letti! Ne mondj ilyeneket, hiszen fórumos is nyert ár! Felesleges szítani a feszültséget
Hátha holnap pont te leszel a nyerő, akkor mit mondasz?
Borsodi nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 9 oldal |
Fölösleges a Borsodi címkék kódjait beküldeni. Biztos forrásból tudom, hogy a nyeremények a sörgyár alkalmazottjai között landolnak!!! Tehát esélyünk sincs a nyereményekre, a sör fogyasztókat és a kód beküldőket csak szívatják. Arra viszont jó a játék, hogy a Borsodi piszokul foggyon, ezzel a sörgyár hatalmas bevételre tesz szert.
Kb. 150 Borsodi kód eladó vagy elcserélendő.
ráadásul akár vetted a cimkéket ,akár honoroltad valakinek amiért neked adta jó , ráfizetés volt
Fél napom ráment,plusz a kedvem....
1050!
Az igen! Mennyi idő volt ezt feltölteni?
Az igen! Mennyi idő volt ezt feltölteni?
Tegnap beküldtem egymás után 1050 db cimkét, igaz kaptam rá vagy 20.000 pontot,de napi nyeremény semmi. Igy van most 34.000 pontom.
Valaki nyert már napi nyereményt a Borsodival? És mikor nyerte éjszaka, vagy mikor érdemes küldeni a kódokat? Egész nap a gép előtt és semmi
Előre is köszi a hasznos infokat!
u.i. Borsodi cimke érdekel cserére és megvételre (10FT/db áron)
Előre is köszi a hasznos infokat!
u.i. Borsodi cimke érdekel cserére és megvételre (10FT/db áron)
Van 270 db kódom. ha vki mond egy jó ajánlatot érte az viheti.
100db borsodis kod elado!
Borsodi kódot veszek 10ft/kód áron!
Csak olvasható kód érdekel
Csak olvasható kód érdekel
65db Borsodis kod nem érdekel valakit 2000ft-ért? Postázási költséget nem kérek!!!
senkit nem érdeel valakit 75-80 db borsodi kód?
60db Brsodis kod elado nem érdekel valakit??????
Köszi. Akkor ezen már nem stresszelem magam.
csak az első párra jön álasz. utána ha csak nyertél
Aki sms-ben küldi a kódokat, azoktól kérdezem, hogy kap-e rá választ? Nekem se tegnap se ma nem érkezett. Ezelőtt kb. 3 beküldtem és azokra érkezett. Előre is kösz a választ.
Edike ,nem mindenki játszik vele . ( más l:a barátnőm ma hozott 3 nestle fittnesses dobozt ,mondta biztos jó nekem a beküldős iránytűshöz ...hát annak már vége ,de a dobozok kódosak ,blokkot persze eldobta )
Van aki rajta hagyja a címkét?
Edike ,akkora licithez egy nagyforgalmú kocsma kell ! ,vagy egy jó üvegvisszaváltó