Köszönöm a jelzést!

" alt="

">
Maja12 Héra14: már működik a szerencseszéf blokk beküldés
Nektek működik a Lidli Pick?
Nekem nem küldi el, mindent be tudok írni, de nem menti.
Másnál se működik a Staropram nyer.játék ? Hibaüzenet ugrik be.
Maja12! Nálam is ez a probléma, írtam nekik, választ még én sem kaptam.
Nem értem miért nem lehet egyszerűbben letudni a játékokat ,miért bonyolítják?

" alt="

">
Szerencseszéf nyertesként: Magyar Termék ajándékcsomag!!!
"72 órán belül az alábbi linkre kattintva" feltölteni a blokkot", mikor nem működik a feltöltés oldala.
"A fájl mérete vagy formátuma nem megfelelő:", és tovább nem enged.
Írtam már, de válasz nem érkezett.
Köszönöm már írtam nekik is😉
A Rewart-tól kérdezd, ne tőlünk.
Jsz. 5.2.: het 1 db
Jsz. 6. pont heti 5 db, összesen 20 db
GYIK 13. pont: heti 5 db
Most olvasom a Mizo tejital játék jsz. T
Most akkor heti 5 airpodst sorsolnak vagy heti csak egyet. Mert két teljesen különböző leírás van az egyik résznél heti 1 van írva valamivel lentebb meg heti 5 és összesen 20 Db? Akkor ez most hogy is van ?🤔
Régen is volt egy ilyen pombar játék, ott is ekkora volt a maci, dehát ha a játékszabályzat olyan méreteket ír nem ártana betartani...

" alt="

"> de nekem ez a maci is tetszik...
méghogy nem a méret a lényeg

" alt="

">
Egy ilyen plüssmaci nem olyan nagy ígéret (azért mégse egy Xbox 😅), ha nem is nyer az ember, biztos lesz majd eladó, és akkor megkapja a gyerek.

" alt="

">
Engem a maci mérete nem érdekel.
Az sem, ha a felnőtt játékos okkal v. ok nélkül csalódott.
Majd lerendezi.
De a gyereket sajnálom, amikor a szülő oktalan viselkedése miatt csalódik. Nem véletlenül vannak korhatárok a játékoknál.
Értem én, hogy pl ne beszéljünk a gyereknek a nyereményről nehogy csalódás érje, meg a macik megnyerhető száma miatt nem is számít valaki erre a méretre, de itt a lényeg, hogy ott van leírva, hogy ez a méretű maci a nyeremény.
Én is nyertem ilyen macit. Mivel nem olvastam a méretét nem okoz csalódást ha egyébként akkora amekkorára a kép alapján számítottam 😁
Szóval emiatt biztos nem írnék, de pl múltkor a minilabdát amikor küldte az egyik szervező cég a játékszabályzatban írt focilabda helyett a reklamációk hatására végül csak megküldte végül azt ami le volt írva.
BELA-H
Én gyereknek sosem beszéltem előre a nyereményről, csak ha már megkaptuk. Sok csalódástól megkíméltem őket, kezdve a sok hetes várakozástól az "én nem ilyen lovat képzeltemig".
fitoska mi is vagy 6-7 pályázatot dobtunk fel,úgy sikerült,hogy számolt a gyerek vissza,3--2-1 és -0nál nyomtam entert

" alt="

">))))))Bugyutának hangzik,de itt is és az Obi játéknál is bejött....
Igen a súly fura volt,de 2.3éve már nyertünk egy ilyet(picit sötétebb ) és most a gyerek az "anyukát" várta a méretek alapján...........Az a gáz,hogy pont ez a cég elég macerás minden tekintetben(betűre be kell tartani mindent,szigorúan veszik),szóval nemcsak a pályázónak,hanem a szervezőnek is illik betartani ami a szabályzatban van....szerintem.Mindenesetre én írtam nekik,meglátjuk mire jutunk.
Én meg hiába töltögetek,nem sikerül nyerni...pedig a keresztfiamnak megígértem...😭 eddig 10/0...
Én nem is számítottam nagyobbra, tekintve hogy milyen sok maci a nyeremény. Amúgy sem volt reális a megadott méret(méret 60 x 50 x 40 cm; súly 70 g)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások