ildicc
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 17 oldal |
Most értem haza és netközelbe. most nézem, hogy mi lehet ez a topic és erre látom, hogy mi történt. én is többször cseréltem vele. ez a dolog nagyon elszomorított:(
figyelni fogom én is az oldalt
http://www.freeweb.hu/mjd/gyertya/gyertya.php
Elhunyt szeretteinkért,ismerőseinkért lehet gyertyát gyújtani. Gyújtottam ildiccért. 48 óráig ég, ha van kedvetek megbeszélhetnénk,hogy ki mikor gyújt megint,hogy mindig égjen neki gyertya.
Elhunyt szeretteinkért,ismerőseinkért lehet gyertyát gyújtani. Gyújtottam ildiccért. 48 óráig ég, ha van kedvetek megbeszélhetnénk,hogy ki mikor gyújt megint,hogy mindig égjen neki gyertya.
Kedves mindnyájatoknak!
Köszönöm még egyszer Nektek, hogy fájdalmamban együtt éreztek velem. Igazán az tudja csak mit jelent a szeretett társ elvesztése, aki már átélt hasonlót. Köszönöm azt a pénzt is, amit Reácska közreműködésével összegyűjtöttetek és tegnap megkaptam.
A jó Isten áldjon meg Benneteket, és legyen még részetek sok-sok örömben , boldogságban és ami lényeges egészségben.
István
Köszönöm még egyszer Nektek, hogy fájdalmamban együtt éreztek velem. Igazán az tudja csak mit jelent a szeretett társ elvesztése, aki már átélt hasonlót. Köszönöm azt a pénzt is, amit Reácska közreműködésével összegyűjtöttetek és tegnap megkaptam.
A jó Isten áldjon meg Benneteket, és legyen még részetek sok-sok örömben , boldogságban és ami lényeges egészségben.
István
ildicc
Nyugodj békében,soha el nem felejtelek.
Nyugodj békében,soha el nem felejtelek.
Ildicc nyugodj békében ! Béke poraidra!.
Nyugodj békében Ildi!
Ildi!
Én még nagyon új vagyok, nem ismertük egymást, de gondoltam Rád 11 órakor, nyugodj békében, isten veled.
Én még nagyon új vagyok, nem ismertük egymást, de gondoltam Rád 11 órakor, nyugodj békében, isten veled.
ildicc remélem megbocsájtod nekem de mhelyi okokból nem jutottam el a temetésre... 11-kor Veled voltam, és bár sírni nem akartam mert akkor azt gondolták volna a mai mhelyi lelki megpróbáltatás okán teszem azt, (pedig tudtam volna sírni) de Veled voltam, és küzdöttem azzal a düh-vel amit azért éreztem mert nem lehettem ott.
Sosem felejtelek el... :|
Sosem felejtelek el... :|
Elnézést kérek azoktól akiket lehagytam. :( Úgy látszik belezavarodtam a nevekbe és nickekbe. Ha valaki nem találná magát az új listán jelezze nyugodtan.
Bocsánat mégegyszer.
ani-ha, Bacchus, BBarbi, bebe83, betti79, Böbe47, Cirbolya, dallas, dandi, délink, dervic, dia0921, Duli-fuli, dundibongo, eeeva47, eleanor6, erka70, evelin57, Évi**, évike69, evimamzi, fáreó, flori, Galeria, Gia, goldwoman, Hugi71, hugiberényi, Jerry Lee, krysztasz, lindababa
Luci, Maciimádó, Macskusz, Marcsi35, marycsiga, mel6, Minya, nusileo, Paint, Pancsabi, playboy22, pmelinda, Reacska, sada, savika,, szabina357, szednori, Szilivia, Tery, thiefman, timcsu78, Tipi-Topi, Tofi
trixi1, USB40, VárszegiViki, vviikkii, yeeee, zsigi, zsóka53, Zsuzsa nr.1.
Mivel még a mai napon is érkeztek utalások az összeg még nem végleges.
Bocsánat mégegyszer.
ani-ha, Bacchus, BBarbi, bebe83, betti79, Böbe47, Cirbolya, dallas, dandi, délink, dervic, dia0921, Duli-fuli, dundibongo, eeeva47, eleanor6, erka70, evelin57, Évi**, évike69, evimamzi, fáreó, flori, Galeria, Gia, goldwoman, Hugi71, hugiberényi, Jerry Lee, krysztasz, lindababa
Luci, Maciimádó, Macskusz, Marcsi35, marycsiga, mel6, Minya, nusileo, Paint, Pancsabi, playboy22, pmelinda, Reacska, sada, savika,, szabina357, szednori, Szilivia, Tery, thiefman, timcsu78, Tipi-Topi, Tofi
trixi1, USB40, VárszegiViki, vviikkii, yeeee, zsigi, zsóka53, Zsuzsa nr.1.
Mivel még a mai napon is érkeztek utalások az összeg még nem végleges.
Isten veled Ildicc, nyugodj békében! :(
Sziasztok!
Most értünk haza, és Ő végleg hazatért. Rá kellett jönnöm, hogy már nem szereplője vagyok egy rémálomnak, hanem ez a szomorú valóság. Mindenkinek köszönöm a részvétet, aki délelőtt akár csak lélekben is, de velünk volt és átérezte elvesztésének fájdalmát, vagy csak gyertyát gyújtott az emlékére.
Maradjon meg emlékezetetekben olyannak, amilyennek megismertétek.
István
Most értünk haza, és Ő végleg hazatért. Rá kellett jönnöm, hogy már nem szereplője vagyok egy rémálomnak, hanem ez a szomorú valóság. Mindenkinek köszönöm a részvétet, aki délelőtt akár csak lélekben is, de velünk volt és átérezte elvesztésének fájdalmát, vagy csak gyertyát gyújtott az emlékére.
Maradjon meg emlékezetetekben olyannak, amilyennek megismertétek.
István
ildicc - Isten veled,nyugodj békében!
Örökké gondolni fogok rád!
Légy a szerencse angyalkánk,aki vigyáz ránk.
Örökké gondolni fogok rád!
Légy a szerencse angyalkánk,aki vigyáz ránk.
Elnézést kérek évike69-től saját hibámból lemaradt a listáról.
emlékeztem,emlékezem
nyugodj békében ildicc.
nyugodj békében ildicc.
Ildicc nyugodj békében! :( :( :(
A fórum felhasználóinak segítségével 69500 Ft gyűlt össze. Köszönöm mindenkinek a családja nevében is, hogy egy koszorú formájában is megemlékeztetek róla. A koszorúból fennmaradó összeget eljutattom a családjának nemsokára.
A koszorú színes volt mert Ő szerette a színes dolgokat. Liliom, gerbera és rózsa.
Akik megemlékeztek róla és a koszorú szalagján voltak:
ani-ha, Bacchus, bebe83, betti79, Böbe47, Cirbolya, dallas, dandi, délink, dia0921, Duli-fuli, dundibongo, eeeva47, erka70, evelin57, Évi**, evimamzi, fáreó, flori, Galeria, Gia, goldwoman, Hugi71, hugiberényi, Jerry Lee, krysztasz, lindababa, Luci, Maciimádó, Macskusz, Marcsi35, marycsiga, mel6, Minya, nusileo, Paint, Pancsabi, playboy22, pmelinda, Reacska, sada, savika, szabina357, szednori, Szilivia, Tery, thiefman, timcsu78, Tipi-Topi, Tofi, trixi1, VárszegiViki, vviikkii, yeeee, zsigi, zsóka53
Zsuzsa nr.1.
Külön köszönet illeti meg az alábbiakat:
Bacchus, dallas, Gia, goldwoman, MInya.
A koszorú színes volt mert Ő szerette a színes dolgokat. Liliom, gerbera és rózsa.
Akik megemlékeztek róla és a koszorú szalagján voltak:
ani-ha, Bacchus, bebe83, betti79, Böbe47, Cirbolya, dallas, dandi, délink, dia0921, Duli-fuli, dundibongo, eeeva47, erka70, evelin57, Évi**, evimamzi, fáreó, flori, Galeria, Gia, goldwoman, Hugi71, hugiberényi, Jerry Lee, krysztasz, lindababa, Luci, Maciimádó, Macskusz, Marcsi35, marycsiga, mel6, Minya, nusileo, Paint, Pancsabi, playboy22, pmelinda, Reacska, sada, savika, szabina357, szednori, Szilivia, Tery, thiefman, timcsu78, Tipi-Topi, Tofi, trixi1, VárszegiViki, vviikkii, yeeee, zsigi, zsóka53
Zsuzsa nr.1.
Külön köszönet illeti meg az alábbiakat:
Bacchus, dallas, Gia, goldwoman, MInya.
Ha hinni tudnék bármiben: mennyországban, túlvilágban, reinkarnációban, lélekvándorlásban, örök vadászmezőkben vagy bármi hasonlóban most sokkal könnyebb lenne, nem érezném az örökké és soha szavak súlyát.
Azt gondolom az élet egyszeri vállalkozás Neki ennyire kevés jutott. Már csak a múltamban találom meg.
Nyugodj békében! Őrízlek amíg élek.
Azt gondolom az élet egyszeri vállalkozás Neki ennyire kevés jutott. Már csak a múltamban találom meg.
Nyugodj békében! Őrízlek amíg élek.
..ha van tulvilág, és miért ne lenne, akkor Ildicc légy a játékosok védőszentje.
A családnak megnyugvást kívánok.
A családnak megnyugvást kívánok.
Béke poraira! Isten Veled ildicc... :(