McDonalds, Meki
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 28 oldal |
Az én hisztim miatt, téged miért tiltanának ki? Max. engem... de majd visszatérek...
És egyébként csak azért írtam le a szineket mert nem szeretnék venni vagy cserélni egy olyat amilyen már van, vagy nem szeretnék olyat küldeni amilyen nem kell másnak.
Szia!
Szerintem nem ilyen volt a stílusom amilyennek te lefestetted. A hivatalos mcdonalds oldal linkje be van szúrva, csak hogy lásd te is hogy milyen. És egyébként 3 db lime színű poharam van itthon úgyhogy pontosan tudom az milyen. Egyébként meg a szineket az ovodában tanítják.
Ha vmi gondod van a hozzászolásaimmal akkor légyszíves legközelebb a lydike25@gmail.com-ra írj, mert én itt már nagyon sok mindenkivel cseréltem dolgokat és nem hiányzik a hisztid miatt a kitiltás.
Előre is köszönöm. Üdv Enikő
Szerintem nem ilyen volt a stílusom amilyennek te lefestetted. A hivatalos mcdonalds oldal linkje be van szúrva, csak hogy lásd te is hogy milyen. És egyébként 3 db lime színű poharam van itthon úgyhogy pontosan tudom az milyen. Egyébként meg a szineket az ovodában tanítják.
Ha vmi gondod van a hozzászolásaimmal akkor légyszíves legközelebb a lydike25@gmail.com-ra írj, mert én itt már nagyon sok mindenkivel cseréltem dolgokat és nem hiányzik a hisztid miatt a kitiltás.
Előre is köszönöm. Üdv Enikő
Sziasztok!
Szeretnék poharat cserélni! Nekem a lime hiányzik! Van: kék és buborékos lime.
Szeretnék poharat cserélni! Nekem a lime hiányzik! Van: kék és buborékos lime.
....és előben láttad már ezeket a poharakat? (te szerencsétlen.... ) csak h. a stílus megmaradjon ami hasonlít a tiédhez....
Van a sötétzöld és a világoszöld... és a világoszöldet nevezik sokan limenak, v. sárgának....
Türkiz nincs.... a sötétzöldet csúfolják a képen úgy!
Szóval rózsaszín, lila, szürke, kék, zöld, és világoszöld (lime, sárga...)
Van a sötétzöld és a világoszöld... és a világoszöldet nevezik sokan limenak, v. sárgának....
Türkiz nincs.... a sötétzöldet csúfolják a képen úgy!
Szóval rózsaszín, lila, szürke, kék, zöld, és világoszöld (lime, sárga...)
http://hu-hu.facebook.com/mcdonaldshungary?sk=app_253
622661317742
622661317742
Könyörgöm gyerekek!
ZÖLD színű a pohár nem SÁRGA! Hát nem látjátok.
Van rózsaszín, kék, zöld, lila, szürke, tűrkiz. Ezek a szinek vannak.
ZÖLD színű a pohár nem SÁRGA! Hát nem látjátok.
Van rózsaszín, kék, zöld, lila, szürke, tűrkiz. Ezek a szinek vannak.
Szia christy01!
Engem érdekelne egy kék poharad. Nekem van zöldem is lilám is. Elcserélném veled postán. Vidéki vagyok. Kérlek írj a lydike25@gmail.com-ra ha érdekel.
Engem érdekelne egy kék poharad. Nekem van zöldem is lilám is. Elcserélném veled postán. Vidéki vagyok. Kérlek írj a lydike25@gmail.com-ra ha érdekel.
Van 2 db kék színű poharam (eredeti csomagolásban) szeretném zöldre vagy rózsaszínűre (esetleg lilára) cserélni, Bp-en.
Én az idei (Coca Colás) Mekis pohárból SÁRGA színüt szeretnék venni.
Zöld Mekis poharamat elcserélném rózsaszínre. (mostani promóciós)
Aki cserélne,írjon!
Budapestiek jelentkezését várom!
Aki cserélne,írjon!
Budapestiek jelentkezését várom!
Mire cserélnéd v. mennyiért adnád?
Van 3 db füstszürke Mekis poharam. A mostani akcióból.
Eladó vagy cserélem másra.
Eladó vagy cserélem másra.
Legújabb fajta rózsaszín coca colás poharamat elcserélném lime vagy lila színűre. Gyulai vagyok, de engem postázva is érdekel.
Sziasztok!
2 db zöld (lime) színű és 2 db lila színű, mostani mcdonalds-os poharamat elcserélném bármelyikre kivétel a rózsaszín. Csere lehetőség borsodon belül. Kérlek a lydike25@gmail.com-ra írjatok.
Köszi mindenkinek és további jó gyűjtögetést.
2 db zöld (lime) színű és 2 db lila színű, mostani mcdonalds-os poharamat elcserélném bármelyikre kivétel a rózsaszín. Csere lehetőség borsodon belül. Kérlek a lydike25@gmail.com-ra írjatok.
Köszi mindenkinek és további jó gyűjtögetést.
Úgye most már csak a türkiz, és a fekete pohár van hátra?
Zöld Mekis poharamat elcserálném rózsaszínre. (mostani promóciós)
Aki cserélne,írjon!
Pestiek jelentkezését várom!
Aki cserélne,írjon!
Pestiek jelentkezését várom!
Pénteken zöld volt (Miskolcon)
Milyen pohár van a Mc-ik ben most?
Geszti által tervezett Lipton bögrém is van cserébe
Kehelyből és bögréből is van több.
Kehelyből és bögréből is van több.