jojó
Ritkán kapok csomit -sajnos-, de másnapra meg szokott érkezni.
Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 230 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Sima csomag mennyi nap múlva érkezik?Köszönöm szépen!
sada
Köszi!
Köszi!
Nem a méret a lényeg
" alt="
">
hanem a "súlya".
Ha postakész borítékra plusz szolgáltatást kérsz, akkor már nem postakészként, hanem közönséges levélként kell bérmentesíteni.
Ha érted, mire gondolok...
" alt="
">
hanem a "súlya".
Ha postakész borítékra plusz szolgáltatást kérsz, akkor már nem postakészként, hanem közönséges levélként kell bérmentesíteni.
Ha érted, mire gondolok...
A5-ös postakész borítékra mennyi plusz bélyeg kell, hogy elsőbbségivel menjen?
Igen. De ha nagyobb dobozba rakom akkor a súly is változik már.
" alt="
">
Az ember holtig tanul.
" alt="
">
Az ember holtig tanul.
Hiányzott 1,5 cm.........
" alt="
">
" alt="
">
12,5x11,5 cm volt .
Lehet. Mert nem levélként jött, hanem üzleti kis csomagként.
A levél 90 x140 mm-nél nem lehet kisebb.
A levél 90 x140 mm-nél nem lehet kisebb.
Mai esetem a postával. Vettek tőlem egy kis műanyag poharat. Ajánlott postával kérték. Szépen becsomagoltam egy papírdobozba és elvittem a postára. Erre közölték, hogy nem szabvány méretű a doboz. Kisebb! a megengedettnél. És rakjam át nagyobb dobozba vagy borítékba.
Csak néztem, hogy miről beszél a hölgy. Ebben a dobozban kaptam a Mia bögréket, többet is. Akkor szabvány volt? Most mitől nem jó?
Csak néztem, hogy miről beszél a hölgy. Ebben a dobozban kaptam a Mia bögréket, többet is. Akkor szabvány volt? Most mitől nem jó?
http://www.orientpress.hu/102340/RSS
Köszi Mariann
" alt="
">
" alt="
">
Barbi: igen, annyi, ahogy írtad
" alt="
">
" alt="
">Lenne egy 750 g-ba beleférő borítékom..., azt látom, hogy elsőbbségivel 810.- Ft, de sima+ ajánlottan mennyi lenne? 675.- + 240.-?
Köszi! Illetve ajánlottan, elsőbbséggel 810.- + 240.-?
köszi!!!
Köszi! Illetve ajánlottan, elsőbbséggel 810.- + 240.-?
köszi!!!
Nagyon szépen köszönöm!
" alt="
">
" alt="
">250g-tól 500g-ig az elsőbbségi 495Ft, az ajánlott 650Ft.
Rég nem postáztam "normál levélen" kívül semmit.
Van egy kb. 450 g-os pufi borítékom, de nem találom azt az oldalt, ahol régen ki tudtam számolni, hogy mennyi lenne elsőbbséggel, ajánlva. Valaki segítene?
Előre is köszönöm!
Van egy kb. 450 g-os pufi borítékom, de nem találom azt az oldalt, ahol régen ki tudtam számolni, hogy mennyi lenne elsőbbséggel, ajánlva. Valaki segítene?
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen a segítséget! Vettem egy pici bringát a fiamnak és az eladó sem tudja mennyi lesz a posta. Akkor nem vészes, köszönöm.
Nem standard (20 kg-ig): 1.670 Ft
Start plusz: 2.100 Ft.
http://posta.hu/csomag/csomag_belfoldre
Start plusz: 2.100 Ft.
http://posta.hu/csomag/csomag_belfoldre
Hajni, én egy sport babakocsit adtam fel nylonban, másnapra sértetlenül megérkezett. Nem stardard csomagként vették fel, nem volt 2.000 Ft