoldást
Füles Évkönyv 87. oldal Othello rejtvényben tud valaki segíteni?
Köszönöm
Köszönöm
Agili. köszönöm szépen én is erre gondoltam de amúgy tényleg már kilenc válasz i elegendő az pedig megvan
gyemant! Segítenék, de én is csak tippeltem, hogy a Poénvadászat, de egyáltalán nem biztos, nem találtam erre vonatkozó adatot. (Ha a többi válaszod jó, akkor még nyerhetsz!)
Valaki tudna segíteni ? A Füles 48. Szám nagy tudáspróba 12. Kérdése melyik voltaz első tematikus kiadvány a a Fülesenek. 33 plusz egy vicc. Olasz módra. Poénvadászat. Vagy a szókereső. Köszi
elküldtem!
agili
Szeretném én is elkérni. 3 napig kerestem a Fülest, mire kiderült, hogy anyukám kidobta a szórólapokkal együtt. :'(
Köszönöm, ha elküldöd.
Szeretném én is elkérni. 3 napig kerestem a Fülest, mire kiderült, hogy anyukám kidobta a szórólapokkal együtt. :'(
Köszönöm, ha elküldöd.
törpilla!
Nekem van, ha kell, írj!
Nekem van, ha kell, írj!
Füles 31. heti külön rejtvény meg van valakinek? köszi
gyemant
Én fejtem azokat a rejtvényeket, eddig még mindegyikkel boldogultam, de a legutóbbi (kedd) megfogott. Minden kocka ki van töltve, de a megfejtést mégsem találom.
Én fejtem azokat a rejtvényeket, eddig még mindegyikkel boldogultam, de a legutóbbi (kedd) megfogott. Minden kocka ki van töltve, de a megfejtést mégsem találom.
gyemant
Hozzászólás: 2021. április 19. :: 11:07
valaki a Blikk ujság pályázatait fejti e mit jelent a Nina a rejtett megfejtés pl 2021.04.17-i számban köszi
Hozzászólás: 2021. április 19. :: 11:07
valaki a Blikk ujság pályázatait fejti e mit jelent a Nina a rejtett megfejtés pl 2021.04.17-i számban köszi
A nyertes értesítőkben nem lehet megbízni, mert már januártól kapom a Historyt , amit a fülessel nyertem, de a mai napig hivatalos értesítést nem kaptam, ha nem járna az újság nem is tudnék róla.(persze az a lényeg, hogy küldik az újságot.)
Ha jól emlékszem, nekem ez volt az első Füles évkönyv pályázatom. Elég sok nyeremény volt, így bíztam benne, hogy valami összejön, de sajnos nem.
Én csak időszakosan küldök be rejtvényújság megfejtéseket, mikor, melyik újságot veszem meg. Van, hogy hetekig, hónapokig semmit, van, hogy minden héten valamit. Nyertem már pár kisebb dolgot (könyv, CD), de a java részét már jó rég kb. 10-15 éve. Mostanában csak egy társasjáték jött össze rejtvénnyel.
Én csak időszakosan küldök be rejtvényújság megfejtéseket, mikor, melyik újságot veszem meg. Van, hogy hetekig, hónapokig semmit, van, hogy minden héten valamit. Nyertem már pár kisebb dolgot (könyv, CD), de a java részét már jó rég kb. 10-15 éve. Mostanában csak egy társasjáték jött össze rejtvénnyel.
Mi évek óta két pályázatot küldünk a Füles Évkönyv megfejtéseivel, de sajna még egyszer sem sikerült nyerni