Sziasztok!
Most néztem, hogy a mediterrán csirke nincs a felsorolt kódok között, pedig a szöveg szerint 2 tetszőleges rafinéria lehet a tepsis mellett. Ez szerintetek miért nem játszik? Csak tévedésből nincs ott?
Nekem rengeteg mediterrán csirkém van. Ez a kedvencem.
Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 143 oldal |
Nagytarcsa jelenleg nincs a listámban, Kistarcsát mindjárt nézem!
Kedves futárka!
Kistarcsa, Nagytarcsa mikorra van tervezve?
Kistarcsa, Nagytarcsa mikorra van tervezve?
Teljes mértékben egyetértek Vikivel!!!!!
Tápióbicskére is mindjárt válaszolok!
Köszönöm!
futárka: erre nem tudok mit mondani, csak azt hogy minden elismerésem, nagyon jó hozzáállás és további sok sikert kívánok!
Máris hívom a veszprémi futárt!
Sziasztok!
Nem az Unilever szólt, hanem az egyik kollégánk szokott ezen az oldalon fennt lenni, mi meg úgy gondoltuk, hogy összekötve a kellemeset a hasznossal, kicsit átrendezzük az "ügyfélszolgálatot"
Sokkal normálisabb dolognak tartom a mai világban, ha nem kell megvárnod a tényleges reklamációt, hanem elsőkézből értesülhetsz róla, ha baj van, és ha tudsz, még azelőtt segítesz, mielőtt nagyobb probléma lesz!
Szerintem az ügyfél elégedettsége nem csak azon múlik, hogy a kezébe nyomnak valamit, hanem egy kicsit emberközelibbé is lehet tenni egy vállalkozást!
Egyébként meg szórakoztató is, de ezt csak nektek vallom be!!!
Nem az Unilever szólt, hanem az egyik kollégánk szokott ezen az oldalon fennt lenni, mi meg úgy gondoltuk, hogy összekötve a kellemeset a hasznossal, kicsit átrendezzük az "ügyfélszolgálatot"

Szerintem az ügyfél elégedettsége nem csak azon múlik, hogy a kezébe nyomnak valamit, hanem egy kicsit emberközelibbé is lehet tenni egy vállalkozást!
Egyébként meg szórakoztató is, de ezt csak nektek vallom be!!!
Futárka
Én már megkaptam a tálat HBM. Csak azért írok, hogy ne csak kérdések legyenek itt. Csupa jót tudok a CÉG-ről mondani. Nagyon kedves volt a telefonos Hölgy is és a Futár is. Minden elismerésem!!!!!!!!! Azt hiszen nagyon sok futárcég tanulhatna Tőletek. (Lsd. negatív hozzászólások.)
Én már megkaptam a tálat HBM. Csak azért írok, hogy ne csak kérdések legyenek itt. Csupa jót tudok a CÉG-ről mondani. Nagyon kedves volt a telefonos Hölgy is és a Futár is. Minden elismerésem!!!!!!!!! Azt hiszen nagyon sok futárcég tanulhatna Tőletek. (Lsd. negatív hozzászólások.)
Futárka, tök rendes vagy egyébként hogy találtál ránk? Az Unilever mondta hogy van itt egy csapat emberke aki már nagyon várja a tálját és le kell nyugtatni a kedélyeket vagy mi? 

Köszönöm futárka. Bartók Istvánné
Kedves Futárka!
Sajnos még mindig nem hívott a veszprém megyi futár.
Sajnos még mindig nem hívott a veszprém megyi futár.

Nézem!
Kedves Futárka!
Látom, még bírod az ostromot!
Megnéznéd, hogy Tápióbicskére mentek-e ma?
Köszi
Látom, még bírod az ostromot!

Megnéznéd, hogy Tápióbicskére mentek-e ma?
Köszi
Köszi!
Mármint Pest megyéban! Borsodról sem feledkeztünk meg!!!!
Ma estig, de legkésőbb holnap 1 óráig mindenkihez odaérünk!
Rögtön megnézzük!
Páty,Zsámbék,Tök.