Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 41 / 2236 oldal |
És még annyi, hogy az utalványok 2025.12.31-ig válthatók be.
A kollégám is nyert, ő egy 100 eurós utalványt, szintén a Club Karos SPA magyarországi szállodáiba. (Zalakaros, Siófok, Velence.)
Ő 20.000,- Ft-ot szeretne kapni érte.
Ő 20.000,- Ft-ot szeretne kapni érte.
Az Utazás Kiállításon nyertem egy 500 euro értékű Üdülési Utalványt.
Az utalvány egy összegben egy egyhetes, 2 fő részére történő foglalás esetén váltható be a www.clubkaros.hu oldalon a siófoki, a velencei ill. a zalakarosi szállodába.
A kedvezmény megbontható az utalvány szélén található szelvények szerint is: 100 euro kedvezmény minimum 2 felnőtt / 2 éj.esetén (ebből van ugye 5 db).
Akit érdekel, írjon bátran, árajánlattal.
Ami fontos: olvassuk el a honlapon a beváltási feltételeket és persze az árakat.
Az utalvány egy összegben egy egyhetes, 2 fő részére történő foglalás esetén váltható be a www.clubkaros.hu oldalon a siófoki, a velencei ill. a zalakarosi szállodába.
A kedvezmény megbontható az utalvány szélén található szelvények szerint is: 100 euro kedvezmény minimum 2 felnőtt / 2 éj.esetén (ebből van ugye 5 db).
Akit érdekel, írjon bátran, árajánlattal.
Ami fontos: olvassuk el a honlapon a beváltási feltételeket és persze az árakat.
Ott van a név alatt az e-mail cím.
Írj nekik.
Ők nem tudnak írni neked, mert a te címed nem publikus.
Írj nekik.
Ők nem tudnak írni neked, mert a te címed nem publikus.
Szia!
Érdekelne a két mozijegy nem tudom itt hogyan lehet felvenni a kapcsolatot….
Email címem vtechjatek@gmaol.com
Zsuzsa
Érdekelne a két mozijegy nem tudom itt hogyan lehet felvenni a kapcsolatot….
Email címem vtechjatek@gmaol.com
Zsuzsa
Cinema City 2 fös mozijegy eladó páros popcorn menüvel. Felhaszálható 2024.03.31-ig. (5000 ft)
Ultimate hangszórók jóval az ár alatt eladók!
Csak kerülgetem őket...
Csak kerülgetem őket...
A mozijegy elkelt
Arena Retro Party#5 2024. október 12.
Normál állójegy 2 db
20.000ft/2 db
Papp László Budapest Sportaréna
CC Catch, Alphaville, SCOTCH, Ottawan, Francisco Napoli, Ámokfutók, Soltész Rezső, Csordás Tibi
Online jegyek
Normál állójegy 2 db
20.000ft/2 db
Papp László Budapest Sportaréna
CC Catch, Alphaville, SCOTCH, Ottawan, Francisco Napoli, Ámokfutók, Soltész Rezső, Csordás Tibi
Online jegyek
Szia!
Engem érdekelne ha kell ma utalok. 5000 Ft odaadnád?
Zsuzsa
ezen a címen elérsz: tanfolyamaim2021@gmail.com
Zsuzsa
ezen a címen elérsz: tanfolyamaim2021@gmail.com
Szia!
Zsuzsa
Zsuzsa
A mosógép: https://www.electrolux.hu/laundry/laundry/washing-mac
hines/front-loader-washing-machine/ew7f249ps/ eladó lesz, ha eccercsak megérkezik.
hines/front-loader-washing-machine/ew7f249ps/ eladó lesz, ha eccercsak megérkezik.
Eladó 2 fős Cinema City mozijegy popcorn menüvel.
Felhasználható: 2024.03.31-ig.
Ára: 5500 Ft
Felhasználható: 2024.03.31-ig.
Ára: 5500 Ft
Eladó. Levoit Vital 200S Smart HEPA szűrős kisállat légtisztító ,bontatlan , garanciával
Eladó, új , garanciával , bontatlan, saját dobozában , fehér színű HOME ROBOT RV 400 robotporszívó.
2 db. 5000,- Ft értékű EXILIS kupon
1 db. bontatlan SOLANIE Kaviár Exkluzív szett
2 db. 5000,- Ft értékű EXILIS kupon
1 db. bontatlan SOLANIE Kaviár Exkluzív szett
Tavaly a Spar-Frei kávéval sorsolt fődíjat vásárolnék, ami kávézás volt Nizzában Frei Tamással május 24-27 között.
Sziasztok! Eladnám a Kormorán Tiszafüred lombházba szóló 3 nap/2 éjszakás utalványt, ami 2024.12.31-ig. felhasználható vagy cserélném balatoni wellness utalványra! Köszönöm!
Eladó. Levoit Vital 200S Smart HEPA szűrős kisállat légtisztító
Nagyon sok sport szelet blokk eladó.
Sziasztok!
Eladó 2 darab jegy a budapesti Katona József Színház 2024.03.11-e 19 órai Lear király című darabra. A jegyek a földszint 10. sorba szólnak, e-mailben tudom őket küldeni. Ár: 6 000 Ft a 2 darab.
Eladó 2 darab jegy a budapesti Katona József Színház 2024.03.11-e 19 órai Lear király című darabra. A jegyek a földszint 10. sorba szólnak, e-mailben tudom őket küldeni. Ár: 6 000 Ft a 2 darab.