Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 69 oldal |
Én még most kaptam meg az előző promóciós játék nyereményemet ,egy Balatonos hűtőtáskát . Sajnos szerintem használhatatlan a formája miatt, és semmi Balaton felirat. Csalódott vagyok!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
én is olyan 10 darabot küldtem be és 4000 forintot nyertem , úgy hogy kerestem rajta olyan 3000 forintot! 

Én is ellőttem tegnap az utolsókat,az egész játék ideje alatt 1db nyeremény se sikeredett. 

Én összesen 200 db kódot küldtem be a játék teljes ideje alatt, ebből egyetlen 2000Ft-os nyeremény lett ......
Én is gyorsan beküldtem az utolsó 4 kódomat, de ezekkel nem nyertem. 10-15 db-ot küldtem összesen és abból az első kettővel nyertem 2000-2000ft-ot!
Cirbolya
Én is végeztem. Kb. 20-at küldtem, de nem nyertem. Majd legközelebb.
Így is pozitívan zártam, mert a netről küldtem be. Nagyon jó ötlet a szervezőktől, hogy a neten is be lehet küldeni. Ha már egyszer úgyis fizetjük a net havi díját:
Így mindjárt kevesebbe kerül. 
Én is végeztem. Kb. 20-at küldtem, de nem nyertem. Majd legközelebb.
Így is pozitívan zártam, mert a netről küldtem be. Nagyon jó ötlet a szervezőktől, hogy a neten is be lehet küldeni. Ha már egyszer úgyis fizetjük a net havi díját:
Így mindjárt kevesebbe kerül. 
Beküldte mindenki az összes kódját? Mindjárt vége a játéknak!

Beküldtem egymás után percenként 12 kódot, és semmi! :'(
19:56 kor van az utolsó beküldés és 7:56 kor kezdődik az első!
most akartam elküldeni egy balaton kódot és azt írja, időszakon kívűli
...pedig még 8 óra sincs
...pedig még 8 óra sincs
2000 FT 

Ma megjött a 2000 Ft a Balatontól. 

Hát nehezen ugyan, de felhívtam a Balatont!
Azt mondták, hogy 5 munkanapon belül szokták felhívni a nyerteseket!
Én 20-án nyertem, nem tudom, hogy akkor ahhoz képest honnan számítják az 5 napot!
Azt azért mondom, hogy ha valaki rá akar kérdezni, akkor mindjárt legyen kéznél a kód, amivel nyert mert azt is kérik! Valamint nevet és @ címet!
Ha nincs kód, nem tudnak utána nézni a nyereménynek!
Azt mondták, hogy 5 munkanapon belül szokták felhívni a nyerteseket!
Én 20-án nyertem, nem tudom, hogy akkor ahhoz képest honnan számítják az 5 napot!
Azt azért mondom, hogy ha valaki rá akar kérdezni, akkor mindjárt legyen kéznél a kód, amivel nyert mert azt is kérik! Valamint nevet és @ címet!
Ha nincs kód, nem tudnak utána nézni a nyereménynek!
Elég soká telefonálnak a Balatontól . Mi még a legelején nyertünk, de a csoki még sehol.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Meg tudná valaki mondani, hogy milyen számon lehet érdeklődni a nyeremény után, mert még mindig nem hívtak a doboz csoki miatt pedig már nem most nyertem!
Köszi!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Meg tudná valaki mondani, hogy milyen számon lehet érdeklődni a nyeremény után, mert még mindig nem hívtak a doboz csoki miatt pedig már nem most nyertem!
Köszi!
Balaton kódot adok Kinder Bueno csomagolásért 1:1 arányban.
Ha megfelel a csere, írj mailt.
Ha megfelel a csere, írj mailt.
Nekem semmi 100-ból

Sógi csak most árulta el, hogy a második napon a 8. kódjával nyert 100ezret!
Nem is akarta elhinni.
Nem is akarta elhinni.

Közben megvettem a feltöltő kártyát, visszahívtam kb. 5-kor nem vette fel senki

Engem többször is hívtak, meg vissza is hívtak, mikor éppen nem tudtam beszélni. Szerintem várjál.