most megy körbe még egy
na ez már ugy van ahogy a listán is vagyunk számozva
Webcsajok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 5 / 20 oldal |
19
Én vagyok az ötöske.
Viszont még nincs klubvezetőnk
+ jobban hatna, ha konkrétan megírnánk a pályázatban, hogy kit támogatnánk
+ jobban hatna, ha konkrétan megírnánk a pályázatban, hogy kit támogatnánk
Szerintem is nagyon jó!
Egyeske
Egyeske
és a teljes nevet listázzam vagy csak a nicknevet vagy hogy?
elküldöm elsőnek beszámozva nézzétek meg szerintem csúcsítja de nem vészes
elküldöm elsőnek beszámozva nézzétek meg szerintem csúcsítja de nem vészes
a számozás jó ötletaz megoldható látszódna is jobbról balra haladva megfelelne?nekiesek
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik a kép és a szöveg is,de a tagok nevét valahogy fel kellene tüntetni,akár úgy,hogy beszámozva a képek és a szöveg alá a nevek szám szerint.
Nekem nagyon tetszik a kép és a szöveg is,de a tagok nevét valahogy fel kellene tüntetni,akár úgy,hogy beszámozva a képek és a szöveg alá a nevek szám szerint.
Paintuci,én is csak pár arcot ismerek fel
de szerintem is jó lett,majd megnézzük marylin képét is és aztán jöhet a nehéz döntés
de szerintem is jó lett,majd megnézzük marylin képét is és aztán jöhet a nehéz döntés
Szerintem tök jó lett a fotó és a szöveg!
Naon tetszik az Mo-s kép.... de nem mindig tudom behatárolni, h. ki-kicsoda....
Egy útmútató hozzá... ?
Egy útmútató hozzá... ?
Ez is nagyon szuper, és mondom én nem értek egyátalán az ilyen dolgokhoz ezért kérdeztem!
Sztem a Mo. térkép tökéletes nem is kell másik!!
Sztem a Mo. térkép tökéletes nem is kell másik!!
Galeria számomra nehéz dolog én egy ilyet tudtam
de ha azt nézed hogy a pályázatban egy csoportképet kértek azon sem lenne név vagy ilyesmi
de lehet csinálni sokfélét ezen pl meg tudom vátoztatni Magyaro. szinét hátteret
de lehet csinálni nem Mo.-osat is....
lehetőség adott variácíó végtelen...
nekem ennyihez volt tehettségem meg kedvem
de ha azt nézed hogy a pályázatban egy csoportképet kértek azon sem lenne név vagy ilyesmi
de lehet csinálni sokfélét ezen pl meg tudom vátoztatni Magyaro. szinét hátteret
de lehet csinálni nem Mo.-osat is....
lehetőség adott variácíó végtelen...
nekem ennyihez volt tehettségem meg kedvem
Sztem tuti!
Ja én úgy gondoltam, hogy nem látszódik így alapból, hanem pl., ha rákkatintunk a képre akkor feljön, vagy így előreugrik az adott kép vagy város és ott nagyobba látszódnának az adatok, vagy ez nehéz dolog?
Ja én úgy gondoltam, hogy nem látszódik így alapból, hanem pl., ha rákkatintunk a képre akkor feljön, vagy így előreugrik az adott kép vagy város és ott nagyobba látszódnának az adatok, vagy ez nehéz dolog?
nick nevet vagy keresztnevet vagy akár mindent alá lehet írni a képnek de kérdéses hogy ebben a formába mennyire látszana meg az amúgy is zsufolt pl pesti részen mennyire mutatna jól
mellesleg mindenki jó helyre került?nagyjából ,mert gondolom látható hogy megye szerint van
nem kaptam kör mélt ezért a véleményeket sem
mellesleg mindenki jó helyre került?nagyjából ,mert gondolom látható hogy megye szerint van
nem kaptam kör mélt ezért a véleményeket sem
Menyhárt Évi is befejezi az övét ma és akkor választunk.
Megkaptam és tovább is küldtem...
Sztem nagyon jó lett a kép.
Ne értsetek félre, én abszolút nem értek ilyen téren a számítógéphez, de az nagy munka megcsinálni, hogy ha pl a képre kattintunk akkor feljönnek az adatai az illetőnek?
Ha nem az sem baj, mert nagyon szuper,csak kérdezem
Ne értsetek félre, én abszolút nem értek ilyen téren a számítógéphez, de az nagy munka megcsinálni, hogy ha pl a képre kattintunk akkor feljönnek az adatai az illetőnek?
Ha nem az sem baj, mert nagyon szuper,csak kérdezem
THeni megkaptad?
küldöm csak már főzök légyszi azért írjatok majd véleménytvárom