Szabina a keresztnevem és régebben tesóm (bár ő még mindig), anyáék így becécztek!
szabcsika, szabsajt, szabcsina....ebből lett az egyik
Kinek honnan ered a nickneve?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 9 oldal |
De azóta a 6os lehetne a kislányom születési éve is, mert 2006ban született. Mindenhol a szilvi6-ot használom. Sosem foglalt.
Szilvinek hivnak, a 6osnak van csak története. 4 éve mikor beköttetük a netet, kértek vmi felhasználónevet. Férjem mondogatott számokat: 81, mert 81es vagyok. Foglalt volt. Születési napjaink, hónapjaink szintén foglaltak voltak, férjem mérges lett, rávágta, akkor legyen 6. Az jó volt.
7-es korom óta pszichológus akartam lenni, csomó pszichó könyvet kiolvastam és mindig mindent pszichomókus szemmel magyaráztam, aztán a többiek rám ragasztották hogy Psycho, abból lett a Psychoka és ennek a rövid verziója a Psy Viszont a pszichológiából csak másoddiploma lesz
Timinek hívnak,de a suliban Tima volt a becenevem,de ez a név már foglalt volt,ezért felcseréltem a szótagokat így lettem Mati
Röviditve egy régi német gépnek a neve, Tangentor.
Magyarul vizalatti vízsugár masszázs csak ezt hosszú használni, így a köztudatba a tangentor ment át. Fizioterapeuta vagyok.
Magyarul vizalatti vízsugár masszázs csak ezt hosszú használni, így a köztudatba a tangentor ment át. Fizioterapeuta vagyok.
Nem a tingli-tanglizásról van szó?
Demi az a tangizás? Tangóharmónikázol?
A munkámat szoktam így becézni, tangizom
Szóval nem a bugyira kell asszociálni!
Szóval nem a bugyira kell asszociálni!
Tényleg olyan is van...
hasadómolekulára is kíváncsi lennék
Én a nick nevem "fogadott sógoromnak" köszönhetem.
Anno,olyan sokat játszottam és nyertem,hogy kijelentette,hogy én már mániás vagyok.
Hát az lettem.
Anno,olyan sokat játszottam és nyertem,hogy kijelentette,hogy én már mániás vagyok.
Hát az lettem.
köszönöm Paint, legalább a nevem legyen az bárhogy becézheted, bár azt hittem ennél jobban már nem lehet.. tévedtem.
ha már egyszer szóba kerültem én is elmesélem:
egyszer régen nagyon régen még boldogult leány koromban a barátommal néztük a tv-t és mikor egy mondatomat sikeresen félre hallotta és félálomban visszakérdezett, "hol látsz te itt begoniát?" na ezzel a félre hallott begoniával húztam, míg a végén rajtam ragadt... ennek már több mint 10 éve. Chates korszakban még begi és begike volt, kb 3 éve begus, mert ez aranyos
ha már egyszer szóba kerültem én is elmesélem:
egyszer régen nagyon régen még boldogult leány koromban a barátommal néztük a tv-t és mikor egy mondatomat sikeresen félre hallotta és félálomban visszakérdezett, "hol látsz te itt begoniát?" na ezzel a félre hallott begoniával húztam, míg a végén rajtam ragadt... ennek már több mint 10 éve. Chates korszakban még begi és begike volt, kb 3 éve begus, mert ez aranyos
Jaj még egy nagy kedvencem: kislapát nicknév.
Nekem a kedvenc nickjeim... Mármint most ne embert nézzünk mögötte, hanem jól cseng.
1. Anasunakmun ez a legjobb.... (remélem jól írom mindegyiket)
2. Párizsikocka
3. VárszegiViki (a Várszegi az gyönyörű név)
4. Galéria (ötletes)
5. Reacska (tökéletes Andrea becézés)
6. a nagy kedvenceim ami a vicces kategóriába sorolnám: ...és holtverseny...
valaki, amikor, ki
7. egyszerű kategória: sada
8. aranyos kategória: begus amit úgy szeretnék begucinak becézni..
Most ennyi jutott eszembe...
1. Anasunakmun ez a legjobb.... (remélem jól írom mindegyiket)
2. Párizsikocka
3. VárszegiViki (a Várszegi az gyönyörű név)
4. Galéria (ötletes)
5. Reacska (tökéletes Andrea becézés)
6. a nagy kedvenceim ami a vicces kategóriába sorolnám: ...és holtverseny...
valaki, amikor, ki
7. egyszerű kategória: sada
8. aranyos kategória: begus amit úgy szeretnék begucinak becézni..
Most ennyi jutott eszembe...
Amikor bekötötték a netet, és e-mail címet fabrikáltam, a vezetéknevem foglalt volt. A sógorom email címe kezdődött így, és nekem megtetszett. Bár volt, aki Sándornak gondolt. Így ennél maradtam.
A fiam neve,a 22 pedig csak ugy jött mellé!
Anita visszafele olvasva = atina
minden név foglalt volt úgyhogy úgy döntöttem, hogy valamilyen ritka szót használok.. Aztán nagyon sok helyre ezzel a névvel regisztráltam. A másik használt becenevem az Estelle. Inkább Estelle-nek hívnak, ha az "amikor"-ról beszélünk akkor az a honlapomat jelenti .
Nálam egyértelmű: Sz. Ildi.
A kapcsolatban úgy dupláztam a pályázatokat, hogy a lánykori nevemre is beküldtem őket, és azzal nyertem!
Válás után visszavettem a saját nevem,most már csak ezzel játszom a még visszalévő 100 évben!
A kapcsolatban úgy dupláztam a pályázatokat, hogy a lánykori nevemre is beküldtem őket, és azzal nyertem!
Válás után visszavettem a saját nevem,most már csak ezzel játszom a még visszalévő 100 évben!