Kimaradt!
Az eddigi eredményei negatívak.
De vért kellene kapnia a 77 HGB szint miatt.
Azért kezdtem figyelni, mert amikor az anyukám a múlt héten kórházba került, 77 HGB szinttel, és alacsony vassal, és mivel ápolónő voltam, és az eddigi eredményei elvileg, e két vérképen kívül, vért kellene kapnia.
De AZT MONDTÁK NEM TEHETIK MEG, mert kellhet a vírusosoknak.
Holnap lesz még 2 vizsgálata, utánna beszélek az új orvosával, mert az előző idősebb, ma már nem dolgozhatott, fizikálisan.
Én 0-ás vagyok, ha jól gondolom anya A- as, vagy AB- és, remélem holnap elmondják, mert toboroznom kell valahonnan véradókat, akik neki ajánlanak fel vért!
Így jutottam el eddig a cikkig!
Mindenkinek jó egészséget kívánok.
Nem vicces, és nem is annak szánom” piros bugyiban vagyok, napok óta, és a talált patkót is többször a kezembe veszem, de nekem most a fődíj, az anyu rendbe jövetele lenne.
Kérlek ti is kérjétek nekem ezt a fődíjat😂😔
A csopból beteg. A 0 félreütés volt😊
Kiminoel
Én is néztem. Sztem félinformácio/0. A lakosság zöme A vércsopú (és még nincs szó arról se h Rh+ vagy Rh-). Nyilván több ember lesz így A0 csopból beteg.
Ez is érdekes lehet!
https://m.origo.hu/tudomany/20200319-az-a-tipusu-
vercsoporttal-rendelkezok-nagyobb-esellyel-fertozodn
ek-meg-a-koronavirustol-allitja-egy.html
Felfüggeszti a mérőórák leolvasását az ELMŰ-ÉMÁSZ
Az ügyfeleket arra kérik, hogy elektronikus úton, a vállalat honlapján vagy mobilos applikációjában adják meg a fogyasztásmérők állását.
Ha jól viselkedsz, Erika megkínál!
...hmmm. Krémesre én is benevezek. 😁
Oh én mindenevő vagyok... egy tisztességes répatortát szeretnék enni vhol, de nem jött eddig össze a dolog...
Én meg nem feltétlen jól tudok sütni szerintem... és ezt Pity is alátámasztotta...

" alt="

">
A palacsinta az megy de a többi, nem feltétlen...

" alt="

">
Én a vitorlázáson akadtam ki nyáron... 50 000ft volt... ahelyett inkább egy nappal több a szállodában...
Lebegsz a semmi közepén egy teknőn ami alig megy... bár lehet tőlem volt megterhelve...
Vannak olyan vitorlások amire szinte rá kell mászni... ez az volt.
Esett az eső is, felhúzta a "tető" amin volt kis rés... simán el lehetett alatta ázni...
Látszott a fickón is semmi kedve az egészhez. Borús is volt az idő, hűvösebb is volt. Meg szerintem sietett is vhová…
Szóval inkább hajókázás, mint vitorla...
Paintuci!
Annyira örülök, hogy végre egyszer egyetértesz velem, ha volna egy "tömeges"nyerés és találkoznánk, vinnék Neked igazi krémest, aminek a tésztáját is én sütöm és 10-15 tojásfehérjével főzöm a krémjét.
Vagy inkább Sachert, Fekete erdőt, Hószeletet, vagy mi a kedvenced?
üdv
Valószínű ha wellness a nyeremény a marketingesnek van vmi szállodás haverja, akit támogatni akar. Ha vitorlázás a nyeremény akkor vmi vitorlás...

" alt="

">

" alt="

">
Igaz a wellness is eladható... bár bagóért...

" alt="

">
Ha viszont pénz a nyeremény (vagy értékes nyereménytárgy, amit el tucz adni) akkor a maniból el tudsz menni wellnessre is akár. Sőt, jobb áron, mert a neten találni nagyon jó ajánlatokat. És nem feltétlenül oda, ahová a wellness utalványod szólna.
Ha meg nem wellnessezni akarsz, elköltöd másra (értelmesebb dologra) a pénzt.
Ezért volna jó, ha a wellnesssssssssssssssseket hanyagolnák nyereményjátékilag.
Gyermelyi meg lekorlatozhatná a lakcímre a beküldéseket... Így feneketlen tó az egész. Eddig is az volt a játékuk de most meginkabb. Meg meg lehetne változtatni a nyereményeket. Pénzre, utalványra, kártyákra. Lesznek bőven akiknek nem lesz meloja.
sada!
Tapasztalatból írom, tudom: az idézeted helytálló, DE és itt a DE: nem történhet a résztvevők kárára!!!
Én/mi de régebben is imádtam a wellnesseket... Nem nekem kell főzni, általában jobban is főznek, kényelmesebb is az ágy... 😁 új helyre jutsz el ahol lehet eddig nem voltál, környékét fel lehet fedezni... Egy Hévízen eltöltött hétvége azért nem rossz. Kornyezet valtozas csodákra képes.
Ha van min. 2 éjszaka, akkor már rendesen körbe lehet nézni a környéken, este meg kiáztatni az izomlázat.
Igen, pl. a Novo C is kitalálhatna valamit a párizsi utazás helyett. Így is brutál drága az a termék.
Oikos detto. De egy jogi legalább nem több ezer pénz.
Gyermelyi, Sport szelet szintén változtathatna a szabályokon.
Én monnyuk a wellness-eket sem komálom, többe kerül a leves mint a hús. Azért menjek el valahová lötyögni, hogy ott aludjak és reggelizzek/vacsorázzak meg üljek a bugyborékolós medansziJéban? A benzinköltség nem két forint. Legalább lenne ezekben a wellness mókákban masszázs vagy ilyesmi. Mert ha azt külön igénybe veszed, rámegy a gatyád.
megkapaszkodni=megkapaszkodik... Fennragad... Bentmarad stb...
Péntek: abszolút egyetértek most veled...
Gáz h. nézegetni kell az oldalakat... Mikor állítják le...
Engem pl. a Burn játék érdekel. Lesz e értelme játszani, lehet e utazni?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások