Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 149 oldal |
szerencsés
Igazán szerencsésnek mondhatja magát a Coke Mini Moris fődíj nyertese....6-7 beküldött kupakból nyerte meg az autót....:-)
Én 50 kupakból egy törölközőt hoztam össze:-(
Egyik kollégám ismeri,felhívta h.gratuláljon neki,s akkor mondta ezt az infót....
Én 50 kupakból egy törölközőt hoztam össze:-(
Egyik kollégám ismeri,felhívta h.gratuláljon neki,s akkor mondta ezt az infót....
BKitti
"nyerő vagy ahhoz legközelebbi időpontban..."
"nyerő vagy ahhoz legközelebbi időpontban..."
Fődíj,Mini One személyautó nyertese:Andrikó Antal - Szentes
aha... értem.
nemrég kezdtem csak, h jobban gyüjtögetek, stb.
nemrég kezdtem csak, h jobban gyüjtögetek, stb.
Akkor az utána lévő első beküldő nyeri... az időpontosoknál így van...
hát ez a játék nekem sem annyira tetszett, pedig jók voltak az ajándékok, és azért is gyüjtögettem a kupakokat.
a nyertes lista korrekt volna, mert számomra is elég hihetetlen....
bár a nyerő időpontok előre ki voltak választva. mi van ha épp akkor nem küldött be senki kódot? hmmm.... érdekes
a nyertes lista korrekt volna, mert számomra is elég hihetetlen....
bár a nyerő időpontok előre ki voltak választva. mi van ha épp akkor nem küldött be senki kódot? hmmm.... érdekes
kb. karácsonyig kell megőrizni a kupakokat?
Találgattam itt ott... tegnap is 50 kupakom volt, amit csak úgy apránként hoztak a kollégák... meg a napi fogyasztás... aztán semmi... még egy mágneses üvegnyitóval is boldog lettem volna....
300-400
Ahogy nézem nagyon rossz arányok vannak.Egy nyerteslista tényleg nem ártana.Nagyon az elején még lehetett valamennyire nyerni de utána.Mondjuk biztos rengeteg beküldés volt..
Elég sok kupakom volt... 300-400.... abból 120/0 kollégám asztalát elnézve 80-100/0.
Ez nem volt jó játék... nem biztos h. jó lett volna a 200/1 strandlabda... kis ajiknál beváltos rendszert kellett volna csinálni... közben a nyerő időpontosat meghagyni... a nagyobb díjakra....
így mindenki kapott volna vmit ha akar.... strandlabda, frizbi stb....
A tavalyi autótervezős játék az jó volt.... szavazni is kupakokkal lehetett... még azt élveztem is... ezt a játékot nem annyira....
A többi kupakot aztán elcseréltem, jó dolgokra annyi hasznom volt.... meg eladtam....
Nyerteslista nincs, így én nem hiszem el h. napi 125 aji volt.... vagy csak ide jutott kevés?
Ez nem volt jó játék... nem biztos h. jó lett volna a 200/1 strandlabda... kis ajiknál beváltos rendszert kellett volna csinálni... közben a nyerő időpontosat meghagyni... a nagyobb díjakra....
így mindenki kapott volna vmit ha akar.... strandlabda, frizbi stb....
A tavalyi autótervezős játék az jó volt.... szavazni is kupakokkal lehetett... még azt élveztem is... ezt a játékot nem annyira....
A többi kupakot aztán elcseréltem, jó dolgokra annyi hasznom volt.... meg eladtam....
Nyerteslista nincs, így én nem hiszem el h. napi 125 aji volt.... vagy csak ide jutott kevés?
A vége: 185/1 Tegnap este 19 óra után egy USB. Szerintem csak azért nyertem, hogy máskor is játszak
értem, köszi.... Nem nagyon játszom vele, csak cserélgettem, de azért nem szeretném ha kárba menne, inkább beküldöm kitudja hátha ezek egyikével nyerem meg az autót.....
jelica, bocsi, hogy belebeszélek, a nyerő időpontok ma este 9-ig voltak, már "csak" a kocsira és a havi nyereményre lehet ráhajtani...
nem jött tőled semmi.... itt vagy ?
61/ 0
jelica
válaszoltam , igaz csak 1 e-mailt kaptam !
válaszoltam , igaz csak 1 e-mailt kaptam !
Jerry írtam a méledre......már 2-őt is.... ha mégsem kell írj vissza akkor is....
nekem 105/2