Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 892 oldal |
sünkutya...és ez 250g?
Gugu22: 04061
kérlek segítsen vki!
Mi a gyermelyi 8.tojásos széles metélt vk-ja?
Köszönöm
Mi a gyermelyi 8.tojásos széles metélt vk-ja?
Köszönöm
Általában a pályázatok 2/3-a on-line pályázat. Tavaly a 3 magyar nyertes viszont vk-dal nyert.
Csak 30-50ezer szórólapot osztanak ki a több hónap alatt. Szerintem nagyon kevés.
Csak 30-50ezer szórólapot osztanak ki a több hónap alatt. Szerintem nagyon kevés.
Attól még nyerhet ,akár 1 blokkal,beküldéssel is ! Ki mire költ ,saját döntése !
Neten egyszer játszhat.
Vk. beküldéssel megsokszorozhatod az esélyeidet.
Ami így is, úgyis kicsi, hisz soknemzetes játék.
Vk. beküldéssel megsokszorozhatod az esélyeidet.
Ami így is, úgyis kicsi, hisz soknemzetes játék.
Ezt sosem értettem.Minek költeni postára,meg egyáltalán csokira,ha nem muszáj?
" alt="
">
" alt="
">Elnézést, hogy rossz helyre írtam, de a játékszabályzatban nem szerepel ez a cím, bécsi cím van feltüntetve.
Ez mitől sűrgős? Március végéig tart a játék.
Uoda, mint mindig, évek óta kétszer:
"Ed.Haas Hungaria Kft.
"Manner nyereményjáték“
9024 Győr, Táncsics Mihály u. 19.
Uoda, mint mindig, évek óta kétszer:
"Ed.Haas Hungaria Kft.
"Manner nyereményjáték“
9024 Győr, Táncsics Mihály u. 19.
A Manner vonalkódokat milyen címre kell küldeni, mert azt nem találtam meg. Több üzletben (Spar, Auchan) kerestem a Manner részvételi kártyát, de sehol nem volt kirakva. Látott valaki ilyet? Köszi
Nagyon szívesen, boldicsi !
" alt="
">
" alt="
">köszönöm jojó
" alt="
">
" alt="
">boldicsi írtam
" alt="
">
Ismét későn jutott eszembe az aktuális Szimpatika rejtvény, és újságot már sehol sem találok. Tudna vki segíteni, hogy elküldi nekem kivételesen a helyes válaszokat? Előre is köszönöm!
Sziasztok! Nekem is Füles 45-46-47 és a Füles évkönyv közös pályázatához lenne szükségem segítségre. A 46-ból csak pár betű hiányzik, a 47-el nem boldogulok. Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Sziasztok! Valaki tudna segíteni a Füles és a Füles évkönyv közös pályázatában? "Természetesen" idén is elfelejtettem megvenni az egymás utáni lapszámokat.
" alt="
"> Köszönöm.
" alt="
"> Köszönöm.Sos. 25 ezres deichmann uti eladó !!!🍓
Kösz. Én meg baciban sem utazom.
" alt="
">
" alt="
">Nem.Láttam kitéve a Tesco-ban,mikor ment a játék.Még a postaköltséget is sajnáltam volna érte.