Paint
Mit kilencvenes évek ? :O
Volt itt már szó a hatvansa évekről is, amikor te még kéjes álom sem voltál! ;)
Mikor is kezdődött? Úgy 1989 környékén a Petőfi rádió reggeli csúcsában volt hetente logikai játék. A díj 500 Ft-os könyv utalvány volt. Ez volt az első, majd egy Füles vásárlási utalvány 2 e.Ft értékben.
Az újabb fellendülésemet a helyi rádiók megjelenése jelentette. Itt aztán volt mindenféle nyeremény kocsimosástól, márkás italok, belépőjegyek, minden tücsök és bogár.
A 2000-es internet bekötésem és persze a webnyeremény megtalálása után várhatóan „elszabadult” a pokol. Ebben az időben volt olyan, amikor örömmel vittem a gyereket a stadionba „játszani” meccs után hiszen az a sok kincs, ami ott hevert maga volt a kánaán.
A legnagyobb nyereményeim azok tavaly voltak a Londoni út (PallMall) és a Nokia N9? –es telcsivel (CNN).
Azért egy autó vagy egy lottó ötös (esetleg hatoson egy hatos) nagyon jó lenne…..
:))
Tök jó ezeket olvasni a kilencvenes évek eleje, közepe amikor azt sem tudtam vannak e játékok Ti már játszottatok. :))
Csak annyit írtok teljesen elfáradtam. :|
(Én is gondoltam vezetem részletesen mit nyerek...de egy darabig megy azt utána nem. :( )
Jó éjt! :o
Én is a Füles újsággal kezdtem évekkel ezelőtt. Kb. 15 éve nyertem először, egy szemüvegkeret utalványt, utána évekkel később Meglepetéssel 5 perces bevásárlást.
Az oldalra másfél éve találtam, itt az első nyereményem a Rapülők koncertre szóló belépőjegy volt. Nagy nyereményekre még várok. Párom néha rosszul van a csomágolások gyűjtögetésétől, de akkor mindig mondom neki, egyszer én is nyerek egy nagyot! (remélem ez minél hamarabb bekövetkezik, mert új lakásba nem akarja beengedni majd a vonalkódjaimat, csak a pincébe...)
Ildi80, nem nyertem sajnos :( Megnéztem a listát
Nem kaptam semmit a postától:(
Pedig első nap elsőbbségivel adtam fel, mögöttem egy bácsika vagy 3 at feladott :D
Sajnos sok olyan ember van aki tudja, hogy ingyen van és ezért felad 3-4-5 levelet és kap érte 5 készletet, és sajnos másik 4 elől elveszi.
2éve autóexpon egy hölgy elvitt 3db felfújható ufobábut, az elöttem lévő kettőt és nekem már nem jutott.
Következő évben, ezer forint volt ugyanez és alig vittek belőle.
Amikor helyett mikor ... :)
-Balu-, nem bírom ki, meg kell kérdeznem...
Lett capuccinós készlet a postától? :)) :))
Én egy laptoppal kezdtem, két-három éve, az rtl klubbon láttam egy reklámot amiben Petőfi azt olvasta fel, hogy mindenkinek jár egy jó weboldal. Gondoltam vicc kedvéért regisztrálok. És másnap reggel felhívtak, hogy nyertem.
Igazából fel sem fogtam, mivel másnap érettségiztem, csak érettségi után
jöttem rá igazán mit is nyertem. Persze 4 hónapba telt mire kihozta egy futár, és a képen látható 750 ezres laptop helyett egy 125 ezres laptopot hoztak ki. De nem bántam, pont akkor mentem egyetemre úgyhogy jól jött.
Egyszer megtaláltam ezt a weboldalt és minden egyes játékra ami tetszett regisztráltam( azóta is így van :)). Azóta nyertem egy mobiltelefont, amit a drága pepsi nem adott oda, emiatt kapott is rendesen a fórumon. Aztán nyertem egy mp3 at. Amikor leakartam szokni a coláról vettem egyet és nyertem egy másikat és ez jóideg tartott, majd végre abbamaradt és 1 éve nem is ittam, jó jó pepsit amikor volt a nyereményjátéka. Ja igen meg nyertem egy CD-ROM -ot a Pcdome.hu-ról.
És persze nekem a legnagyobb nyereményem az életemben, a szerelmem, akivel 1éve és 1 hónapja vagyunk együtt :)
Egy ideje nem nyertem semmit de próbálkozom, sajnos nagy bánatomra a Vodafone játéka nem jött össze.
Még kb. 20 éves (7 éve) koromban kezdődött egy Pepsi baseball sapkával, utána rejtvénnyel pályáztam és a nyereményem újság előfizetés volt. Aztán volt pár év szünet és tavaly óta figyelem az oldalt, meghozta az eredményt. :) Először egy aromaszett, utána a Liberoval Kolping 7vége (májusban megyünk) és legutóbb megtörtént a csoda, egy Nesté Ibusz utalvány szerencsés tulajdonosa lettem! :):) Szóval abszolút szerencsésnek tartom magam és ezt kívánom Nektek is!
Sziasztok!
Én a pepsi címkével és a kupakokkal kezdtem a nyereményjátékot, amin minirádiókat és a pepsi- s focilabdákat kaptunk.Csokipapírral telefonokat nyertünk. Majd egy éve kötöttük be a netet és azóta játszok interneten is nyereményjátékot. Ahol már elég sok mindent nyertünk (könyvcsomagokat, matricákat, kazettát, dvd filmet, knorr tányért, párnát, design lámpát, pólókat, plüss figurát, fotós egérpadot, bögréket, mobilnyakpántot, frizbit, naptárakat, újság előfizetéseket, jégkrémcsomagot, nestle csomagot, bort , hötőtáskákat, hátizsákokat ) És életem egyik legnagyobb nyereménye egy 1 hetes Egyiptomi álomutazás volt. Rendszeresen játszom a nyereményjátékot az interneten.
Még megboldugult kislánykoromban kezdődött. a Nyitnyikék újságtól valami könyv, utánna a Szövetkezet c újságtól 50 Ft.-os könyvutalvány. A család persze szorgalmasan gyűjtögette a Márka kupakokat áztatta a Pepsi cimkéket, de azokkal nem emlékszem, hogy nyertünk valaha. Utánna jöttek az újságokban, tv-ben hírdetett kisebb játékok. Majd 2 éve rátaláltam az oldalra és azóta itt vagyok. A legnagyobb nyereményem a barilla mixer volt és egy Knorr étkészlet volt. Igaz még mindig több jön vissza, mint amennyit belefektetek (remélem egyszer én is nyerek valami igazán nagyot). Addig is örülök mások nyereményének!
Nálam még gyerekkorban kezdődött! :)) Első nyereményem, a Szabad Föld-től nyert Világszép nádszálkisasszony c. könyv volt! Újdonsült anyukaként pedig beküldtem a Biopon mosóporról kivágott macikat, amivel 1 évre elegendő mosóport, mosogatót, öblítőt nyertem! :) De valamit rosszul csinálhattam, mert bizony nem tartott ki 1 évig! :O Aztán kisebb nyeremények jöttek, mígnem nyertem az Orsi-val egy mikrosütőt. Aztán újabb kis nyeremények /amiknek én szerfelett tudtam örülni! :)) / és egyetlen megvásárolt Pepsi-kupakkal nyertem egy telefont! :)) Bezzeg amikor mp3 volt a nyeremény, a megvásárolt Pepsi-k árából simán vehettem volna mp3-at! :O Régen, sok nyereményjátékról csak késve értesültem, de ez ma már nem fordulhat elő! Hála nektek, és a webnyeremény-oldalnak! :))
üdv,
en is friss vagyok a palyan, mint ez elottem szolo. a pampers jatekkal kezdodott, azota sajnos, nem birtam leallni rola. en viszont azota sem nyertem, es meg a vacak biztos pampers ajandekokra is csak varok es varok es varok....
igyekszem sok jatekban reszt venni, de elnezve (olvasva) a tobbiek beirasait, kispalyas vagyok itt, es nem hinnem, h sok eselyem lenne barmit is nyerni :-)
ezert inkabb csere-berelek tovabbra is
Sziasztok!
Én még elég "friss" vagyok itt, csak pár hónapja leltem erre az oldalra, de rögtön megtetszett, és azóta próbálok egyre több nyereményjátékon részt venni. Azt hiszem, abszolút kezdőnek számítok, mivel előtte nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal, egypár próbálkozás után nem jött be semmi, és valahogy mindig úgy képzeltem, hogy "én úgysem nyerhetek".
Aztán az adventi kaparós játékon nyertem egy Cerbona csomagot (jó, hogy egyedül voltam otthon, és nem látta senki, amit én levágtam akkor.... :)) ) Aztán még jött hozzá kettő, meg egy fehérnemű szett, és kezdtem elhinni, hogy igenis, nekem is lehet szerencsém. Ezek voltak az első nyereményeim, azóta még egy gyönyörű könyvet nyertem a National Geographicon, amire a legbüszkébb vagyok. Nyaralással vagy kocsival (még :)) ) nem büszkélkedhetem, de a kisebb dolgoknak is nagyon tudok örülni. :)
Hát, nekem így kezdődött.... :)
Nicika!
Exceles táblázatban vezetem a nyereményeket számítógépen, mindig írok hozzá egy kb. árat is hogy mennyibe került volna a megnyert dolog, így győzöm meg a családot hogy nem vagyok mínuszban és érdemes játszani ha a kiadás és bevétel oldalát nézem. Jó közben visszaolvasni hogy miket nyertem.
Nálam is a symphoniával kezdődött a "betegség".Rögtön az első sorsoláson a két óvodás gyerekem nyert 1-1 hifit!
Mindenki a csodájára járt,hogy lehet ekkora szerencsém:)/Azóta már kiskorúak nem játszhatnak cigis játékkal
Utána a köv. játékon 2 tv-ét nyertem ezzel a cigivel,majd egy videót.
Ekkor már ujjal mutogattak rám;)Aztán jöttek a mobilok,volt h 3 is egyszerre!Az ismerőseim azt nézték,mit adok fel a postán.Jöttek a bicajok,konyhai gépek és azon vettem magam észre,hogy én lettem "nyerős" a környéken,mindenki engem kérdezett,hogy mit vegyen és küldjön be.Itt már elindult egy folyamat,amit nem lehet megállitani.
Voltunk egy jégkrémmel nyert nyaraláson/2x
A tavalyi év volt a legtermékenyebb:rengeteg coop ut.3 bico,3 telcsi,
1 lcd tv,2 plazma ;);)
Olyan is volt,hogy télen uszomedencét,nyáron meg két hösugárzót nyertem.Eladtam,elcseréltem,elajándékoztam a "felesleget"
Ez a betegség azóta is tart,gyógymód erre nincs,de együtt lehet vele élni!!!!
evelin! 218db! Ez nagyon tetszik! Tök jó hogy megszámoltad! :)) :)
Nálam 1995-ben kezdődött. A boltban adtak egy szórólapot a Milky Way csokihoz hogy hátizsákot és egyéb apróságot lehet nyerni. Addig nem találkoztam ilyesmivel, mind a két gyermekem nevére beküldtem és mindkettőn nyertem. Még abban az évben a Szabad Föld újságban volt egy kupon hogy 100.000 Ft értékű Cooptourist utazási utalványt lehet nyerni. Beküldtem és nyertem, akkor ez jó pénz volt négyen teljes ellátással a Bérc***Hotelben Mátraházán voltunk 7 napot, ez volt CSÚCS, azóta nincs megállás. Még kettő wellnesshétvégét nyertem azóta és 218 db más nyereményt (Tv, MTB kerékpár, 4 autógumi, dig.fényk. stb) Lányom (persze egészségügyis) szerint ez már valamilyen szinten betegség. Na de azért megfertőztem Őket, mindenki nekem gyűjt, semmit nem dob ki kérdezés nélkül. Örülök hogy rátaláltam a fórumra, jó a csapat. Nyerésre fel!
Én azt hiszem középiskolás koromban kezdtem a játékot a Meglepetés újsággal. Szorgalmasan fejtegettem és küldtem be kb. 1 évig. Aztán mivel semmit nem nyertem vele leálltam. Egyébként a Meglepetés újságnak az a játéka szuper volt mikor pontokat kellett gyűjteni, melyet ajándékokra válthattál. Akkor nyertem egy hápogó kacsa kulcstartót. Aztán hébe-hóba belevágtam 1-2 játékba, de sajnos nem sok sikerrel.
Coca-cola kupakokat is gyűjtöttem, sikeresen.
Aztán egy darabig megint semmi.
Ez után ráálltam az ingyencuccok gyűjtésére, de rájöttem hogy az ingyenes dolgok nagy része nem jó semmire, csak a helyet foglalja.
A webnyeremény oldalra kb. 2-3 éve találtam rá. Eleinte csak az ingyen cuccok topicot olvasgattam. Aztán kb. 1.5 éve mikor veszélyeztetett terhes lettem a kislányommal kedtem itthon unatkozni, ezért elkezdtem vonalkódokat gyűjteni és játszani. Rengeteg aprócska nyereményem, garantált ajándékaim lettek. Eddigi legnagyobb nyereményem a múlt év végi Sport csokis Olimpus digitális fényképezőgép. Akkor tapasztaltam meg előszőr hogy milyen jó is nagyobb dolgot nyerni.
Ami vizsont elszomorít hogy amiket igazán szeretnék megnyerni az sajnos nem jön össze. Pl. Naomi parfüm, Cerbona csomag
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások