Sziasztok!
A Herlitznek volt Facebookon képfeltöltős játéka! Valaki megkapta már a nyereményt?
Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 9173 oldal |
jojó, köszönöm szépen. Sajnos én is így gondoltam. " alt="">
letti
csak kapszula
csak kapszula
Szerintem XIXO nyeremény lesz.
Igazából Unilever amivel játszottam az a Shell Magnum, de értesítés nem jött hogy nyertem volna 😅 meg egy nyamvadt kis xixo kulacs volt mostanában " alt="">
Checksum kft az Unilever játékokban utazik. " alt=""> onnan vársz nyereményt?
Sziasztok!
Checksum kft Mpl-el mit szállíthat ki majd? Tegnap jött mail
Checksum kft Mpl-el mit szállíthat ki majd? Tegnap jött mail
Köszönöm Lyvia 😀
weber
Köszi! " alt=""> Jogos, már régen nyertem a Milkával " alt="">
Akkor más adatot kértek.
Köszi! " alt=""> Jogos, már régen nyertem a Milkával " alt="">
Akkor más adatot kértek.
Köszi " alt="">
Minimum 5.000 Ft-ért kell vásárolni, ez eddig nem szerepelt sehol, nemrég javíthatták át.....
Mi a legolcsóbb pályázat az Euronics játékra ?
BOBHERCEG
Nekem sem volt egyértelmű az Euronics játék, megkérdeztem tőlük, azt válaszolták, hogy bármilyen termékkel részt lehet venni a játékban " alt="">
Nekem sem volt egyértelmű az Euronics játék, megkérdeztem tőlük, azt válaszolták, hogy bármilyen termékkel részt lehet venni a játékban " alt="">
A screvo euronics játéknál szerintetek csak a műszaki cikk játszik, vagy bármilyen termék? Nekem nem egyértelmű...
Sziasztok! A Jar-Everyday játékhoz a Jar mosogatógép tabletta is jó vagy csak a kapszula? Köszönöm!
Itt jegyezném meg, hogy mintha a játék szervezők is kezdenének rájönni, hogy nem érdemes 2000 Ft-os termék vásárlásáért müzlis tálat adni nyereményként, mert a kutya nem fogja megvenni. És amúgy egy csomó pénzt kidobtak a promócióra, reklámra, lebonyolításra stb.
weber
Szerintem nem a JSZ-t.írták el, napi 2 nyertes van. Én inkább arra gyanakszom, hogy a nyertesek nem akarnak személyes adatokat (írta valaki, hogy taj-adó is kell) megadni 10eFt értŕkű nyereményért cserébe. Vagy még gondolkoznak rajta.
Ennél a játéknál (ALDI Valdor) a heti díjak elég vonzók, lehet, hogy többen is erre "lőttek".
Szerintem nem a JSZ-t.írták el, napi 2 nyertes van. Én inkább arra gyanakszom, hogy a nyertesek nem akarnak személyes adatokat (írta valaki, hogy taj-adó is kell) megadni 10eFt értŕkű nyereményért cserébe. Vagy még gondolkoznak rajta.
Ennél a játéknál (ALDI Valdor) a heti díjak elég vonzók, lehet, hogy többen is erre "lőttek".
Zsuzsa Nr.1.!
Ki vannak írva a nyertesek, szóval láthatja hogy nyert-e valójában(de úgy látom a nevéből, hogy igen).
Pityesz76!
Valóban, de minden nap? Furcsa lenne, de majd kiderül.
Ki vannak írva a nyertesek, szóval láthatja hogy nyert-e valójában(de úgy látom a nevéből, hogy igen).
Pityesz76!
Valóban, de minden nap? Furcsa lenne, de majd kiderül.
Mindenki megkapta már a xixo üdítőket?
fanita2
Sok az átverés, adatokat kérnek stb..
Ezt olvassad el! Ha elolvastad írj nekik és kérdezz rá
valóban nyertél-e!
https://promo.milka.com/hu/terms-and-conditions
Sok az átverés, adatokat kérnek stb..
Ezt olvassad el! Ha elolvastad írj nekik és kérdezz rá
valóban nyertél-e!
https://promo.milka.com/hu/terms-and-conditions