Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 255 oldal |
A Relay standok egy részében Coca-cola vásárlása esetén 4 féle hűtőmágnesből választhatsz. Nem lapmágnesek, a hátukon két csík mágnes van, de szépek (retro stílus).
MIX smile hűtőmágnesem lenne cserére és egy tetováló szalonos
Sziasztok!Könyvjelzős, kb. akkora, mint egy 50 Ft-os, dupla. van bonbonos zacskós, kétféle szín, kétféle "rúd" alakú rudis és csak pöttyös.. ezeket mutatta a lány. Háromfélém van, írd meg, melyik hiányzik.. a rudas nekem nem tetszett.., abból nem hoztam.
Friss hír - a Városligetben egészség nap van (ma és holnap, mindenféle ingyenes szűréssel), a Vízműveknél van mágnes, nagyon szép! és aránylag nagy. Egy kérdőívet kell kitölteni érte - egy alma van rajta, mint vízóra és szöveg...
Friss hír - a Városligetben egészség nap van (ma és holnap, mindenféle ingyenes szűréssel), a Vízműveknél van mágnes, nagyon szép! és aránylag nagy. Egy kérdőívet kell kitölteni érte - egy alma van rajta, mint vízóra és szöveg...
nonka: könyvjelzős? Mert akkor a bonbonos, de eddig 3 féléről tudtam. Nem szereztél esetleg duplát?
" alt="
">
" alt="
">ja, és Árkád, a lényeget nem írtam... csak már nagyon fáradt vagyok... :-(
Ez volt a bonbonos, vagy az megint más?
A pöttyös Pontokhoz holnap az ISP-ben adnak mágnes könyvjelzőt (pici, 5 féle van) - de ma is belül volt a H, nem kint. Ahányszor kettőt tettél a kosárba, annyi mágnes adott, lehetett választani. Kint a vevőszolg. pedig adták a + ajándékot (tolltartó a héten). Most már képbe kerültem...
evimamzika: ne hari nem tudtam neked írni, mert nem találom az üzit, de a válaszom: mágnest soha nem adok el ( alapelv) csere meg most nem igazán van, tekintve hogy mágnes sem volt az elmúlt 2 évben. Válság van.
Nekem semmilyen egerem nincs,sírok.......
Keresem az alap egeret, integetős egér van érte cserébe. ( Kölln) köszi
akkor az van már,köszi!
Igen, 6 különféle smile.
Ez a smile fejes?
A Pöttyös honlapján megnézheted, de most már nem mágnest adnak
" alt="
">
Kéthetente más-más aji jár a Pöttyös vásárlásért.
" alt="
">
Kéthetente más-más aji jár a Pöttyös vásárlásért.
A Sparos mágnes micsoda? mihez adják? :-) Le vagyok maradva...
Én is feliratkozok a Bonbonos listára.-).
Engem is érdekel ilyen megoldás.
Képe van valakinek róla ?
Képe van valakinek róla ?
Ha valaki látna valahol Pöttyös bonbon mágneseket és megveszi mindhármat nekem, utalom a pénzt és a postaköltséget és övé maradhat a bonbon a segítségért.
lasieste küldenél képet?
Asterixes kutyás mágnest keresek.Milyen hűtőmágneseitek lennének cserére vagy megvételre?