Macskusz
Hű,az anyját,tényleg!Igazad van. Akkor már én sem tudom...:D:(
Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 1789 oldal |
Szabina: köszi szépen. Akkor ha ez Unilever akkor lehet hogy olyan műanyag kavicsot küldenek mint anno a Tesco - Axe,Rexona játékán. Meggondolandó, köszi. :)
az újságban azt írták, hogy részletek az unilever.hu-n, ahol persze nincsen. de mivel unileveres termékekkel együtt szerepel az akció, gondolom, hogy dove, vagy sunsilk hajápolót kell venni......
Nem tud valaki többet az Interspar swarowski játékról? Egyátalán milyen hajápoló terméket kell venni mert ezer féle van. Kinek a játéka ez?
délink, de ez most sms küldős.
Minya
Köszönöm a segítséged ! :)
Köszönöm a segítséged ! :)
Gondolom, 10 dkg párizsinál elég nehéz cimkéhez jutni...
Macskusz
Nem gond,csak az ára stimmeljen( amit beütnek és ami az újságban van) (nálunk sosem stimmel, külön kérni kell,ilyenkor marha népszerű vagyok:D)aztán pedig a blokkal együtt küldd be az üccsi címkéjét is.Kész is!
Nem gond,csak az ára stimmeljen( amit beütnek és ami az újságban van) (nálunk sosem stimmel, külön kérni kell,ilyenkor marha népszerű vagyok:D)aztán pedig a blokkal együtt küldd be az üccsi címkéjét is.Kész is!
A Coop-Coca játéknál nem gond, ha megnevezés nélküli a blokk?
Sajna nálunk csak olyan boltok vannak amik nem használnak kódleolvasót :(
Sajna nálunk csak olyan boltok vannak amik nem használnak kódleolvasót :(
A Tomi-fantáziabajnokság nyertesei a Tomi Oldalon fenn vannak.
Tud-e valaki ezzel kapcsolatban bármilyen elérhetőséget?
Nagyon fontos lenne.
Tud-e valaki ezzel kapcsolatban bármilyen elérhetőséget?
Nagyon fontos lenne.
Pepsi-Sony PSP nyertesektől kérdezném, hogy van valami ötletetek, hogy honnan szerezhetnénk garanciát?
bobi
Akkor a minivel van a gond.. :(
Akkor a minivel van a gond.. :(
VárszegiViki
Nekem mini Coop-os újságom van,és abban csak ez a két termék szerepel.
Nekem mini Coop-os újságom van,és abban csak ez a két termék szerepel.
bobi
Ne beszélj hülyeséget. Inkább olvasd el a Coop oldalán a játékot.
bristo
Nincs mennyiségi korlát. Ha szerepel a blokkon a neve, akkor nyerő vagy.
A gyűjtős blokkosok valóban nem tudnak a felvágottal játszani, csak a fürstlivel meg párnácskával, meg a logójukkal.
Ne beszélj hülyeséget. Inkább olvasd el a Coop oldalán a játékot.
bristo
Nincs mennyiségi korlát. Ha szerepel a blokkon a neve, akkor nyerő vagy.
A gyűjtős blokkosok valóban nem tudnak a felvágottal játszani, csak a fürstlivel meg párnácskával, meg a logójukkal.
bristo: kizárt hogy egész rúddal kb. 2-2,5 kilót meg kéne venni. Szerintem elég 10 deka is. :)
Bobi: már miért ne vennének részt? :O
SágaSárvári pulykalöncs (rúdszalámi) 849 Ft/kg,
Sága füstölt ízű sertéspárizsi 969 Ft/kg
SágaSárvári pulykalöncs (rúdszalámi) 849 Ft/kg,
Sága füstölt ízű sertéspárizsi 969 Ft/kg
A játékos Tchibok:
Tchibo Family és Family Classic o˝rölt, pörkölt kávé 250g, 2x250g, 500g, 1000g,
Tchibo Family Intense o˝rölt, pörkölt kávé 250g, 1000g,
Tchibo Family és Family Classic instant kávé 100g, 200g,
Tchibo Family Intense instant kávé 100g.
Tchibo Family és Family Classic o˝rölt, pörkölt kávé 250g, 2x250g, 500g, 1000g,
Tchibo Family Intense o˝rölt, pörkölt kávé 250g, 1000g,
Tchibo Family és Family Classic instant kávé 100g, 200g,
Tchibo Family Intense instant kávé 100g.
bristo
A felvágottak nem vesznek részt a játékban !!! Csak a Sága Füstli és a Sága
Húsos pulykapárnácska.
A felvágottak nem vesznek részt a játékban !!! Csak a Sága Füstli és a Sága
Húsos pulykapárnácska.
Hali!
Valaki tudja, hogy a legújabb Coop-os játékban ("Nyeremény ínyenceknek") a felvágottak milyen formában vesznek részt? egész rúddal meg kell venni, vagy elég pár dkg is? Itt olyan pénztárgépek vannak,amik ráírják a blokkra a terméknevet is, de nem tudom a mennyiséget....
Valaki tudja, hogy a legújabb Coop-os játékban ("Nyeremény ínyenceknek") a felvágottak milyen formában vesznek részt? egész rúddal meg kell venni, vagy elég pár dkg is? Itt olyan pénztárgépek vannak,amik ráírják a blokkra a terméknevet is, de nem tudom a mennyiséget....
Sziasztok! A Globus majonézes dobozokból "csak" egyet kaptam meg, a többit várhatom vagy reklamálnom kell szerintetek? :-/
Másik kérdésem: az Auchan nyerteseket lehet látni valahol vagy csak a nyerteseket keresték valamilyen módon?
Köszönöm a válaszokat! :)
Másik kérdésem: az Auchan nyerteseket lehet látni valahol vagy csak a nyerteseket keresték valamilyen módon?
Köszönöm a válaszokat! :)