Sziasztok!
Csak pontosítanék: (azt hiszem) a Szerencsejáték tv. szerint sorsolástól számított 90 nap a nyeremények átadásának határideje, 120 nap az elszámolási határidő (SZF, APEH)....
De 90 nap után már érdemes reklamálni
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 511 oldal |
még egy dolog... a sorsolás után elvileg 90 napja van a Feibra-nak, hogy a Szerencsejátékfelügyelet fele elszámoljon.... ezután lehet csak esetlegesen panaszt tenni.. Ennek kapcsán kérdés: megvan valakinek a nyereményakció tájékoztatója? (a feibra weboldalon fenn volt egy képként) megkérném hogy küldje át nekem - előre is köszi
Feibra... előbb utóbb a Szerencsejátékfelügyeletnél le kell adniuk a sorsolási dokumentumokat... szerintem se szabadna hagyni... valaki ausztráliába utazhatna...
Feibra nyerő postaládák: hetekig az volt a honlapjukon, hogy a nyertesek közléséig még egy kis türelmet kérünk, utána meg eltűnt minden info.
Kicsit furcsa, hogy a 200 nyereményből egy sem landolt a fórumon, legalábbis nem jelezte senki.
Hívtam őket többször, azt mondták, hogy a nyerteseket már kiértesítették.
Máskor azt mondták, hogy technikai okok miatt még nem tudták feltenni, ma meg azt, hogy a nyertesek kérték, hogy ne tegyék közzé a nevüket.
Na, ez mekkora kamu duma.
Kicsit furcsa, hogy a 200 nyereményből egy sem landolt a fórumon, legalábbis nem jelezte senki.
Hívtam őket többször, azt mondták, hogy a nyerteseket már kiértesítették.
Máskor azt mondták, hogy technikai okok miatt még nem tudták feltenni, ma meg azt, hogy a nyertesek kérték, hogy ne tegyék közzé a nevüket.
Na, ez mekkora kamu duma.
krysztasz,köszi,de mielőtt ide beírtam,írtam a fornettinek.várom a válaszukat.
Eddig még nem volt gond vele,és ezentúl tényleg ráírom a sarkokra a nevemet.
Eddig még nem volt gond vele,és ezentúl tényleg ráírom a sarkokra a nevemet.
marycsiga
Kérdezd meg a fornetti@fornetti.hu címen. Én is jártam így, de aztán idővel csak megérkeztek a kártyák. Küldd a címeket, hogy milyen néven küldted be, és megnézik. Legfeljebb legközelebb írd már mindegyikre az adataidat, ha mégis más kaparintaná meg, ő se tudja felhasználni.
Kérdezd meg a fornetti@fornetti.hu címen. Én is jártam így, de aztán idővel csak megérkeztek a kártyák. Küldd a címeket, hogy milyen néven küldted be, és megnézik. Legfeljebb legközelebb írd már mindegyikre az adataidat, ha mégis más kaparintaná meg, ő se tudja felhasználni.
Áprilisban beküldött 11pályázatnyi fornettiből kaptam 4 kártyát:((a többi hol "veszhetett"el:(?
-hú, ezt a nestlét én is elszúrtam, még tengap is adtam fel és még itt figyel nem tudom hány db:(((( Ezt nagyon elnéztem én is:(
Nórika Hozzászólás - 2007. május 03. :: 22:35
Képzeljétek, megszűntek a Rossmann pontok! (vagy ez csak nekem új..?) Ma mondta a pénztáros, hogy nem is lesz már!
Képzeljétek, megszűntek a Rossmann pontok! (vagy ez csak nekem új..?) Ma mondta a pénztáros, hogy nem is lesz már!
Úristen de hü*** vagyok! Azt hittem a nestlé plyázatra máj8.-áig lehet beküldeni a pályázatokat:( És most mikor címezném a borítékokat látom h. ápr30. Tudom nem sok 10pályázat, de.........:(:(
2002 óta minden évben van a Szigeten beválltás, szerintem most is lesz. Miért hagynák ki? :| Bár mindig az jön ami még nem volt. De remélem lesz. A tescoban, meg nagyobb helyeket gyűjtőcsomisat lehet venni. Ott nem szedik szét. Legalábbis eddig. :|
Ahol akciós, ott 475 Ft.
Paint
Miért, már volt vhol, hogy a szigeten is lesz beváltás?
Miért, már volt vhol, hogy a szigeten is lesz beváltás?
Igen, én is láttam, hogy a boltban! kicsomagolják a pöttyös gyűjtőcsomagolást, és beleöntik a többi közé. Főleg, hogy lehet, akciós lenne a rudi, mármint egy db-ra számítva.
Szóval, vannak ilyen játékok...
Oké, a játékszabály szerint meg kell venni, küldjem be, de én nem tartom azt tisztességtelen magatartásnak, hogy gyűjtöm 2-3 naponta a blokkokat, kb. így összejön 10-15 blokk, hogy nyerős, cifes-e vagy sem, ez utólag derül ki, vagy találok az utcán megfelelő csomagolást, de azért az kissé szemet szúr, hogy ez a boltosok játéka. :(
VárszegiViki
Igen, kb. annyi. Bár, hátha lejjebb viszik a játék miatt. Mint pl. a Piroska szörpnél, jóval 500 felett van egy üveggel, de kb. nyáron volt játék, akkor akciósan tudtam venni belőle kb. 300-400 ft között. Igaz, nem nyertem, de legalább megkóstoltuk. :))
Szóval, vannak ilyen játékok...
Oké, a játékszabály szerint meg kell venni, küldjem be, de én nem tartom azt tisztességtelen magatartásnak, hogy gyűjtöm 2-3 naponta a blokkokat, kb. így összejön 10-15 blokk, hogy nyerős, cifes-e vagy sem, ez utólag derül ki, vagy találok az utcán megfelelő csomagolást, de azért az kissé szemet szúr, hogy ez a boltosok játéka. :(
VárszegiViki
Igen, kb. annyi. Bár, hátha lejjebb viszik a játék miatt. Mint pl. a Piroska szörpnél, jóval 500 felett van egy üveggel, de kb. nyáron volt játék, akkor akciósan tudtam venni belőle kb. 300-400 ft között. Igaz, nem nyertem, de legalább megkóstoltuk. :))
Hm... most jutott eszembe lehet majd a Szigeten is szívóznak és kérik a gyűjtőcsomit is, v. csak a gyűjtőcsomit... :|
Mennyibe kerül? kb. 500?
Most nagyon nyomják ezt az óriás gyűjtőcsomit: Több láncnál is akciós lesz májusban. Pl.: Cora, Reál, stb...
Ez a boltosok játéka lesz biztos. Kiveszik a gyűjtőből és eladják gyűjtő nélkül. A gyűjtőket meg beváltják. ;)
Elöszőr egy pozitív tapi: nagyon köszönöm a képet, és a segítségeket pöttyös ügyben. :)
Nega tapi: azért nagy francok! Rájöttek egyrészt az emberek egész évben gyűjtik a pöttyöst, aztán nem csak veszik találják is, erre most előjönnek a gyűjtöcsomival, mert hát azt nehezebb az utcán találni. :((
Na sebaj... múltkor a kis közértben 3 db-t vettem aztán adott hozzá az eladó egy gyűjtőcsomit. Majd oda fogok járni! :|
Nega tapi: azért nagy francok! Rájöttek egyrészt az emberek egész évben gyűjtik a pöttyöst, aztán nem csak veszik találják is, erre most előjönnek a gyűjtöcsomival, mert hát azt nehezebb az utcán találni. :((
Na sebaj... múltkor a kis közértben 3 db-t vettem aztán adott hozzá az eladó egy gyűjtőcsomit. Majd oda fogok járni! :|
szökebabu Hozzászólás - 2007. május 01. :: 18:44
Nekem is egy társassal és a Fa egy pikniktáskával
Nekem is egy társassal és a Fa egy pikniktáskával