Smile, esetleg egy gépújraindítás?
Valakinek infó a nyereményekkel kapcsolatban?
Nyilak.com
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 50 oldal |
Na nekem teljesen behalt,megszakadt a net,de simán visszaenged,viszont már a pontokat halmozzá,9000 pontról indul az első válasz után,aztán már nem enged kérdést választani,akikkel játszom meg kilépteti őket a rendszer(hugom megnézte) Hiába jelentkezek ki.be semmi nem változik:(
wiikii, köszi szépen, várunk majd az infóval.
Felhívtam a Nestlét,visszahívást ígért.
Beírom majd,hogy kikap labdát és ki törölközőt:)
Beírom majd,hogy kikap labdát és ki törölközőt:)
Hát igen, ez a jó kérdés?! Hétfőn meg kell érdeklődni náluk, remélhetőleg valami logika azért van a dologban.
Most olvasom én is ,mert meglepődtem azon amit írtatok . Eddig minden körben játszottunk a barátnőimmel .. A múlthéten nem kerültünk be az 50 labdás közé ezért mégegyx kell csinálnunk ,de akkor most mikor ???? És ki dönti el ,hogy a 100 emberből ki kap labdát vagy törcsit ???
Az utolsó 2 héteben az eső 100 kap ajándékot.
De egy kicsit zűrös, mert nem lehet tudni, hogy most mikért megy a küzdelem...
Remélem hétfőn megoldódik ez a kérdés.
De egy kicsit zűrös, mert nem lehet tudni, hogy most mikért megy a küzdelem...
Remélem hétfőn megoldódik ez a kérdés.
Marcsi35, ugyebár a játékleírásban is azt írják, hogy az utsó 2 héten az első 100 játékos nyer és a játék indításakor is az jelenik meg alul felváltva, hogy 50 db törölköző; 50 db fitness ladba. Csakhát semmi egyéb konkrétum.
gragi ,milyen első 100 játékos ?
Törcsi hét van péntek óta .
Az első 50 legtöbb pontot szerzett játékos kapja ......
Az első 50 legtöbb pontot szerzett játékos kapja ......
Ezt nem is figyeltem, csak a játékleírást.
Gia, a játékleírásban dátum szerint valóban, de a játék alatti kiírás szerint labdát és törölközőt. Kicsit kavaros, mert tényleg nem egyértelmű, hogy az első 50 kapja az egyiket, másik 50 a másikat?!
gragi, a héten törölköző és csokifondü van, de hogy az első 50 mit kap, azt tényleg jó lenne tudni. Mert nekem már fondü nem kell. Lehet, hogy hétfőn felhívom őket.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ki nyeri a törölközőt és ki a ladbát, mi alapján? Ugyebár első 100 játékos, addig oké és azon belül?
Tudja valaki, hogy ki nyeri a törölközőt és ki a ladbát, mi alapján? Ugyebár első 100 játékos, addig oké és azon belül?
Nagyon köszi Wiikii a segitséget!!
Remélem akkor,hogy nekem is helyre jön hamar és magától,mert akkor bele kell húznom ezek szerint!! :)
Legalább akkor nem csak egyedi a probléma ezek szerint,azért próbálgatom,hátha visszaáll majd!!
Mégegyszer nagyon köszönöm!!!!!
Remélem akkor,hogy nekem is helyre jön hamar és magától,mert akkor bele kell húznom ezek szerint!! :)
Legalább akkor nem csak egyedi a probléma ezek szerint,azért próbálgatom,hátha visszaáll majd!!
Mégegyszer nagyon köszönöm!!!!!
anyamaci28
Nekem is volt már ilyen:(Én nem csináltam vele semmit,megoldódott magától.Valaki azt írta,hogy csinált új IP-t magának és úgy lett jó(talán Smile volt,ha jól emlékszem).
Ha labdát és törölközőt szeretnél,akkor a héten 2 névvel kell játszanod,mert mind a kettőt a héten lehet nyerni.
Jövő héten pedig Fondü és alátét,aztán vége.
Nekem is volt már ilyen:(Én nem csináltam vele semmit,megoldódott magától.Valaki azt írta,hogy csinált új IP-t magának és úgy lett jó(talán Smile volt,ha jól emlékszem).
Ha labdát és törölközőt szeretnél,akkor a héten 2 névvel kell játszanod,mert mind a kettőt a héten lehet nyerni.
Jövő héten pedig Fondü és alátét,aztán vége.
Három napja kb.,hogy nem tudok játszani a nyilak.hu-n. Amikor belépek,azt írja ki,hogy sikertelen kapcsolódás,port: 9999
Nem volt valakinek hasonló gondja vele,illetve nem tudjátok,hogy mi lehet a gond?
már megpróbált a párom is beregizni,de őt se engedi játszani.
Már nyertem egy alátétet és egy fondue szettet,de még nagyon szeretnék egy törölközőt és egy labdát,de már nem sokáig tart a játék,és így kicsi rá az esélyem...:(
Van valami tppetek? Köszi előre is
Nem volt valakinek hasonló gondja vele,illetve nem tudjátok,hogy mi lehet a gond?
már megpróbált a párom is beregizni,de őt se engedi játszani.
Már nyertem egy alátétet és egy fondue szettet,de még nagyon szeretnék egy törölközőt és egy labdát,de már nem sokáig tart a játék,és így kicsi rá az esélyem...:(
Van valami tppetek? Köszi előre is
Én már megkaptam az első körben nyert fondü szettet. Egy kis kerámia csésze, kerámia tartóval, ahova mécsest tudsz tenni és az oldalán rajta van a nyilak embléma. Szerintem a legértékesebb ezek közül a fittness labda az a hervis-ből van és nincs rajta nestlee logó.
Kapott már valaki vmilyen komolyabb ajándékot?
Látta vagy megkapta már vki a fondue-szettet? Milyen?
Köszönöm! ;-)
Látta vagy megkapta már vki a fondue-szettet? Milyen?
Köszönöm! ;-)
Szeretnék egy nestlé labdát, de nincs időm most játszani a nyílakon.
Keresem azt a vállalkozó szellemű játékostársamat, aki hajlandó a nevemben játszani és 500.000 pontot összegyűjteni nekem.
Cserébe coccolino kódokat adnék.
Keresem azt a vállalkozó szellemű játékostársamat, aki hajlandó a nevemben játszani és 500.000 pontot összegyűjteni nekem.
Cserébe coccolino kódokat adnék.