sziasztok!
a GO-n milyen utalványt lehet nyerni? étkezésit? vagy étteremben használhatót? köszi!
Unileveres újmagyar
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 13 oldal |
A sülthússzaftkocka 60 gr 149 Ft, az Knorr? :)
Tegnap nagyon jó napom volt. Lévén ma ünnep, tegnap tele volt a helyi COOP üzlet vásárlóval. 4 pénztár működött és szinte minden cm-em volt vásárló. A pénztáraknál elhelyezett pakolórész tele volt blokkal, mert nem volt idejük az eladóknak eltakarítani. Szewrencsére! :) Szerintem vagy 100-at összeszedtem. Van is benne 34 db GO-s termék! :))) Juhéj!!! Eddig még nem nyertem a GO-n, remélem most fogok! :)))
Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, sajnos minden 3. blokkon van cigi és sör! :((( Elszomorító! :(
Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, sajnos minden 3. blokkon van cigi és sör! :((( Elszomorító! :(
Milyen igazatok van az emberek vásárlási szokásaikkal kapcsolatban!
Én is gyűjtögetem már pár blokkot, szinte alig volt benne használható, de rengeteg sört, mégtöbb cigarettát vesznek az emberek, néha zsemlét és tejet, és az olcsóbb (nem feltétlenül rosszabb minőségű) bolt által forgalmazott saját terméket, és szerintem de nemhiába indították ezt a játékot (GO) alig van pl. a kozmetikai termékek közül néha 1-1... igaz ez élelmiszerbolt volt, kozetikai dolgokért lehet drogériába mennek, bár ahol én lakom ott nincs is...
Én is gyűjtögetem már pár blokkot, szinte alig volt benne használható, de rengeteg sört, mégtöbb cigarettát vesznek az emberek, néha zsemlét és tejet, és az olcsóbb (nem feltétlenül rosszabb minőségű) bolt által forgalmazott saját terméket, és szerintem de nemhiába indították ezt a játékot (GO) alig van pl. a kozmetikai termékek közül néha 1-1... igaz ez élelmiszerbolt volt, kozetikai dolgokért lehet drogériába mennek, bár ahol én lakom ott nincs is...
köszi mind2töknek! :)
Nórika
én 3 db-nak küldöm, aláhúzom és még mellé is írom hogy 3 db :)
én 3 db-nak küldöm, aláhúzom és még mellé is írom hogy 3 db :)
A CBA-s blokkon ez áll: k.i. zöldséges 259 Ft. Ez lehet Knorr Instant zöldséges leves?
Amúgy szerintem a Cif mehet háromnak, csak írd rá, hogy ez 3 db, talán húzd is alá a 2-es számot, meg a harmadik nevét egy nem összefüggő vonallal.
Amúgy szerintem a Cif mehet háromnak, csak írd rá, hogy ez 3 db, talán húzd is alá a 2-es számot, meg a harmadik nevét egy nem összefüggő vonallal.
A Sparban most van egy akciós, 3 db-os csomag. A blokkon így szerepel:
DOM.CIT2x750+CIF CITR500 759 Ft
Szerintetek ez mehet 3 db-nak?
DOM.CIT2x750+CIF CITR500 759 Ft
Szerintetek ez mehet 3 db-nak?
A Knorr tyúkhúsleves kocka 60 g-os.
Erről mit gondoltok: sparos blokk: yukh.lev.kocka 66g 184ft Ez knorros leveskocka?
queene, köszi :) Éreztem, hogy nem kell kidobni ezt a blokkot :) (Igen, Penny és 175 Ft) Remélem, Unileverék is tudják, hogy ez Knorr :))
Stimmel, vizes zsemle, tejes kifli, mellé esetleg kóla, vagy Fanta, na meg az elmaradhatatlan bagó :( A Spar közelében két középiskola is van, ott délelőttönként szinte csak ilyen blokkokat lehet találni...
A Penny valamivel normálisabb, de ott is a sör, bor, na meg esetleg kenyér megy a legjobban... Fura. :-/ Illetve az a fura, hoyg hó végén már csak ilyen blokkokat lehet találni - fogy az emberek pénze, oké, de valahogy alkoholra meg cigire mindig futja :-/
A Penny valamivel normálisabb, de ott is a sör, bor, na meg esetleg kenyér megy a legjobban... Fura. :-/ Illetve az a fura, hoyg hó végén már csak ilyen blokkokat lehet találni - fogy az emberek pénze, oké, de valahogy alkoholra meg cigire mindig futja :-/
1 cigi + 1 csoki és irány a suli... :(
A GO kapcsán érdekes tanulmányokat írhatnánk a fogyasztói szokásokról.
Cigi, sör, bor hamarabb van a blokkon, mint müzli, joghurt, vagy korpás kifli. :(
Cigi, sör, bor hamarabb van a blokkon, mint müzli, joghurt, vagy korpás kifli. :(
sada, tudod - foghagyma és társai...... :P
Bezzeg a Csikós fehér bor kitűnően azonosítható a blokkon, és esküszöm, az fogy a legjobban :D:D:D:D:D
Bezzeg a Csikós fehér bor kitűnően azonosítható a blokkon, és esküszöm, az fogy a legjobban :D:D:D:D:D
:)
Bolognai - bolognese, a pennyben valóban így szerepel a blokkon :P
Knorrnak csak Bolognai spagetti alapja van.
ani-ha
Ez egy Penny-s blokk, és 175 ft az ára? Ha így van, akkor tuti Knorr. :D
Ez egy Penny-s blokk, és 175 ft az ára? Ha így van, akkor tuti Knorr. :D
Bolognese alap - Ez Maggi termék lehet? Vagy mégis Knorr?
Remélem, tud segíteni valaki. Köszi
Remélem, tud segíteni valaki. Köszi