// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 110 oldal |
Hát ez szerintem is borzasztó! Valakit,miért kell így kiakasztani?
jézusom...
" alt="
">
" alt="
">Azt sem és azt sem!
De ha vki törli magát azt igen? ..és ha regizik?
Paintuci
" alt="
">
Ilyet is csak te tudsz kérdezni.
Persze, hogy NEM látom senkinek sem az adatlapját, a jelszavát meg más sem.
" alt="
">
Ilyet is csak te tudsz kérdezni.
Persze, hogy NEM látom senkinek sem az adatlapját, a jelszavát meg más sem.
mélben is lehet értekezni
" alt="
">
" alt="
">Te látod ha vki törli magát, meg ha regizik? A jelszavakat is látod?
Erik nick névnél mikor a jelszóval gond volt, akkor miért nem mondtad?
" alt="
">
Erik nick névnél mikor a jelszóval gond volt, akkor miért nem mondtad?
" alt="
">
Mostmár kitárgyaltátok a témát, ideje lezárni.
frezia71 már nem fog többször válaszolni, törölte a regijét.
frezia71 már nem fog többször válaszolni, törölte a regijét.
Én tudomásul vettem. Én is lezártam részemről még akkor, mikor visszaküldtem a küldeményedet. Ha hiszed, ha nem abszolut nem haragszom, most sem azért írtam. Nem is akartam most hozzászólni a dolgokhoz, aztán mégsem tudtam megállni. De nem harag vezérelt, csak az, amit le is írtam már többször itt a webnyereményen, hogy kicsit több bizalmat kellene tanusítani másokkal szemben, bár tudom, hogy ez nehéz dolog, mert ismeretlen emberekkel kerülünk cserekapcsolatba. Főleg, ha már egyszer megégette magát valaki, akkor nehéz teljes bizalommal belemenni egy ismeretlen emberrel a cserébe.
Ezért is írtam mégis neked most, mert láttam, hogy hasonló helyzetben vagy, mint akkor én. Van aki hajlamos az empátiára, van aki kevésbé. Én az előbbi vagyok. Nem veszekedni akartam, csak próbáltalak figyelmeztetni, hogy máskor ne kerüljön egyikünk se hasonló kellemetlen helyzetbe.
Sajnálom ami a családodban történt. Azt hiszem mindannyiunknak megvannak a nehéz időszakai, sajnos senki előtt nem ismeretlenek ezek.
Ezért is írtam mégis neked most, mert láttam, hogy hasonló helyzetben vagy, mint akkor én. Van aki hajlamos az empátiára, van aki kevésbé. Én az előbbi vagyok. Nem veszekedni akartam, csak próbáltalak figyelmeztetni, hogy máskor ne kerüljön egyikünk se hasonló kellemetlen helyzetbe.
Sajnálom ami a családodban történt. Azt hiszem mindannyiunknak megvannak a nehéz időszakai, sajnos senki előtt nem ismeretlenek ezek.
Legyetek szívesek és szépen kérlek benneteket zárjátok már le a témát Az életben olyan sok rossz dolog történik,olyan komoly bajok! Írígylem azokat az embereket akik pár vonalkódból,pár hetes késésből ilyen lufit tudnak fujni!
Most már beírom!
Engem a webnyeremény komoly 8 éve tartó betegségemből "gyógyított meg"
Örömöm volt ha nyertem,sikerélményeket adott!
Nagy szükségem volt rá mert édesanyám és anyósom is egyszerre lett rákos beteg. Anyósom sajnos azóta már nincs köztünk!
Nekem pár vonalkód nem okoz olyan káoszt,hogy ezen hetekig csámcsogjak! Azoknak akik mellettem állnak nagyon köszönöm!
De most csúnyán annyit írok!
SZÁLJATOK MÁR LE RÓLAM!
pipe vedd már észre,hogy lezártuk a témát!
Most már beírom!
Engem a webnyeremény komoly 8 éve tartó betegségemből "gyógyított meg"
Örömöm volt ha nyertem,sikerélményeket adott!
Nagy szükségem volt rá mert édesanyám és anyósom is egyszerre lett rákos beteg. Anyósom sajnos azóta már nincs köztünk!
Nekem pár vonalkód nem okoz olyan káoszt,hogy ezen hetekig csámcsogjak! Azoknak akik mellettem állnak nagyon köszönöm!
De most csúnyán annyit írok!
SZÁLJATOK MÁR LE RÓLAM!
pipe vedd már észre,hogy lezártuk a témát!
marycsiga
pirvát is kaptam negatív visszajelzést fréziától
" alt="
">
pirvát is kaptam negatív visszajelzést fréziától
" alt="
">Frézia
Bocs, de akkor olvass vissza februártól még néhány hónapot. Bár neked emlékezni kellene az eseteidre. Igaz mikor engem beírtál, akkor azt írtad ide, hogy előtte még soha nem írtál a fekete listára. Kíváncsiságból olvastam vissza akkor, és nem eredménytelenül.
Bocs, de akkor olvass vissza februártól még néhány hónapot. Bár neked emlékezni kellene az eseteidre. Igaz mikor engem beírtál, akkor azt írtad ide, hogy előtte még soha nem írtál a fekete listára. Kíváncsiságból olvastam vissza akkor, és nem eredménytelenül.
zsanett25
Ha nem ér oda a levelem? - én visszaküldtem a kapott cserét , mert nem volt több az eredetileg igért vonalkódomból (szerencsére több ilyen esetem nem volt)
Olyan emberrel, aki válaszol is a levelekre szerintem egyszerű a helyzet, meg lehet beszélni, hogy hogyan, mivel lehetne pótolni az elveszett cserét. De ez csak a saját meglátásom, én így csinálnám.
Ha nem ér oda a levelem? - én visszaküldtem a kapott cserét , mert nem volt több az eredetileg igért vonalkódomból (szerencsére több ilyen esetem nem volt)
Olyan emberrel, aki válaszol is a levelekre szerintem egyszerű a helyzet, meg lehet beszélni, hogy hogyan, mivel lehetne pótolni az elveszett cserét. De ez csak a saját meglátásom, én így csinálnám.
pipe!
Ezt ne állítsd rólam,mivel nem ismersz! Én különben sem névvel írtalak be!
Én már akkor kb. 3 hónapja lezártam veled ezt az ügyet!
Ezt ne állítsd rólam,mivel nem ismersz! Én különben sem névvel írtalak be!
Én már akkor kb. 3 hónapja lezártam veled ezt az ügyet!
marycsiga
Épp ezt írom én is. A mi esetünkben Frézia az én általam küldött cserét nem kapta meg, mégsem nekem válaszolt az érdeklődésemre, hogy megkapta-e, hanem hipp-hopp beírt ide. Nagyon rossz érzés volt, pedig mindenki tudja, hogy a posta milyen, de az igazamat bizonyítani nem lehet. Nekem az volt fiurcsa, hogy egyből megvádolt azzal, hogy fel sem adtam a cserét, aztán mikor visszaolvastam a topicot találtam olyan beírását, ahol az ő cseréjét nem kapta meg valaki, és akkor ezt úgy értelmezte, hogy az a valaki biztos letagadja, hogy megkapta a cseréjét. Vagyis akár az övé nem érkezik meg, akár a másé, mindig csak a másik "bűnös".
Ez kettős mérce.
Épp ezt írom én is. A mi esetünkben Frézia az én általam küldött cserét nem kapta meg, mégsem nekem válaszolt az érdeklődésemre, hogy megkapta-e, hanem hipp-hopp beírt ide. Nagyon rossz érzés volt, pedig mindenki tudja, hogy a posta milyen, de az igazamat bizonyítani nem lehet. Nekem az volt fiurcsa, hogy egyből megvádolt azzal, hogy fel sem adtam a cserét, aztán mikor visszaolvastam a topicot találtam olyan beírását, ahol az ő cseréjét nem kapta meg valaki, és akkor ezt úgy értelmezte, hogy az a valaki biztos letagadja, hogy megkapta a cseréjét. Vagyis akár az övé nem érkezik meg, akár a másé, mindig csak a másik "bűnös".
Ez kettős mérce.
bocsika,de nekem sem volt soha gondom freziával.
és sajnos most én is úgy jártam,hogy nem kapták meg a cserém,de mégsem írtak be ide,pedig megtehetné..
de mindenkinek szíve-joga.azt csinál amit akar.csak a véleményem...
és sajnos most én is úgy jártam,hogy nem kapták meg a cserém,de mégsem írtak be ide,pedig megtehetné..
de mindenkinek szíve-joga.azt csinál amit akar.csak a véleményem...
mel6
vonatkozztassunk el most frezi71-től
ha a te cseréd nem ér oda a cserepartnerhez, te mit csinálsz????
vonatkozztassunk el most frezi71-től
ha a te cseréd nem ér oda a cserepartnerhez, te mit csinálsz????
Nekem nagyon sok cserém volt frezia71-el és megkaptam tőle mindent. Sajnálom, hogy ti így jártatok vele. Biztos nem direkt csinálta,posta is lehetett hibás.
frezia
az igaz, hogy átküldted mailbe a 4 lays kódot, de azzal addig semmire nem megyek míg nincs a kezembe. Ugyanis ha nyer az ember akkor az összes kódot be kell küldeni, mivel nem kaptam meg így felhasználni se tudtam. Nyugodtan megnézheted a lays oldalán.
Ja és a kárpótlás nem a kisfiam által WC-n lehúzott kódokat pótolná.
az igaz, hogy átküldted mailbe a 4 lays kódot, de azzal addig semmire nem megyek míg nincs a kezembe. Ugyanis ha nyer az ember akkor az összes kódot be kell küldeni, mivel nem kaptam meg így felhasználni se tudtam. Nyugodtan megnézheted a lays oldalán.
Ja és a kárpótlás nem a kisfiam által WC-n lehúzott kódokat pótolná.
frézia
Látod milyen rosszul tud esni, hogy ha úgy érzed igazságtalanul vádolnak? Ráadásul nyilvános "szégyenlistán". Nekem volt szerencsém megismerni ezt az érzést. És mivel az lett volna életem első postai cseréje a webnyereményen, még esélyem sem volt, hogy a többiek kiálljanak mellettem.
Most is úgy gondolom, hogy jobb lett volna válaszolnod a levelemre, amiben rákérdeztem, hogy megkaptad-e a levelemet, mint néhány héttel később egyből beírni ide a topicba...
Látod milyen rosszul tud esni, hogy ha úgy érzed igazságtalanul vádolnak? Ráadásul nyilvános "szégyenlistán". Nekem volt szerencsém megismerni ezt az érzést. És mivel az lett volna életem első postai cseréje a webnyereményen, még esélyem sem volt, hogy a többiek kiálljanak mellettem.
Most is úgy gondolom, hogy jobb lett volna válaszolnod a levelemre, amiben rákérdeztem, hogy megkaptad-e a levelemet, mint néhány héttel később egyből beírni ide a topicba...