Júj! Képzeljétek most ebben a pillanatban be bírtam lépni a tegnapi regisztrációmmal.

Na nem tudom meddig bírja. Amúgy azzal, amivel először regisztráltam már ma 3. napja nem bírok belépni, de már ez is valami. Pont akkor akartam megnyomni a felhívás gombot a telefonomon, hogy jól leszidjam őket, amikor beengedett

Felhívtam a Nestlét , hiba az én gépemben van

Senki nem jelezte ,hogy nem tud belépni ,de felesleges is mert náluk minden rendesen működik . Mondtam ,hogy van itt még más is aki nem tud belépni ....valamelyik nap összesen 2-n jeleztek ilyen problémát ...Várjak ,max 24 óra és regenerálódik a gépem .
Medy,én is így vagyok mint te ,tegnap este áramszünet.....azóta sem tudok belépni

Engem tegnap óta nem enged vissza, be vagyok jelentkezve indokkal. Már bőven túl vagyok a 3 órán… Próbáltam más gépről, más ip címről belépni és ugyanezt írja ki ott is.
Remélem ma ezt a problémát is orvosolja a nestlé web csapata. Láttam, hogy tegnap is javítottak a kihívásos részen és már egyszer sem dobott ki, már csak ezt kellene kijavítani.
A kitartó játéktársaimnak gratu, főleg goldie-nek látom az élmezőnyben van.
Köszi szépen!
Nem akarok más nevével játszani, mert lehet, hogy azt is elrontanám és azt már tényleg nem bírnám idegekkel.
negyedora
Már én is nagyon rég óta nem tudok belépni! Nagyon lecsúsztam a listán!

negyedora,ha gondolod oda adom a kódom én a 85 helyen állok
3 óráig be se kapcsolatm a gépet mégse bírok belépni. Ezek szerint csak velem szórakozik.

De már nem érdekel!
Azt hiszem, h Én befejezem ezt a játékot. Általában ilyenkor tudok játszani, mikor elalszik a kisfiam. Minden éjjel feltornázom magam, de ilyenkorra mindíg visszaesek, pedig már voltam huszon akárhányadik is. Most megint 73. vagyok és tök fáradt!

Sok sikert mindenkinek

Na szép... Elhatároztam hogy ma egész este játszom, mert nem vagyok álmos, erre kidob.... Fú....
Gia ,ez komoly ?? 50x70cm ????
1/4 óra ,ne csináld már ,annyi ponttal tuti benne leszel az első 50-ben !
Már jó

Köszike^^
hát nekem ez votl tegnap, szinte percre pontosan 3 óra kellett

köszike, bizakodom^^ neked legyen igazad

anaksunamun: persze hogy azt írja, mivel nem léptél ki a kilépés gombbal, mert gyütt az áramszünet és huss levágta a netet. 3 óra múlva ledob a rendszer és akkor be tudsz lépni.
Türcsire ma azt az infót kaptam, hogy 50x70 cm, fehér és pirossal van belehímezve a Nestlé felirat.
negyedóra: máér én sem tudok belépni=( áramszünet volt, és azóta nem

azt írja ki, hogy be vok jelentkezve, azért durva
sziasztok. Én is segítséget szeretnék kérni.
Köszönöm!
Ok. Tudom, hogy nem kéne bosszankondi, de ez az utolsó szabad hetem, amikor megtehetem, hogy játszom és eddig 3 nap kb. napi 12 órát játszottam a játékkal, és hihetetlenül bosszantani fog hogy éppen 52. leszek. Azt is tudom, hogy nem kerül sokba, csak kezdetben a versenyszellem hajtott. Most meg már bosszant a belefeccelt idő.
sziasztok. Ha valakinek van kedve segíteni, szívesen elfogadom.
köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások