....esetleg megszerveztethetnénk a Danubius rádióval a Webnyeremény bulit! :))
Van most egy akciójuk. Minél több aláírást kell egy adatlapra begyűjteni, és jövő héten bejuttatni a rádióba. (Valami hírlánc-féleséghez keresnek olyan embereket, akik minél több ismerősöket tudják értesíteni a rádió aktuális eseményeiről, játékairól.)
Én vállalom az adatlap kitöltését, bejuttatását, ha írtok nekem mailt. Aki a legtöbb aláírást begyűjti, megszervezik neki és az aláírások tulajdonosainak "életük buliját" :)
Megpróbáljuk?
http://www.danubius.hu/radio/122053
Webnyeremény fórum találkozó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 7 oldal |
Csak ötletként írom ide, ha még érdekel valakit, hogyha nem tudjátok eldönteni, kint vagy bent legyen-e a tali, akkor olyan hely kéne, ahol ez is, az is van, nem? Jó időben kint, rosszban bent, nekem pl. most eszembe jutott a Westend tetőterasza, ahol jó időben lehet talizni, illetve ha esik, akkor van ponyva is, ha meg hideg van, akkor be lehet menni a kajálda részbe leülni legfeljebb (attól függ, hányan lennénk) Hm?
Nagyon lekerült napirendről a találkozó,pedig a jóidő egyre közeleg.
/ Na nem a mai időről beszélek!/:-/
/ Na nem a mai időről beszélek!/:-/
A szabadtéri találkozó kellemes lenne, de nem tartom megvalósíthatónak, mert egy esős nap tönkre vághatja az egészet. Hiába mindenféle esernyő :) Márpedig jó előre kell tervezni, hogy mindenki (aki akar)úgy alakíthassa a programját, hogy el tudjon jönni. Sajnos nem vagyunk időjósok.
Van bolero esernyő is? :|
Hát látom már voltunk Svájcban, sütöttünk Gyrost, meg lángost, volt nálunk esernyő is. Vírtuálisan már mindenki jól érezte, magát. :))
Hát látom már voltunk Svájcban, sütöttünk Gyrost, meg lángost, volt nálunk esernyő is. Vírtuálisan már mindenki jól érezte, magát. :))
leon:az nagyon jó lenne :)
nekem is jobban tetszene ha szabadtéri program keretén belül találkoznánk.
Talán vállalnám a lángos vagy a gyros sütést.Az eszközök megvannak rá.
Talán vállalnám a lángos vagy a gyros sütést.Az eszközök megvannak rá.
Mit szólnátok, ha stílszerűen ezen a helyen tartanánk a találkozót?:
http://href.hu/x/2e0i
Szerintem poénos, és feltétlenül találó volna. Csak éppen Svájcig kéne utazni... Tavaly fényképeztem le, mert nagyon tetszett.
http://href.hu/x/2e0i
Szerintem poénos, és feltétlenül találó volna. Csak éppen Svájcig kéne utazni... Tavaly fényképeztem le, mert nagyon tetszett.
Meg Bolero, Kitekat, stb...
És Milka esernyőké.
És ha esik? Baba-, Actimel-, Haribo-esernyők találkozója! :P
De aztán nehogy eleredjen az eső. :| :))
Azért mert egyszer nem jött össze még 2-3-4. nekifutásra lehet lennénk páran. :))
Azért mert egyszer nem jött össze még 2-3-4. nekifutásra lehet lennénk páran. :))
ildicc: eddig a te ötleted tűnik nekem a legbarátságosabbnak:) Szerintem nagyon jó. Oda már mi is eljutnánk szerintem,mert nincs olyan messze
Ugyan én megfogadtam, hogy több ilyen rendezvényt nem szervezek, de beleszólni azért szeretek :))
Szvsz az is jó megoldás lenne, ha nyár elején , amikor már "biztosabb" a jó idő, valami piknikfélét tartanánk. Pl. a Hűvösvölgyben.
Az nem kerül bérleti díjba, elfér akárhány ember, és akár az egész család jöhet, gyerek, felnőtt jól érezheti magát. Ráadásul jó levegőn lennénk, és pl. lehetne egyet bográcsozni is.
Szvsz az is jó megoldás lenne, ha nyár elején , amikor már "biztosabb" a jó idő, valami piknikfélét tartanánk. Pl. a Hűvösvölgyben.
Az nem kerül bérleti díjba, elfér akárhány ember, és akár az egész család jöhet, gyerek, felnőtt jól érezheti magát. Ráadásul jó levegőn lennénk, és pl. lehetne egyet bográcsozni is.
szerintem egy ingyenes rendezvényre kellene megszervezni Pesten, a rendezvény vmelyik "sarkában". Aki ott tud lenni, ott lesz, aki nem, az nem. (én miskolci vagyok, szóval, nem "könnyen beszélek". )
Gondolom, még akár a pestiek körében is közbejöhet bármi, nemcsak a vidékieknek.
Vagy ha vannak többen egy városból, akkor ők kitalálnak a városban vmi helyet, és aki tud, akár Pestről, akárhonnan, csatlakozik. Előfordulhat, hogy pl. a nagymama Debrecenben lakik, mama megy a találkozóra, a papa a gyerekekkel a nagyihoz, és később találkoznak.
Szerintem tornaterem, művház, ebédlő felesleges, mert annyian úgy sem lennénk, hogy a bérleti díjat megérje kicsengetni. Hacsak nem nyereménytárggyal fizetünk. :))
Több ötlet nem jutott az eszembe - egyenlőre. :)
Gondolom, még akár a pestiek körében is közbejöhet bármi, nemcsak a vidékieknek.
Vagy ha vannak többen egy városból, akkor ők kitalálnak a városban vmi helyet, és aki tud, akár Pestről, akárhonnan, csatlakozik. Előfordulhat, hogy pl. a nagymama Debrecenben lakik, mama megy a találkozóra, a papa a gyerekekkel a nagyihoz, és később találkoznak.
Szerintem tornaterem, művház, ebédlő felesleges, mert annyian úgy sem lennénk, hogy a bérleti díjat megérje kicsengetni. Hacsak nem nyereménytárggyal fizetünk. :))
Több ötlet nem jutott az eszembe - egyenlőre. :)
Nekem is tetszik az ötlet.:)
Rea,
azok nem lennének jó kifogások, mert egy fogfájást ugyan nem, de egy influenzavírust már fel lehetne ajánlani a tombolára.:D
Rea,
azok nem lennének jó kifogások, mert egy fogfájást ugyan nem, de egy influenzavírust már fel lehetne ajánlani a tombolára.:D
Hát... ha Debrecenben is csináltok egyet :))
így sajna nem :(
így sajna nem :(
Én is elmennék egy ilyen találkozóra de jobb lenne a nyár elején.
Sziasztok!
Valszeg én is elmennék!
Dani!
Az iwiwen is szépen összegyűltünk a Malac Áron alatt.
Valszeg én is elmennék!
Dani!
Az iwiwen is szépen összegyűltünk a Malac Áron alatt.
Ha megfogalmazódott, hogy mit is szeretnénk és többen is jelzik, hogy érdekli őket akkor én szívesen segítek a megszervezésben:):)