Éppen most tettem le a kötényem

" alt="

"> nincs hiány belőlük,Gyermelyi,Coop ,Fino stb....
Akkor sokan gondoltuk ezt... röhögni kellene rajta, ha nem szomorítani el ez a pitiség.
Pontosan ugyanezt gondoltam, mikor megláttam....

" alt="

">
Ez a Kaiser Grill játék vicc kategória...
SZJA 1% felajánlásával 3db 2 éjszakás szállodai tartózkodás nyerhető:
https://semmelweis.hu/alapitvany/files/2023/02/Ny
eremenyjatek-szabalyzat.pdf
Érdekelne a háttéralku, kinek, hogy éri meg...
Zsuzsa Nr.1.
Hát ez a belinkelt cikk elég nagy katyvaszra sikerült... hány találatos? Most akkor forintban, vagy euróban? Itthon? Külföldön? Semennyi? Értem én, hogy kell a kattintás, de azért kiadás előtt jobb helyeken elolvassák, hogy értelmes dolog kerüljön ki a netre. (Bocs, nem biztos, hogy ellened írom, de ezt így kár volt betenni...)
A vezetéknévnél is így van. Én szóköz nélkül írtam be. Még mindig jobb,mintha nem írnám oda.

" alt="

">
A Raffaello nem fogadja el, ha két keresztnevet írsz be...
Tóth János Géza nem lehet, csak Tóth János
https://www.penzcentrum.hu/szorakozas/20230506/sorsol
tak-az-europai-szuperlotton-egy-magyarnak-kulonosen-
jol-indult-a-hetvege-1136738
Hányat ejtettél el?

" alt="

">
Most nem a befőttekkel kell foglalkozni, hanem a bodza szörppel.
(Nem kellene folyton rendet csinálni, ha a pasik nem kavarnának össze mindig mindent.

" alt="

"> )
Én a postaláda típusnál az alapértelmezettet használom, egy folyamban az összeset, majd én szelektálok.
(Nem ezt: Promóciók, Közösségi, Frissítések, Fórumok)
És a "Beszélgetési nézetet". Itt összekapcsolja egy adott témához tartozó beszélgetéseket.
Nincs a g-mail-lel semmi gond.
A szallas.hu nyertes értesítőjét is kapásból megcsillagozta, sosem kallódott el.
"Naponta megnézem"

" alt="

">
Én naponta tucatszor v. még többször. És törlöm a hírleveleket, stb.
De a kukát sosem. Ott +1 hónapig még bármit visszakereshetek, ha mégis kellene.
(ezeket mind laptopon, v asztali gépen állítottam be, mobilon nem próbáltam, ott nem tudom, hogy megy az állítgatás)
Köszi sada! Igazán rendes vagy! Most nem tudok többet írni mert kiderült,hogy a birsalma kompótoknak helyet kell cserélniük a körtebefőtökkel és segítkeznem kell a pakolásba . Aztán két hét múva meg vissza minden de hát nem ezért szeretjük a Nőket!
Jobb felső sarok: fogaskerék
összes beállítások
Szűrők és letiltott címek
Új szűrő létrehozása
Tartalmazza a következő szavakat: gratulálunk v. nyertél v. nyerted
szűrő létrehozása
Csillagozás
szűrő létrehozása
(egy szűrő - egy kereső szó)
A Gmaillel tényleg van valamilyen probléma. Nem vagyok profi játékos de jó néhány játékban részt veszek,ezért szinte naponta de legalább kétnaponta ellenőrzöm a beérkezett üzeneteket és a Spamot is. Még március végén küldött nyereményértsítőt a Szállás.hu és a múlt hét szombatjáig nem volt sehol! Az volt a szerencsém,hogy éppen a lányoméknál unokáztunk és ott az asztalra rakom a mobilt amin mint tudjuk felugró ablakban megjelenik a beérkezett üzenet. Annyit láttam,hogy "Gratulálunk" Ezt a szót beírtam az "ősszes beérkezettbe és felhozta a nyereményt viszont visszamenőleg dátum szerint nem volt sehol. Tényleg nagyon bosszantó bár jól alakult. sada már egyszer beírta ,hogy kereső szavakat rögzít be az ilyen esetek kivédésére de már nem tudom konkrétan és pontosan. hová,hogyan
Nem, mindent kipróbáltam, eltűnt.
Ami izgalmas, hogy nem egy vált köddé, hanem kettő.
Kétszer nem lehetek olyan hüJe, hogy törlök fontos levelet.
De nagy baj nincs, mert a HeJ Nekem újra megküldte a drukkerbolt.hu kódot, a Kométa pedig majd eccercsak fogja nyilván küldeni a Hervis utalványt.
Véletlenül archiváltad.
Keress rá valami szóra, kifejezésre, ami biztosan benne van.
De úgy, hogy a keresést az "összes levél, spam, kuka" kategóriában indítsd!
Lehet kétlépcsős belépésed van ,belépve maradtál ?
Mostanában két e-mail-em is eltűnt a gmail fiókomból.
Ráadásul két fontos e-mail, amikben nyereményt igazoltak vissza (Kométa Klub) vagy drukkerbolt.hu utalvány-kódot küldtek (Heineken).
Biztosan nem töröltem ki ezeket és a kukából sem törlődött automatikusan.
Járt még így valaki?
https://www.penzcentrum.hu/auto/20230503/szigoru-bunt
etes-var-a-magyar-utak-tahoira-bortonbe-is-kerulhet-
aki-igazan-pofatlan-1136599
Mos'mán csak vennem/nyernem kellene egy mosogatógépet, mert nagyon jók a nyeremények a Lidl-finish játékon.
Más: a Lidl - Pick/Herz játék fődíja egy Neuzer Mantova kerékpár.
Akkor ennek a férfi/férj változata a Neuzer Mant?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások