Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 135 oldal |
Fáreó, nem lehet esetleg, hogy véletlenül elírtad a telefonszámot az sms-ben? Mert én tegnap is, ma is küldtem, tök rendben megy minden. Viszont, ha nem jó számra küldöd, érthető, hogy nem jön válasz... (én is jártam már így máskor, más játékkal)
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Na,felhívtam,de még üzit se tudtam hagyni,h. visszahívjanak,mert 1-ből foglaltat jelzett a sípszó után.
Ezután újból elküldtem a tegnapi sms-t,de eddig még,mindíg-megint semmi,most se jött válasz,marha jó!
hiába van kódom,küldöm be,nem tok. játszani,mível nem írja vissza,h. fogadta a hetit a játékra.
Ezután újból elküldtem a tegnapi sms-t,de eddig még,mindíg-megint semmi,most se jött válasz,marha jó!
hiába van kódom,küldöm be,nem tok. játszani,mível nem írja vissza,h. fogadta a hetit a játékra.

Hívtam őket, majd egyszer hívnak 

06/40 22 11 22
Beszélt már velük vki.hogy mi a helyzet, a heti elsőre beküldött és semilyen visszajerlzést nem adó sms-ekkel?
Várom a fejleményeket! Ha,nem,akkor hívom őket! Ja,milyen számon is kell?
Várom a fejleményeket! Ha,nem,akkor hívom őket! Ja,milyen számon is kell?

Hali. en ezen a heten nyertem es kedden bekuldtem megint 1et. a mobilom 1bol visszaigazolt es a rendszer is h megkaptak. erre masnap kuldtek 1et h "ezen a heten meg nem vagyok a rajtracson"
Szerintem csak minnel tobb SMSt ki akarnak szedni az emberekbol.
En tuti nem kuldok meg1et ezen a heten..
Szerintem csak minnel tobb SMSt ki akarnak szedni az emberekbol.
En tuti nem kuldok meg1et ezen a heten..
Én ma este küldtem el az enyémet...de nálam minden rendben volt, azonnali visszajelzéssel stb.
Akkor vmi zavar van a rendszerükben,lehet nem is tudnak róla?
Jó lenne telózni nekik és felhívni rá a figyelmüket,hogy javítsák ki!
Jó lenne telózni nekik és felhívni rá a figyelmüket,hogy javítsák ki!

Két telefonról is hiába küldtem be a heti egy/első kódot, azt írták vissza, hogy a héten már küldtem. Pedig tuti nem 

Fáreo
Most figyeletem fel rá, hogy nekem sem jött visszajelzés.
Köszi, hogy szóltál
Most figyeletem fel rá, hogy nekem sem jött visszajelzés.
Köszi, hogy szóltál

Ma,késő du. küldtem be 1 kódot,most meg nekem nem jött visszajelzés,mostanáig,de egyáltalán semmi.
Az sms rendszerrel van vmi,más is járt így mostanában,aki beküldte???
Ha holnap se jön válasz,megint újraküldöm,mint múlt héten a tesómét.
Az sms rendszerrel van vmi,más is járt így mostanában,aki beküldte???
Ha holnap se jön válasz,megint újraküldöm,mint múlt héten a tesómét.
en amugy a mult het kozepen kuldtem 1 ezustbol a kodot es azzal nyertem..csak azert mondom mer ugy lattam eddig mindenki arany vagy pirost irt. de ezek szerint az ezust is jo. amugy meg ma megint vettem es a promocios lanyt megkerdeztem h mikor keppom meg. erre csak annyit tudott mondani h 60 napon belul futarral viszik hazhoz.
Pfff. az nem jó! akkor megyek és rágyújtok!
Norbi, engem egy hete nem hívtak
Szóval várhatsz még.
Szóval várhatsz még.Sziasztok. tegnap kaptam SMS-t. kb. hány nap múlva hívnak???
Alienated! Írtam mail-t.
Hello Dorcha! Elvileg most mar elerheto vagyok. ha tudsz irj!
alienated
Futárral küldik.
Ha ajánlatokat akarsz kapni, tedd láthatóvá a címedet!
(Balra, az adatok módosításánál..)
Futárral küldik.
Ha ajánlatokat akarsz kapni, tedd láthatóvá a címedet!
(Balra, az adatok módosításánál..)
Alienated!
Nem vagy elérhető, írj mailt, van dzsekim!
Nem vagy elérhető, írj mailt, van dzsekim!
Haliho! en nyertem 1 mp3mat. Elso kerdesem h ezt hogyan kapom meg, ha tudja valaki. A masik meg h engem nagyon erdekelne a dzseki, van valaki akit meg inkabb az mp3?
Sziasztok
Sziasztok