Igen csak majd ha a rendszer el kezdi figyelni, meg szólunk h. hé... mert addig jó ha csak egymásnak... de vkik nem... na akkor lesz itt ereszd el a hajam. Borul a nyerteslista, és stb.
Ez nem túl nagy segítség, hanem bizonytalanság, küldjem ne küldjem, de a többi küldi akkor én is... vagy mégse?
És akkor mi van??? A Fórum lényege többek között az, hogy egymást segítsük. Ha valaki ezt másként látja és gúnyolódik, akkor ott komoly baj van.
Igen, egy Milka feltöltéssel úgy néz ki, hogy 2X lehet pályázni. Egyszer "simán" egyszer nyugtaszámmal. Ha pedig egy percen belül vettél 2 külön blokkon Milkát, akkor 3X. Ha egy percen belül 3 külön blokkon 3 Milkát, akkor 4X és így tovább. De ez csak +1 esélyt jelent minden verzióban.
Ezek szerint a rendszer ezt nem figyeli. Egyelőre.
Én csak azért írtam be, hogy amennyiben valaki így jár, mint én az ne essen kétségbe, hanem bátran töltse fel a másikat is.
Igazad van... kétszer is... de nem én kezdtem... h. beírtam...

" alt="

">
Jól elk.rtàtok egymàs esélyeit

" alt="

"> megérdemlik mindenki duplàn nyomja

" alt="

">
Nem jól

" alt="

"> 3x próbálhatja, 1x nyugtaszàm nélkül + 2 nyugtaszàmmal.
akkor most mindenki töltse fel a blokkkjait ujra így...
Remélem jól mondtam...

" alt="

">
(Szóval buktad mert ha 2 milka 2 időpont... = 4 feltöltés, így meg 2 milka 1 időpont = 2 feltöltés.)
...és akkor most aki eddig nem tudta most már tudja ha 1 milkát vesz az is kétszer feltölthető...
Jatélleg... :-)
Szerencsére a Milkások ügyesek voltak, készültek arra, hogy valaki elbénázza a vásárlásokat.
nem az első, hanem a 2. vásárlást kell húzni ilyenkor. de
Voltam a Lidl-ben, vettem két Milkát, de akárhogy húztam az időt az első vásárlással (vettem mást is az első csokihoz), csak egy percen belül sikerült vennem.
Kiderült, hogy semmi gáz, mert ha ugyanazt az AP kódot/napot/órát/percet töltöd fel még egyszer, akkor kiírja ugyan a rendszer, hogy "Hiba, ezt a kódot már feltöltötték", de (a második feltöltésnél) feladja a lehetőséget, hogy beírd a Nyugtaszámot. Tekintve, hogy ami mindig más, így egy percen belüli vásárlások is feltölthetők. Így szerencsére nem buktam a 2. Milkás blokkomat.
NESQUIK – FC BARCELONA Nyereményjáték
Tegnap hozta a futár a nyereményemet, egy törött fejhallgatót. Reklamációmra a következő választ kaptam:
Kedves József,
Panaszát továbbítjuk az illetékesek felé, és igyekezni fogunk mihamarabb küldeni egy másik fejhallgatót. Szeretnénk elnézést kérni a kellemetlenségért!
Üdv,
Nesquik csapata
Corvin Pláza elismerte a hibáját, a #szelfiszerda játék kapcsán, hogy olyan képeket sorsolt ami a játék lezárása után, illetve a sorsolási időpont után lett feltöltve. 90napon belül reagált a hozzászólásainkra... ezt betartotta.

" alt="

">
Megkapjuk az utalványokat.
Mik vannak...

" alt="

">
Úgy látom a Rewart semmit nem változott

" alt="

"> Hétfőn nyertem mosási csomagot, tegnap feladtam a blokkot, ma irtak, hogy holnap jön a csomi. Lehet nekik kellett volna a Ferrerot is szervezni

" alt="

">
Küldemény értesítések ! Felhívás ,hogy ellenőrizzem a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében ,ha gond van kérjek jegyzőkönyvfelvételt róla ,sérült küldeményt ne vegyem át !
Nagyon köszönöm azoknak a fórumosoknak, akik önzetlenül folyamatosan segítettek hogy 3év után eltud a családom jutni egy pár nap pihenésre. Detki fődíj az egyik.
Köszönöm.
Remélem sok beírás/nyertes / lesz a Fórumon !

" alt="

">
Egész jó hét lesz: 3 autó és 1 Bali, meg sok-sok más.

" alt="

">
Rossmann téma. Az elmúlt hetekben 2alkalommal 'felejtette el' a pénztáros a 4000Ft feletti kupont átadni, én meg tiszta hülye voltam, mert annyira rohantam, hogy csak otthon esett le, hogy hoppá. Írtam az ügyfélszolgálatra, 3hét után válaszoltak, hogy írjam meg, mely üzletek voltak, és hogy blokkal együtt menjek vissza, meg fogom kapni a kupont. A héten behajtom őket🤞
Évikém én is!

" alt="

"> Bár nem ez volt az úti cél!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások