Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 175 oldal |
Hát sada... a tisztességtlen szerintem teljesen jogos. Persze aki így játszik annak minden kifejezés sértés, és hagyjuk már, hogy mennyi munka meg odafigyelés kell hozzá!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
sada,
és ami még mögötte van....az a játékszenvedély....ami ugye betegség egy bizonyos szint után...
és ami még mögötte van....az a játékszenvedély....ami ugye betegség egy bizonyos szint után...
Csaló? Tisztességtelen?
" alt="
">
Minden blokk mögött valódi vásárlás van, legfeljebb nem az játszott vele, aki elhasználta a terméket. Az ilyen pályázat mögött is munka, idő, odafigyelés van. Gyűjts össze 400 játékos blokkot, s rájössz.
Nem kellene mindig köpködni azt, aki másként csinálja, mint te.
A statisztika előadást pedig jobb lenne még egyszer végighallgatnia, de most figyelmesebben.
" alt="
">
" alt="
">
Minden blokk mögött valódi vásárlás van, legfeljebb nem az játszott vele, aki elhasználta a terméket. Az ilyen pályázat mögött is munka, idő, odafigyelés van. Gyűjts össze 400 játékos blokkot, s rájössz.
Nem kellene mindig köpködni azt, aki másként csinálja, mint te.
A statisztika előadást pedig jobb lenne még egyszer végighallgatnia, de most figyelmesebben.
" alt="
">veszkó! Meg vigasztal amiket írtál komolyan.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Djojó, roska
egyetértek!
kicsit más téma, de próbáljátok ki ezt a módszert mondjuk a parkolásnál is, nekem ott is bevált!
közeledsz a zsúfolt áruház, lakótelep parkoló felé, már akkor kezd el mondogatni, hogy "csak egy hely kell"!
És lesz! :-)
Meglátod, ez agykontroll!
Pályázat is csak egy kell, hogy megnyerd azt az egyet, amit szeretnél!
Azt meg ugye nem várhatjuk, hogy mindig mindenhol nyerjünk, tehát azért legyünk reálisak!
A kedvenc mondásom ezért ez: "Nem kaphatsz meg mindent amit akarsz! Hova tennéd?"
egyetértek!
kicsit más téma, de próbáljátok ki ezt a módszert mondjuk a parkolásnál is, nekem ott is bevált!
közeledsz a zsúfolt áruház, lakótelep parkoló felé, már akkor kezd el mondogatni, hogy "csak egy hely kell"!
És lesz! :-)
Meglátod, ez agykontroll!
Pályázat is csak egy kell, hogy megnyerd azt az egyet, amit szeretnél!
Azt meg ugye nem várhatjuk, hogy mindig mindenhol nyerjünk, tehát azért legyünk reálisak!
A kedvenc mondásom ezért ez: "Nem kaphatsz meg mindent amit akarsz! Hova tennéd?"
roska! Szerintem is igaz,eddig 1-2 pályázatból nyertem,kicsit is nagyot is
" alt="
"> Tavaly Reálra küldtem 40-en pályázatot,gondolván ebből már esélyebb leszek,hát nem így történt
" alt="
"> megfogadtam többet ennyit
" alt="
"> soha!!!Ha kell nyernünk akkor 1-ből is sikerül
" alt="
">
" alt="
"> Tavaly Reálra küldtem 40-en pályázatot,gondolván ebből már esélyebb leszek,hát nem így történt
" alt="
"> megfogadtam többet ennyit
" alt="
"> soha!!!Ha kell nyernünk akkor 1-ből is sikerül
" alt="
">veszkó
Egyetértek!!
Beszélgettem erről a nagy fiammal, aki statisztikát is tanult az egyetemen/jót mosolyog a bajsza alatt rajtam mikor játékról beszélek /
Szerinte statisztikai alapon minél több pályázatot küld be valaki azzal csak az esélyeit rontja meg is magyarázta de az nekem magas volt.
" alt="
"> :I
" alt="
">
Egyetértek!!
Beszélgettem erről a nagy fiammal, aki statisztikát is tanult az egyetemen/jót mosolyog a bajsza alatt rajtam mikor játékról beszélek /
Szerinte statisztikai alapon minél több pályázatot küld be valaki azzal csak az esélyeit rontja meg is magyarázta de az nekem magas volt.
" alt="
"> :I
" alt="
">veszkó! 220-245Ft /Jar
mellesleg mennyibe kerül a legolcsóbb P&G termék?
ha mondjuk 500 Ft, és volt 100 pályázat akkor az barátok között is elég lenne egy tabletre....
vagy esetleg az a 100 blokk is kukából került elő....
csalással meg miért várjuk, hogy a sors mellénk álljon????
ha mondjuk 500 Ft, és volt 100 pályázat akkor az barátok között is elég lenne egy tabletre....
vagy esetleg az a 100 blokk is kukából került elő....
csalással meg miért várjuk, hogy a sors mellénk álljon????
most olvasom...400 pályázat???
már bocs, de én az ilyet azonnal kizárnám, mert hogy nem vett meg 400 terméket az tutifix....
csak összekukázza a blokkokat, ez meg nem tisztességes a tényleges vásárlókkal szemben!!!
Bár az élet igazságos, így sem nyert....
Nekünk az összes nyereményünk úgy jött a családban, hogy 1-2 pályázatot küldtünk csak be, hogy ott legyen a nevünk.
Nyertünk már autót, tabletet, tv-t, utazást, sütőket stb...
Úgyhogy hajrá tisztességes játékos társaim!
már bocs, de én az ilyet azonnal kizárnám, mert hogy nem vett meg 400 terméket az tutifix....
csak összekukázza a blokkokat, ez meg nem tisztességes a tényleges vásárlókkal szemben!!!
Bár az élet igazságos, így sem nyert....
Nekünk az összes nyereményünk úgy jött a családban, hogy 1-2 pályázatot küldtünk csak be, hogy ott legyen a nevünk.
Nyertünk már autót, tabletet, tv-t, utazást, sütőket stb...
Úgyhogy hajrá tisztességes játékos társaim!
Hát igen egy ajándék csominak is nagyon örültem volna
" alt="
">
" alt="
">tímea1981! Ahogy írod,biztos lesznek!
Még lehetünk pót nyertesek
P&G sajnos nekem sem sikerült
" alt="
">
Mostanában nagyon kerül Fortuna!
" alt="
">
Mostanában nagyon kerül Fortuna!
P&G Úgy tűnik nekem sem sikerült
" alt="
">
" alt="
">jojó! úgy legyen
" alt="
">
" alt="
">Bocsi elirtam a neved adrika6
" alt="
"> Elnézést
" alt="
"> Elnézéstadrivik6 jojó
nekem több mint 100palyazatom volt a most vegetero p&g játékokra es semmi nem sikerült
" alt="
">
Szoval másnak sem jott össze
" alt="
">
Pedig csak egy nyomorult tabletet szeretnék a gyereknek mivel megvenni nem tudom úgy látszik fortuna ezt nem szeretné
nekem több mint 100palyazatom volt a most vegetero p&g játékokra es semmi nem sikerült
" alt="
">
Szoval másnak sem jott össze
" alt="
">
Pedig csak egy nyomorult tabletet szeretnék a gyereknek mivel megvenni nem tudom úgy látszik fortuna ezt nem szeretné
adrika6! nekem sem
" alt="
"> ne aggódj,eljön majd a mi időnk is
" alt="
"> várjunk a sorunkra!
" alt="
"> ne aggódj,eljön majd a mi időnk is
" alt="
"> várjunk a sorunkra!