Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 160 oldal |
Majd hétfőn amikor jövök dolgozni... ott szállok át... ott mindig sokat ácsorgok...
Menj vissza érte!
Most már szereted
" alt="
">
Most már szereted
" alt="
">Ma egy nagy milkacsoki hevert az egyik buszmegállóban. 3l kanna...Ott álltam, és sokáig néztem.... "azért se veszlek fel... utállak"
Mert megérdemled!
" alt="
">
" alt="
">gyakran ,söt szinte mindig lemaradok a játékokról mert nálunk csak 2 coop van / itt a semmi közepén/ 15-20 km.re van dm ,rossman és tavaly nov. óta tesco..szóval zewa softis-t akartam venni .kiscoop -ba vettem is 350-ért zewát 2x ,de mint kiderült az delux vagy mi nem jó, kis vegyesboltba kiröhögtek ,hogy milliómos pzs-t keresek és csak az jó és nem is akármelyik!mire végre a nagyobb coop-ba kaptam 270 ft-ért ...kicsit sem néztek hülyének,hogy nekem már csak a drága pzs jó!de hátha ez összejön
" alt="
">
" alt="
">Az meg kemény 1 euro...
" alt="
">
" alt="
">...és rengeteg magyar volt. De amúgy sokminden jóval drágább, pl. egy lávalámpa 20 euro, itt 1500-2000ft. Mágnesgyűrű amit néztem 3,6 euro nálunk 300ft, a cola, milka olcsóbb volt....
" alt="
">
Habár igaz kari előtt vagyunk, de én nem érzékeltem jóval olcsóbb árakat ruhákban se, v. ott a kaji olcsóbb??? Azt nem néztem.... sajtburgerig jutottam....
" alt="
">
Habár igaz kari előtt vagyunk, de én nem érzékeltem jóval olcsóbb árakat ruhákban se, v. ott a kaji olcsóbb??? Azt nem néztem.... sajtburgerig jutottam....
Félig meddig majdnem pótyautasként elmentünk kollégákkal Bécsbe.
www.adventbecsben.hu Befizettek engem is így muszáj mennem címszóval. Egyik kollégával éppen versenyeztünk ki visz több párizsis zsömlét, ill. kevesebb eurot.
Buszról láttam, jé nekünk is van szélerőmünk?
Megérkezve egy bevásiközpontba mondtam a többieknek, hogy én egyedül tekeregnék, mert én más szemmel nézem a világot.
Volt az ottani Intersparban matricagyűjtés... edényekért...
Intersparos esernyő... néztem hütőmágneseket az nem volt se promós, se más.... vásárlásos promó sem volt.
Semmi jó karis csokis csomag...
Majd a Coláknál egy jegesmedve nézett felém... Ó te jó ég, hogy kérdezem meg, és kitől mennyit vegyek és miből, mert kiírva nem volt.
Szenvedek ott, szinte csendben nyűszítettem, míg egy vásárló odaküldött egy eladót...
" alt="
">
Fülig ért a szám...
" alt="
">
Kérdeztem ein pack, ein maci????
Nein zwei pack ein maci!!!
" alt="
">
Kérdeztem németül mennyi az a pack? Ne értette, kérdeztem angolul úgy sem... gondolom nem jól kérdeztem....
Aztán egy olyat kérdeztem... kost????
Azt már értette... 3,93 euro.... egy 4szer 1,5 csomag cola, és abból 2-t vegyek, és egész úton cipeljem????
Hát elbúcsúztam a macitól....
" alt="
">
Mendtem tovább, dm-ben se volt semmi akció, karicsomik is elég szegényesek voltak....
Üvegtechnikás fél euros karidísznél megkérdeztem nur blau, red, yellow, green???
Ez ilyen fele német, fele angol de a csaj mosolyogva kiszolgált....
" alt="
">
Ikeánál lehetett pörgetni, és nyerni az étteremben kávét, sütit, salátát.
Kávét nyertem, de nem váltottam ki mert nem kávézok....
A Meciben megnéztem hátha van vmi pohár, bögre akció. Thermo bögrét lehetett venni.... azszem 7euroért.
Ott el tudtam mondani németül amit akarok... hihetetlen.... 2 sajtburgert....
" alt="
">
Bic macat nem láttam....
" alt="
">
Aztán mentünk a buszhoz és ki az adventi vásárba, gondoltam azért se veszek 5 euroert forralt bort, se punchot, még ha a bögre visszaváltós akkor sem... nem sózzák rám a csetreszük...
Elég hideg volt, és tömeg!!!!!
Se egy mágnes, se egy rongyszatyor, se egy nyakbaakasztó!!!!
Hihetetlen....
" alt="
">
Én úgy látom nálunk nagyobb a promós kínálat.... akciók, játékok, v. csak én nem találtam meg a lényeget?
Az utcák tiszták, épületek szépen lefestve. Ennyi a látható különbség Budapesttől....
Viszont mikor a busz hazafelé ment át az Erzsébet hídon, és látva a Várat, Lánc-hídat, Gellért-hegyet.
Hát azért szépek vagyunk mi is igaz sötétben, de azért szépek szerintem.... kifejezetten szépek.
www.adventbecsben.hu Befizettek engem is így muszáj mennem címszóval. Egyik kollégával éppen versenyeztünk ki visz több párizsis zsömlét, ill. kevesebb eurot.
Buszról láttam, jé nekünk is van szélerőmünk?
Megérkezve egy bevásiközpontba mondtam a többieknek, hogy én egyedül tekeregnék, mert én más szemmel nézem a világot.
Volt az ottani Intersparban matricagyűjtés... edényekért...
Intersparos esernyő... néztem hütőmágneseket az nem volt se promós, se más.... vásárlásos promó sem volt.
Semmi jó karis csokis csomag...
Majd a Coláknál egy jegesmedve nézett felém... Ó te jó ég, hogy kérdezem meg, és kitől mennyit vegyek és miből, mert kiírva nem volt.
Szenvedek ott, szinte csendben nyűszítettem, míg egy vásárló odaküldött egy eladót...
" alt="
">
Fülig ért a szám...
" alt="
">
Kérdeztem ein pack, ein maci????
Nein zwei pack ein maci!!!
" alt="
">
Kérdeztem németül mennyi az a pack? Ne értette, kérdeztem angolul úgy sem... gondolom nem jól kérdeztem....
Aztán egy olyat kérdeztem... kost????
Azt már értette... 3,93 euro.... egy 4szer 1,5 csomag cola, és abból 2-t vegyek, és egész úton cipeljem????
Hát elbúcsúztam a macitól....
" alt="
">
Mendtem tovább, dm-ben se volt semmi akció, karicsomik is elég szegényesek voltak....
Üvegtechnikás fél euros karidísznél megkérdeztem nur blau, red, yellow, green???
Ez ilyen fele német, fele angol de a csaj mosolyogva kiszolgált....
" alt="
">
Ikeánál lehetett pörgetni, és nyerni az étteremben kávét, sütit, salátát.
Kávét nyertem, de nem váltottam ki mert nem kávézok....
A Meciben megnéztem hátha van vmi pohár, bögre akció. Thermo bögrét lehetett venni.... azszem 7euroért.
Ott el tudtam mondani németül amit akarok... hihetetlen.... 2 sajtburgert....
" alt="
">
Bic macat nem láttam....
" alt="
">
Aztán mentünk a buszhoz és ki az adventi vásárba, gondoltam azért se veszek 5 euroert forralt bort, se punchot, még ha a bögre visszaváltós akkor sem... nem sózzák rám a csetreszük...
Elég hideg volt, és tömeg!!!!!
Se egy mágnes, se egy rongyszatyor, se egy nyakbaakasztó!!!!
Hihetetlen....
" alt="
">
Én úgy látom nálunk nagyobb a promós kínálat.... akciók, játékok, v. csak én nem találtam meg a lényeget?
Az utcák tiszták, épületek szépen lefestve. Ennyi a látható különbség Budapesttől....
Viszont mikor a busz hazafelé ment át az Erzsébet hídon, és látva a Várat, Lánc-hídat, Gellért-hegyet.
Hát azért szépek vagyunk mi is igaz sötétben, de azért szépek szerintem.... kifejezetten szépek.
jajjj ez a topik nagyon jó
" alt="
">
" alt="
">D
mire nem képes az ember,76na de azért néha én is fölszedek ezt azt
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">D
mire nem képes az ember,76na de azért néha én is fölszedek ezt azt
" alt="
">nálunk a tesóm tanította be a keresztlányát, hogy mit fogok nyerni neki. mikor először találkoztam vele hozta a kismackós nyomdásdobozt, és mutatta, hogy ezt fogok neki nyerni. bár másfél évesen nem igazán érthette, mi az, hogy nyerni, de boldogan mutatta, hogy olyan macija lesz.
nálunk is megy otthon a csomagolások megőrzése. összeszedtem egy csomó coop logót felajánlásnak, erre apukám kidobta, mert ez nem szokott játszani. na azóta semmit sem mer kidobni, de legjobban azért a csokis játékokat szereti, mert jó részét ő eszi meg.
egyik barátosném is folyton írja, hogy ennek a papírját is tartsa meg, játszik-e? ha hozzájuk megyek egy szatyornyi csomagolással térek haza rendszerint.
nálunk is megy otthon a csomagolások megőrzése. összeszedtem egy csomó coop logót felajánlásnak, erre apukám kidobta, mert ez nem szokott játszani. na azóta semmit sem mer kidobni, de legjobban azért a csokis játékokat szereti, mert jó részét ő eszi meg.
egyik barátosném is folyton írja, hogy ennek a papírját is tartsa meg, játszik-e? ha hozzájuk megyek egy szatyornyi csomagolással térek haza rendszerint.
A Porec-i busz volt ilyen:
Minden táska, bőrönd, baseball sapi, dzseki, stb... nyeremény volt!
" alt="
">
Minden táska, bőrönd, baseball sapi, dzseki, stb... nyeremény volt!
" alt="
">Csütörtök éjjel indultunk Erdélybe. Gondoltam, a 2x11 órás útra csomagolok pár dolgot. Amikor végeztem, jót nevettem, le sem tagadhatnám a "játékszenvedélyemet": Milka, Cheetos, Hit keksz, Visegrádi, Pick szalámis szendvicsek,vk nélküli KitKat,Nestea..
" alt="
">D
" alt="
">DMa a Pennyben vetettem a párommal sütőliszt keveréket ,amit a Penny kártyával kell fizetni,és kenyérsütöt lehet nyerni!
Mondtam ,hogy az olcsóbbat vegye,amikor fizetett,nyert a vásárlása végösszegének 50%-át!
Hát nyertünk 150ft-ot
" alt="
">
de a sikerélmény megvolt!
" alt="
">
Mondtam ,hogy az olcsóbbat vegye,amikor fizetett,nyert a vásárlása végösszegének 50%-át!
Hát nyertünk 150ft-ot
" alt="
">
de a sikerélmény megvolt!
" alt="
">Offban mesélek a bálról, de azt ide írom, hogy hazafelé találtunk egy Balaton csomagolást
igazad van, de ugy meglepődtem, a párom meg ezen vihogott
" alt="
">
az uj rossmann játékhoz megint a tesómat kell küldeni vásárolni, mert olyan közönyösek az emberrel. A multkor is jól kiosztotta őket, meg is kérdeztem tőle hogy melyik Rossmann-ba nem mutatkozott még be
" alt="
">
" alt="
">
az uj rossmann játékhoz megint a tesómat kell küldeni vásárolni, mert olyan közönyösek az emberrel. A multkor is jól kiosztotta őket, meg is kérdeztem tőle hogy melyik Rossmann-ba nem mutatkozott még be
" alt="
">Örülj nek!
" alt="
">
Inkább, mint fordítva...
" alt="
">
Inkább, mint fordítva...
tegnap a Tesco-ban gondoltam beruházok 2 üveg Garronéra. Külön fizettünk a párommal, erre a legnagyobb meglepetésemre tőlem el is kérték a személyimet. Nem hitte el a pénztáros hogy a 18-at már 8 éve elhagytam. Párom meg rajtam röhögött, mert ez már másodszor fordult elő
" alt="
">
" alt="
">Olvasgattam a beírásaitokat.Szerencsés emberkék vagytok.Én is gyűjtök mindent.A család véleménye:már tele a ház a sok szeméttel,na persze és ez már mánia.Volt egy pár elég nagy nyereményem hála Fortunának,na akkor kivételesen nem ez volt a véleményük. Egyedül a sógornőm vált rendszeres gyüjtögetővé.Bár mostanság nem nagyon kacsintgat rám Fortuna,azért a raktározást "nem adom fel,talán egyszer sikerül hasznát vennem eme "lomoknak".
Liszolda, az enyém a cigicsikket is felszedné, nem győzöm mondogatni, hogy az nem jó, nem játszós
" alt="
">
koszoooooooos a cigicsikk, de hogy a csokispapir miért nem koszos??? Nehéz ez még a kismanóknak, hol itt a logika?
" alt="
">
" alt="
">
koszoooooooos a cigicsikk, de hogy a csokispapir miért nem koszos??? Nehéz ez még a kismanóknak, hol itt a logika?
" alt="
">Pici fiammal séta közben rengeteget teszünk mi is a környezetvédelem ügyében. Amióta ő is tud sétálni mellettem, s nem a babakocsiból nézi, hogy anya guberál, ő is mindent felszedne. Hiába mondom neki, hogy az szemét, az nem kell. Azt kell összeszedni, amit anya is akar.
De nagyon kis okos, mert mindent összeszedne nekem. Remélem télen nem lesz semmi gyűjtögetős játék, s tavaszra elfelejti, hogy ősszel gyűjtögettünk. Még a végén mindenféle kétéltűt összeszed majd nekem...
De nagyon kis okos, mert mindent összeszedne nekem. Remélem télen nem lesz semmi gyűjtögetős játék, s tavaszra elfelejti, hogy ősszel gyűjtögettünk. Még a végén mindenféle kétéltűt összeszed majd nekem...