Hugi71!
Köszi!!! Akkor tényleg le vagyok maradva. A Marlboron kívül lehet még játszani valahol ezzel a kóddal?
Multifilter nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 50 oldal |
Bimbula, már vége a játéknak.
El tudná nekem küldeni valaki az sms-es játék leírását? (strawberryfield@freemail.hu)
Ma kaptam meg a személyes kódomat, le vagyok maradva.
Előre is köszönöm!!
Ma kaptam meg a személyes kódomat, le vagyok maradva.
Előre is köszönöm!!
Ha egy nem dohányos cigis játékkal játszik, az hazugsággal regizik a játékra.
Ezt mindenkinek magával kell megbeszélnie....
A fórumon reklámozni balgaság, mert új játékosok invázióját indítja el, és ezzel csak a játékosok sorsát nehezíti az egyre szigorúbb ellenőrzéssel.
Gondoljatok bele, a fórumot nem csak az olvassa, aki írja:
Kb. 10.000 hírlevél megy ki hetente..
A játékszabályok azért vannak, hogy MINDKÉT fél betartsa őket, nem csak a szervezőket kötelezik.
(Azt sem szeretitek, ha boltos játszik a blokkal, pedig ő is csak a szemetet hasznosítja...)
És nem lehetne itt és most abbahagyni?
Új érv már nem fog felmerülni...
Ezt mindenkinek magával kell megbeszélnie....
A fórumon reklámozni balgaság, mert új játékosok invázióját indítja el, és ezzel csak a játékosok sorsát nehezíti az egyre szigorúbb ellenőrzéssel.
Gondoljatok bele, a fórumot nem csak az olvassa, aki írja:
Kb. 10.000 hírlevél megy ki hetente..
A játékszabályok azért vannak, hogy MINDKÉT fél betartsa őket, nem csak a szervezőket kötelezik.
(Azt sem szeretitek, ha boltos játszik a blokkal, pedig ő is csak a szemetet hasznosítja...)
És nem lehetne itt és most abbahagyni?
Új érv már nem fog felmerülni...
Gyerekek,ha mindenki csak abban a játékban venne részt,amit meg is vesz,akkor nem kellene a cserebere topic.Miért ne lenne ez így a cigis játékokkal? Ne legyünk irigyek a másikra! Közösség vagyunk,Igaz?
Viselkedjünk is úgy!
Viselkedjünk is úgy!
most már megyek jó éjt. Szia kedves broáfka aludj jól.
inkább mint hogy te legyél a szomszédom. Habár akkor nem élnél 10-20 évvel többet.
BLA-BLA_BLA
A válasz elküldésének feltétele hogy nézd meg a filmet
A válasz elküldésének feltétele hogy nézd meg a filmet
Reacska
Nem akarlak elkeseríteni de én is nyertem és nem öngyújtót
Nem akarlak elkeseríteni de én is nyertem és nem öngyújtót
broáfka: képzeld nyertem.
Ebben a fordulóban is kétszer és nem is sityakot.
De nem írom be pontosan azért, hogy olyanok mint te ne érezzenek késztetést a regizésre.
Ebben a fordulóban is kétszer és nem is sityakot.
De nem írom be pontosan azért, hogy olyanok mint te ne érezzenek késztetést a regizésre.mel6: úgy látszik mégis van közös nevező. 

broáfka, nyertem már pár dolgot 

Reácska
pedig némely étel emésztése után a pelenkából is lehet néha nagyokat "szívni"
pedig némely étel emésztése után a pelenkából is lehet néha nagyokat "szívni"

nem lehet hogy most ezt azért keztétek el Dohányosok mert nem nagyon nyertek? 

mel6: nehogy már a cigit a pelenkához hasonlítsd.
Szerintem az összes cigis topicot meg kellene szüntetni és az összes játék magánban menne, ezzel nem lenne senki a nyeremények által hazugságnak kitéve.
Bárhogy is facsarjátok. Nem fair, hogy olyanok játszanak akik mellett ha elszívsz egy cigit menten rákosak lesznek. (tisztelet a kivételnek)
Jó lenne ha egyszer minden játékossal elszívatnának pár szál cigit, kíváncsi vagyok hányan bírnák a strapát és menten kiderülne ki dohányzik és ki nem.
Szerintem az összes cigis topicot meg kellene szüntetni és az összes játék magánban menne, ezzel nem lenne senki a nyeremények által hazugságnak kitéve.
Bárhogy is facsarjátok. Nem fair, hogy olyanok játszanak akik mellett ha elszívsz egy cigit menten rákosak lesznek. (tisztelet a kivételnek)
Jó lenne ha egyszer minden játékossal elszívatnának pár szál cigit, kíváncsi vagyok hányan bírnák a strapát és menten kiderülne ki dohányzik és ki nem.

mel6
Olyan szépen megírtad az én gondolataimat, így már nekem nem kell.
Olyan szépen megírtad az én gondolataimat, így már nekem nem kell.
A Pampersnél és a Balatonnál nem feltétel a vásárlás 

Hugi 71
azért ez nem ugyanaz,egyébként meg az életben nem derűlne ki
azért ez nem ugyanaz,egyébként meg az életben nem derűlne ki

bocs,az előző hozzászólásom nem állandó forumosoknak szólt,hanem mindenkinek aki játszik.
Elvégre a játék vagy a nyeremény kedvéért ha jól belegondolunk nem fogja senki az igazat megmondani(ha valaki mégis így gondolja,akkor most hazudik egy nagyot).
csináljon mindenki önvizsgálatot és nézze át,hogy mivel mit nyert az utobbi időben.Biztos lesz közötte olyan nyereméyn,amiért nem is fogyasztott,vagy legalábbis nem annyit....
Elvégre a játék vagy a nyeremény kedvéért ha jól belegondolunk nem fogja senki az igazat megmondani(ha valaki mégis így gondolja,akkor most hazudik egy nagyot).
csináljon mindenki önvizsgálatot és nézze át,hogy mivel mit nyert az utobbi időben.Biztos lesz közötte olyan nyereméyn,amiért nem is fogyasztott,vagy legalábbis nem annyit....
teljesen igazad van, legyen nyugi