Az én hisztim miatt, téged miért tiltanának ki? Max. engem... de majd visszatérek...

És egyébként csak azért írtam le a szineket mert nem szeretnék venni vagy cserélni egy olyat amilyen már van, vagy nem szeretnék olyat küldeni amilyen nem kell másnak.
Szia!
Szerintem nem ilyen volt a stílusom amilyennek te lefestetted. A hivatalos mcdonalds oldal linkje be van szúrva, csak hogy lásd te is hogy milyen. És egyébként 3 db lime színű poharam van itthon úgyhogy pontosan tudom az milyen. Egyébként meg a szineket az ovodában tanítják.
Ha vmi gondod van a hozzászolásaimmal akkor légyszíves legközelebb a lydike25@gmail.com-ra írj, mert én itt már nagyon sok mindenkivel cseréltem dolgokat és nem hiányzik a hisztid miatt a kitiltás.
Előre is köszönöm. Üdv Enikő
Sziasztok!
Szeretnék poharat cserélni! Nekem a lime hiányzik!

Van: kék és buborékos lime.
....és előben láttad már ezeket a poharakat? (te szerencsétlen.... ) csak h. a stílus megmaradjon ami hasonlít a tiédhez....
Van a sötétzöld és a világoszöld... és a világoszöldet nevezik sokan limenak, v. sárgának....
Türkiz nincs.... a sötétzöldet csúfolják a képen úgy!
Szóval rózsaszín, lila, szürke, kék, zöld, és világoszöld (lime, sárga...)
http://hu-hu.facebook.com/mcdonaldshungary?sk=app_253
622661317742
Könyörgöm gyerekek!
ZÖLD színű a pohár nem SÁRGA! Hát nem látjátok.
Van rózsaszín, kék, zöld, lila, szürke, tűrkiz. Ezek a szinek vannak.
Szia christy01!
Engem érdekelne egy kék poharad. Nekem van zöldem is lilám is. Elcserélném veled postán. Vidéki vagyok. Kérlek írj a lydike25@gmail.com-ra ha érdekel.
Van 2 db kék színű poharam (eredeti csomagolásban) szeretném zöldre vagy rózsaszínűre (esetleg lilára) cserélni, Bp-en.
Én az idei (Coca Colás) Mekis pohárból SÁRGA színüt szeretnék venni.
Zöld Mekis poharamat elcserélném rózsaszínre. (mostani promóciós)
Aki cserélne,írjon!
Budapestiek jelentkezését várom!
Mire cserélnéd v. mennyiért adnád?
Van 3 db füstszürke Mekis poharam. A mostani akcióból.
Eladó vagy cserélem másra.
Legújabb fajta rózsaszín coca colás poharamat elcserélném lime vagy lila színűre. Gyulai vagyok, de engem postázva is érdekel.
Sziasztok!
2 db zöld (lime) színű és 2 db lila színű, mostani mcdonalds-os poharamat elcserélném bármelyikre kivétel a rózsaszín. Csere lehetőség borsodon belül. Kérlek a lydike25@gmail.com-ra írjatok.
Köszi mindenkinek és további jó gyűjtögetést.
Úgye most már csak a türkiz, és a fekete pohár van hátra?
Zöld Mekis poharamat elcserálném rózsaszínre. (mostani promóciós)
Aki cserélne,írjon!
Pestiek jelentkezését várom!
Pénteken zöld volt (Miskolcon)
Milyen pohár van a Mc-ik ben most?
Geszti által tervezett Lipton bögrém is van cserébe
Kehelyből és bögréből is van több.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások