Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 230 oldal |
Sima csomag mennyi nap múlva érkezik?Köszönöm szépen!
sada
Köszi!
Köszi!
Nem a méret a lényeg
" alt="
">
hanem a "súlya".
Ha postakész borítékra plusz szolgáltatást kérsz, akkor már nem postakészként, hanem közönséges levélként kell bérmentesíteni.
Ha érted, mire gondolok...
" alt="
">
hanem a "súlya".
Ha postakész borítékra plusz szolgáltatást kérsz, akkor már nem postakészként, hanem közönséges levélként kell bérmentesíteni.
Ha érted, mire gondolok...
A5-ös postakész borítékra mennyi plusz bélyeg kell, hogy elsőbbségivel menjen?
Igen. De ha nagyobb dobozba rakom akkor a súly is változik már.
" alt="
">
Az ember holtig tanul.
" alt="
">
Az ember holtig tanul.
Hiányzott 1,5 cm.........
" alt="
">
" alt="
">
12,5x11,5 cm volt .
Lehet. Mert nem levélként jött, hanem üzleti kis csomagként.
A levél 90 x140 mm-nél nem lehet kisebb.
A levél 90 x140 mm-nél nem lehet kisebb.
Mai esetem a postával. Vettek tőlem egy kis műanyag poharat. Ajánlott postával kérték. Szépen becsomagoltam egy papírdobozba és elvittem a postára. Erre közölték, hogy nem szabvány méretű a doboz. Kisebb! a megengedettnél. És rakjam át nagyobb dobozba vagy borítékba.
Csak néztem, hogy miről beszél a hölgy. Ebben a dobozban kaptam a Mia bögréket, többet is. Akkor szabvány volt? Most mitől nem jó?
Csak néztem, hogy miről beszél a hölgy. Ebben a dobozban kaptam a Mia bögréket, többet is. Akkor szabvány volt? Most mitől nem jó?
http://www.orientpress.hu/102340/RSS
Köszi Mariann
" alt="
">
" alt="
">
Barbi: igen, annyi, ahogy írtad
" alt="
">
" alt="
">Lenne egy 750 g-ba beleférő borítékom..., azt látom, hogy elsőbbségivel 810.- Ft, de sima+ ajánlottan mennyi lenne? 675.- + 240.-?
Köszi! Illetve ajánlottan, elsőbbséggel 810.- + 240.-?
köszi!!!
Köszi! Illetve ajánlottan, elsőbbséggel 810.- + 240.-?
köszi!!!
Nagyon szépen köszönöm!
" alt="
">
" alt="
">250g-tól 500g-ig az elsőbbségi 495Ft, az ajánlott 650Ft.
Rég nem postáztam "normál levélen" kívül semmit.
Van egy kb. 450 g-os pufi borítékom, de nem találom azt az oldalt, ahol régen ki tudtam számolni, hogy mennyi lenne elsőbbséggel, ajánlva. Valaki segítene?
Előre is köszönöm!
Van egy kb. 450 g-os pufi borítékom, de nem találom azt az oldalt, ahol régen ki tudtam számolni, hogy mennyi lenne elsőbbséggel, ajánlva. Valaki segítene?
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen a segítséget! Vettem egy pici bringát a fiamnak és az eladó sem tudja mennyi lesz a posta. Akkor nem vészes, köszönöm.
Nem standard (20 kg-ig): 1.670 Ft
Start plusz: 2.100 Ft.
http://posta.hu/csomag/csomag_belfoldre
Start plusz: 2.100 Ft.
http://posta.hu/csomag/csomag_belfoldre
Hajni, én egy sport babakocsit adtam fel nylonban, másnapra sértetlenül megérkezett. Nem stardard csomagként vették fel, nem volt 2.000 Ft
Köszönöm sada.
Esetleg valaki nem tud hozzávetőleges árat mennyiért viszi a posta a biciklit? Köszi
Esetleg valaki nem tud hozzávetőleges árat mennyiért viszi a posta a biciklit? Köszi