Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik a kép és a szöveg is,de a tagok nevét valahogy fel kellene tüntetni,akár úgy,hogy beszámozva a képek és a szöveg alá a nevek szám szerint.
Galeria számomra nehéz dolog én egy ilyet tudtam de ha azt nézed hogy a pályázatban egy csoportképet kértek azon sem lenne név vagy ilyesmi
de lehet csinálni sokfélét ezen pl meg tudom vátoztatni Magyaro. szinét hátteret
de lehet csinálni nem Mo.-osat is....
lehetőség adott variácíó végtelen...
nekem ennyihez volt tehettségem meg kedvem
Sztem tuti!
Ja én úgy gondoltam, hogy nem látszódik így alapból, hanem pl., ha rákkatintunk a képre akkor feljön, vagy így előreugrik az adott kép vagy város és ott nagyobba látszódnának az adatok, vagy ez nehéz dolog?
nick nevet vagy keresztnevet vagy akár mindent alá lehet írni a képnek de kérdéses hogy ebben a formába mennyire látszana meg az amúgy is zsufolt pl pesti részen mennyire mutatna jól
mellesleg mindenki jó helyre került?nagyjából ,mert gondolom látható hogy megye szerint van nem kaptam kör mélt ezért a véleményeket sem
Sztem nagyon jó lett a kép.
Ne értsetek félre, én abszolút nem értek ilyen téren a számítógéphez, de az nagy munka megcsinálni, hogy ha pl a képre kattintunk akkor feljönnek az adatai az illetőnek?
Ha nem az sem baj, mert nagyon szuper,csak kérdezem