Keresek:
- pall mall longer lasting ikonokat
- pall mall kódokat
Ird meg mit kérsz érte
Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 70 oldal |
Pallmall kódokat cserélnék Pöttyösre .
PM kódot keresek De szórólapért!
Pallmall kódokat és ikonokat nestlé iránytűre cserélnék.
Cserearányt írj...
H.
Cserearányt írj...
H.
van 2 db PallMall kódom, DE szórólapokért. 

pM játéknál elakadtam a szókiforgató 3.-ik részénél. valaki ki tudná helyettem rakni?
köszönöm!
köszönöm!12 karakteres PM kódokat keresek.
Cserébe van értük lipton webes, vagy sms kód,ill. DE szórólap ajándék kóddal. Írj.
Cserébe van értük lipton webes, vagy sms kód,ill. DE szórólap ajándék kóddal. Írj.
Van 2 pm kódom, 10 ikonom cserére. Elsősorban DE érdekel, de minden ajánlatot elolvasok! 

Melyik az a pm ikon?
Én azt szívok, szívesen odaadom.
Én azt szívok, szívesen odaadom.
Köszi! Akkor lesz cserére PM!
Jövő hét vasárnapra 10 darab.
Jövő hét vasárnapra 10 darab.
Pancsabi,aki DM levelet kapott,csak az tud vele játszani.be kell küldje,úgy tudom.ne dobd ki,cseréld el

Sziasztok! A PM ikonnal milyen játék van?
Ha nem áruljátok el akkor kidom! 
Ha nem áruljátok el akkor kidom! 
Nem ugyanaz az eset.
Süti úgy ad el cigiket, hogy előtte -legtöbbször a vevő tudta nélkül- kiírja a kódot belőle.
Süti úgy ad el cigiket, hogy előtte -legtöbbször a vevő tudta nélkül- kiírja a kódot belőle.
szerintem Süti semmi rosszat nem tesz ezzel. Nekem volt már olyan, hogy a törzshelyemen megkértem a pultosokat, hogy gyűjtsék a sörös címkéket. Rengeteget összegyűjtöttek nekem, nyertem is velük
vissza kellett volna vinnem, hogy "hé, ki ivott sört, annak odaadom?". Ha valaki nem kéri el, akkor dobja ki?
Amúgy meg pl a koncerteken amikor leszedik az üdítőkről a kupakokat, szerintetek az eladók nem játszanak velük? Mindenki úgy játszik, ahogy megteheti, itt nyílván nem a bolti-szarkákról beszélek, akik leszedegetik a kódokat vásárlás nélkül
vissza kellett volna vinnem, hogy "hé, ki ivott sört, annak odaadom?". Ha valaki nem kéri el, akkor dobja ki?
Amúgy meg pl a koncerteken amikor leszedik az üdítőkről a kupakokat, szerintetek az eladók nem játszanak velük? Mindenki úgy játszik, ahogy megteheti, itt nyílván nem a bolti-szarkákról beszélek, akik leszedegetik a kódokat vásárlás nélkül

keresek sok PM ikont.
Tudok adni értük kozmetikumot (Fa stift, golyós deo, deo spray)
Tudok adni értük kozmetikumot (Fa stift, golyós deo, deo spray)
8 Pall Mall kód és 10 Longer Lasting ikon Pall Mall dobozokról cserére vár.
Cserébe DE vonalkódot és szórólapot szeretnék!
Cserébe DE vonalkódot és szórólapot szeretnék!
a nagy részét a kódoknak így is elkértem,hidd el,de mivel láttam,hogy rohadtul nem hat meg ez senkit ott,már csak kiírom őket-és kész.nem szeretnék magyarázkodni olyanért,amivel nem károsítottam-és nem loptam meg senkit,ha cserére küldöm a kódokat-éppen ezért nem zsidóskodom velük,mert könnyen jutottam hozzá,hadd játszon vele más is.
Süti ,akkor szerintem ismered is őket , miért nem kéred el. Úgy is odaadnák ..
Természetesen Marcsi,ezt nem is vitatom,csak tudom,hogy nem olyantól veszem el akinek kell,hanem olyantól akinek egyáltalán nem!
Süti ,ezek az emberek neked munkát adnak ......